41

Ddd

преди 5 години

А софиянци дремят.

40

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 42"Този "европейски съюз" ни донесе мизерия, генетична подмяна и закони срещу белите хора , а влязохме в него за по добро бъдеще. Това е бъдещето което избрахме. измамени унищожени и ограбени."Не е ЕС а любовта към правешкия ром Тошо който с десетилетия унищожаваше истинския български морал, ценности и добродетели. Този червен създаде слушалките-доносници не в името на народа а в името на неговото лично его и лакомия. От там идва проблема и като гледам ще остане до век.

39

анонимен

преди 5 години

Този "европейски съюз" ни донесе мизерия, генетична подмяна и закони срещу белите хора , а влязохме в него за по добро бъдеще. Това е бъдещето което избрахме. измамени унищожени и ограбени.

38

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се арестуват подбудителите, които сега водят предизборна кампания. Народът е невинен.

37

Анонимен

преди 5 години

Жалете им актовете! Най- често са не особено грамотно написани. Все пак полицаи ги пишат!

36

Анонимен

преди 5 години

Даа, здраво пипа "родната полиция". Всеки ден протест има задържани. Вчера 10, онзи ден 4, по-онзи ден 'нам колко си! Лошото е, че биват задържани единствено протестиращи. А къде беше полицията когато някакви тъмни субекти, дошли незнайно откъде, са се самонастанявали в чужди къщи? Това как не е било забелязано нито от кметските чиновници, нито от ушатите? Защо жандармерията не е отишла "на гости" у "новодомците"? А сега ги пази?

35

Анонимен

преди 5 години

Готов съм да спонсорирам смел адвокат, който да осъди родната полиция за перманенти прояви на етническа дискриминация. Защото да арестуваш българи за притежание на тези предмети описани в горната статия е явна ЕТНИЧЕСКА дискриминация в сравнение с мързеливото бездействие на същата тази полиция когато заплашително размахват брадви, тръби, колове, ножове, сатъри, мачете, и свирепо крещят расистки закани срещу българите. Да основем фондация за БГ-етнозащита!

34

Анонимен

преди 5 години

Нов а конституция ни трябва... Тая е много кекава!

33

Анонимен

преди 5 години

До 35Да Еее.... Ще съсъпят, ама нанайййй.

32

Анонимен

преди 5 години

Двама трима свестни адвокати могат да съсипят цялата ченгеджийница! Толкова са некадърни ушеви, че няма по-зле! Оставка на шофьора на Илиенски! Демек мутрата, шеф на мвр!

31

Анонимен

преди 5 години

За какво са били задържани и са им били съставени актове?Носенето на средства за самозащита,незабранини от закона, е толкова незаконно,колкото и купуването на апартаменти на цени под пазарните.Да обжалват.

30

Цитадела

преди 5 години

Габрово е града бастион на ГЕРБ,но дали за в бъдеще ще е така?Както казва една поговорка,,малкото камъче обръща колата''! Дали неадекватното управление на общинската управа,поддържаща до сега ирАпшънЕте и ниските доходи на населението няма да е това камъче? Дано Томислав Дончев си е взел поука! Ако не се вземат мерки срещу ромЕте,ниските доходи и крадливата върхушка на ГЕРБ начело с Цв.Цв.идва Нинова,тя няма да ви прости и ще ви вкара на топло!

29

Анонимен

преди 5 години

Много странни решения на жандармерията! Ако българин носи бокс за самозащита го арестуват превантивно и презумцията за невинност се потъпква, а когато роми обикалят с мачете, ножове, брадви цялото мвр не предприема нищо, даже ги поощряват! Господ гледа господа упралвляващи! Гледа, гледа и ще въздаде! Тогава няма да се свъртите! Българският народ ще ви накаже на изборите!

28

гого

преди 5 години

никой в бг не го интересува нищо освен семейството си.габровци вие бяхте ли в асеновград войводино катуница гърмен няма работещи институции и всеки се справя бягайки от държавата.

27

анонимен

преди 5 години

преди 6 000 г. траките са живели в павирани градове и конете им са били облечени в злато , сега ние потомците живеем в коч.ина и мизерия...

26

Габровец

преди 5 години

Искаме Светлето Дончева за кмет!!!Вън Т.Христова от града ни,няма сили и воля да се справи !

25

анонимен

преди 5 години

трябва закон за отнемане на гражданство на бесни етноси както е по света. 30 г. се редят пребоядисани червени сини *** и оставят народа сам да си решава престъпни, социални, здравни проблеми кой как може. от държава направиха джунгла.

24

Много жалко

преди 5 години

Много жалко,габровци бяха оставени сами и не дойдоха българи от други градове за подкрепа.Хубава работа,ама българска. Иначе агитките на Левски и ЦСКА ще се избият помежду си,Локо и Ботев ще се колят!Българи,не разбирате ли,че утре проблема ще е при вас? Габровци сме корави балканци и се справихме без вас,но утре вие дали ще можете сами?Жалко,жалко разединена нация сме,това няма да доведе добро!

23

анонимен

преди 5 години

така става като нещо се остави във времето..пък червените управници ги интересува само кой ще ги сложи на държавната хранилка. и ще им работи евтино та да трупат за оня свят.

22

Анонимен

преди 5 години

А ЗАКОННО ли са изградени ромските къщи или са плод на безотговорността на кмета.