36

Анонимен

преди 5 години

Станишев, лидера на песовете, елиминира и нокаутира БСП.Честито на печелившите!

35

Анонимен

преди 5 години

Вижте ,въпроса има и морална страна .Станишев като шеф на ПЕС иска и отново да е евродепутат .Не е ли малко множко бе другарю Станишев ?Станишев винаги за личностното си оцеляване хвърля я партия я страната в хаос .Тези политолози и политици дето се изредиха да го хвалят забравиха ли как хвърли страната в политическа криза с казуса Кой назначи Пеевски ?Станишев беше и премиера на тройната коалиция и човека овластил Доган по невиждан начин .Още ли вярвате на Станишев .

34

Скептик

преди 5 години

Ефектът от Еврочленството е изчерпан. Общностната търговия и общата система за ДДС е единственият актив. Фондовете се разпределят между вътрешни хора. А и ние си ги плащаме. Излиза че претакането на средсства през програми облекчава разграбването на фондовете и бягството от отговорност.

33

www

преди 5 години

С КАКВА ПРОСТОТИЯ СЕ ЗАНИМАВА СЪВРЕМЕННА ЕВРОПА !!!!

32

Анонимен

преди 5 години

Станишев ще бъде май на избираемо място в листата на герб, преди Александър Йорданов. Ще имат възможност да гласуват за него всички оплаквачки отдясно.

31

ПЕНСИОНЕР

преди 5 години

ЮДАТА ВЕЛИЗАРИЙ хлЕНЧЕВ СЕ ПРОДАДЕ ЗА ПАРИИ ПЛЮ НА ИДЕИТЕ СИ, КОИТО ДЪЛГИ ГОДИНИ ОТСТОЯВАШЕ В СКАТ. ОТИДЕ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ДЕТО РАЗГРАБИХА БЪЛГАРИЯ И ОБРЕКОХА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ НА ГЕНОЦИД !!!

30

Анонимен

преди 5 години

Е,друго си е да имаш в листата Грабиел,Парлевуфрансе и прочие.Звучи някакси по-еврепейски,

29

Охобохо

преди 5 години

За чий му е на Стани-шеФ да стоава евродупетат?Та той си е шеф на песовете!Главен пес!А па оня Корумпиру-ШЕФ девета дупка на кавала го сложили и той се обидил,че не му признавали какво е свършил в европарламента?!Смех в залата!Преработи се и той като оня Барека и Джамбаза.Леле какви нагли нахалници?!!!!

28

за чиста и свята

преди 5 години

Нинова отразява психичното здраве на членовете на БСП.Все още има типове които се опиват от антагонистичното минало на БКП.Всеки народ си има такива типове, но там те са сами и обект на обществено порицание.Тия типове трябва да бъдат държани под око защото подобно на джихадистите са склонни към насилие и най-лошото, над собствения си народ.

27

Нинова палач на БСП

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят винаги парламентарните избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...

26

Гореща Кори

преди 5 години

Просто му е завидяла на устичката. Помните ли как се беше пременила като магистралка. Сигурно разнообразява от време на време.

25

Z

преди 5 години

Листата на БСП е съставена от много силни личности. Станишев бледнее на този фон и напълно заслужено е отвън. Няма защо да прави драми. Просто времето му мина. Не може да бъдеш на гребена на вълната постоянно.

24

казах!

преди 5 години

Списъка с Евродепутатите на *** Нинова трябва да се предаде на прокуратурата за разследване!

23

100 години самота

преди 5 години

Елена Йончева е прекалено компрометирана с нагласените си и неубедителни компромати. Нека не забравяме че Сергей Станишев беше подкрепен от Путин.Да се тръгне на формат Корнелия Нинова означава БСП да остане сам самичка.

22

Анонимен

преди 5 години

Нинова обяви, че е по-добре Станишев да остане само начело на ПЕС, за да не е в лична колизия с различията между БСП и партията, на която е президент.Очевидно различията са принципни, а не междуличностни, но на кого му пука. Важна е интригата.

21

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Станишев е един много мъдър лидер ПЕС който ще го бъде! Защото всички честни и състрадателни хора които свалят ризата от гърба си за бедния, ще ги бъде. Защото за Г-н Станишев Евролистата е без значение. Един бял лист с имена. Честностлистата е по-важна за него.

20

Анонимен

преди 5 години

Не е въобще в листата Станишев. Нито Георги Пирински, нито Корумбашев и голямо браво на Нинова!

19

Анонимен

преди 5 години

Ей за това ще спечелят Герб, този е отврат!

18

Гледна точка

преди 5 години

Пожелавам на *** в злобата си да не сложи на избираемо място Станишев. По този начин да го "отлюспи" и той да отиде в АБВ.Най-силно го пожелавам!

17

Възрастен

преди 5 години

Много е страшно неродени или в памперси деца ,да обясняват безапелационно и убедително как Корни и Ленчето щели ,,ДА ОПРАВЯТ" България. Ей пубери не причинявайте за пореден път този кошмар на родителите си и дядо и баба.Защото само на втория-третия месец ще ,,хванете пътя" както вашите набори през Лукановото,Беровото и Виденовото управление.Днес това е лесно не е като по времето на летище Гандер. Днес е в пъти по-добре,ама вие няма как да го проумеете и защо ние още веднъж да страдаме заради вас