21

Анонимен

преди 5 години

Браво на габровци-най-прогресивната част от населението на територията.И след освобождението те първи развиват промишленост,а не чакат началниците какво ще кажат.

20

Анонимен

преди 5 години

Образование му е майката, има образовани роми които са си хора и българи отвсякъде, а *** има едни такива необразовани и те наистина са си напас.

19

Анонимен

преди 5 години

Много дребен началник оставиха да се оправя.Няма ги тв звездите да дават пресконференции.

18

Факт

преди 5 години

Раята се надига веке!Писна и от робство чорбаджийско, чорбаджийско още мутренско.

17

НР

преди 5 години

За съжаление религията и национализмът са вървежни в Близкия Изток и Балканите и на практика се превръщат в реален политически инструмент. Скандалът с изказването на турския външен министър за намеса във вътрешните работи на България и *** проблем в Габрово успяха да изместят "апартаментгейт" от медиите и един вид реабилират ГЕРБ. А медиите са на Пеевски и ДПС, така че сами преценете кой за кого работи. А от цялата работа дивиденти извличат и уж патриотите на България. Цирк!

16

Анонимен

преди 5 години

Проблема е че има българи които са като въпросните *** по поведение. По принцип при българите са редки но ги има. При такива събития обикновено се проявяват.Да не забравяме че протестите са за това че роми и българи са еднакви пред закона.

15

Ф.С.В.

преди 5 години

Общината на Габрово е вдигната с народни пари - от данъците на отрудените габровци- След като Кметицата се прави на ощипана мома (журналистка в ю туб 2016 прави репортаж за агресивни роми в центъра на Габрово и деца къпещи се в фонтаните на общината) И ТЯ Кметицата и Държавата не предприемат НИЩО ! То Габровци имат пълното право да съборят тази Община -С тяхни пари построена и невършеща нищо освен ЗЛИНИ!!

14

Невинна КМЕТИЦА

преди 5 години

За 2019 г Габрово е най добрият град за живеене !! (според най неизвестното оторизирано за такива ПРИЗОВЕ-ДАРИК РАДИО)Да живее ГАБРОВО и АЗ !!

13

от щаба на ГРОБ

преди 5 години

И от това прибрахме парички.Актчета!

12

Анонимен

преди 5 години

Магазинера заема гражданска позиция да защити 2 хлапета и нормалната работа на търг. обект от агресивни роми, ясно се вижда, че не той удря пръв. Това е един от многото случаи на ромски произвол, който щеше да бъде потулен и да затвърди чувството на безнаказаност сред ромите. Протеста е за това-законите да са за всички, полиция и съд да си вършат работата - не да толерират роми. Вашите родители, деца или вие утре може да се окажете в същата ситуация.

11

Бау

преди 5 години

Народа е плашещо лесен за манипулация :(

10

Анонимен

преди 5 години

КПП-та ли?! Да не могат българи да отидат до български градове? КПП-та трябва да има на входовете и изходите на ромските гета!

9

Анонимен

преди 5 години

Да арестуват наред Българи аутисти, инвалиди, пенсионери деца, само тъмноко жите да ги толерират и пазят. Скоро ще са мнозинство с по 26 деца и внуци, българите ще избягат в чужбина

8

Анонимен

преди 5 години

Тези протести и размирици са ужас за местните КАТеричоци. Нито лев рушвет дни наред е голям проблем. А и де що има кияк на държавна хранилка не се чувства спокоен, не може да краде на воля и да се отчита на началника, на баш суджука. Абе ужас си е.

7

Сомбреро

преди 5 години

Ако някой го беше защитил в магазина . Сега медиите и НПО чеха да гърмят азащитникът щеше да е в затвора. Заедно с бития продавач.Мндааа.

6

Шабан Шаулич

преди 5 години

Важното е да гласуват на евроизборите за светлото си и безплатно бъдеще ! Българите-кучета ги яли !!! Да попитам : Откога недоволните от правителството ги наричате хейтъри ???!!!

5

Fenasi Kerim

преди 5 години

В Турция ползват коктейли мoлотoв срещу полицията. Чупят витрини на магазини и полицията ги арестува. Тук ревете за липсата на свобода и демокрация в Турция. Същевременно в собствената ви страна невъоръжени хора не са допускани да протестират само защото имат чужда адресна регистрация. В Турция спират Фейсбук и Туитър вие тук направо спират целия нет за "профилактика". И не стига това а се появява Роско Банов и говори за липсата на демокрация в Русия.

4

Анонимен

преди 5 години

Даа и бирата само в пластмасови бутилки.

3

Анонимен

преди 5 години

Много смели балканци, видяхме как мишкуваха пред бабаитите в магазина, да бяха действали тогава. На българите само *** са ни проблема, махнем линги, ставаме богати, всичко се нарежда, така да знаете! Смели са българите само като са много, от тях явно и ромите са прихванали.

2

Смирен депутат

преди 5 години

Толерантност смиреност премеримост пред ромския произвол.