9

българин

преди 5 години

До 8 ми.."бедняците " на Европа? Ти ходил ли си в Сърбия? Месото и зеленчуците им.Са без Европейски отрови и химикали! Произвеждат си сами както и ние преди да влезем при Сметкаджиите ЕС! Това че има Политически боричкания.Не значи че са зле! В НАТО по смъртно няма да влязат! За ЕС не знам.То ти и ние.Сме цъфнали и вързали.След като сме в Американското НАТО и ЕС!-:) Или само за "мотото" А ? Дечица! Нямата база за сравнение.Та да направите разликата!

8

Сърбия е бедна

преди 5 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС и НАТО.

7

Вучич е пътник

преди 5 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива..

6

Анонимен

преди 5 години

абе и в Сърбия ли имало умнокрасиви ***

5

Анонимен

преди 5 години

Всеки нормален сърбин презира педерунгела Вучич. Българските *** е нормално да го подкрепят, все пак е путкинска ***.

4

Найденов

преди 5 години

"За 7 години са избягали над 320 000 души..." хахахахаха, та тия са щастливци. А България? За 30 години демокрация, над 2 милиона са избягали от проспериращата неземна демокрация!!! Какво повече да се коментира?

3

Анонимен

преди 5 години

Дедо Зорош много стиснат бе. Само за толкова ли успя да плати

2

Гербав имбецил

преди 5 години

Ние сега за кой сме? Баце и Цецо Седможилищник нищо не казват, и ние не знаем кого да подкрепяме... А както може да предположите, сме твърде прости, за да имаме собствено мнение

1

Чефо

преди 5 години

От както баце управлява бягат също 320 000...само, че на месец!