19

браво

преди 5 години

Браво , едно голямо браво за момичетата ни.Нека и другите спортове тръгнат нагоре и се развиват.Ако трябва от държавата да отделя не 10 % а по вече за спорта няма да е лошо успех !

18

Аха,

преди 5 години

До "властите"Ей сега почнах да се гордея с някви кауни.

17

Чета само заглавието

преди 5 години

Наистина ли някой се интересува от това? Мразя художествената гимнастика още от дете. когато майка ми ме влачеше у комшиите да гледаме някво световно. Единствен хубав спомен ми е останал - домашната лукамка, с която комшийката щедро черпеше.

16

Роджиери

преди 5 години

Вместо политиците ни да се снимат с успелите ни спортисти; трябва да се снимат в килията на затвора с престъпниците. Защото са в един отбор.

15

Анонимен

преди 5 години

1. Изпусната бухалка2. Празна зала3.Ужасна музика4. Златен медалТова е то сами да си организираме световна купа. Стараят се момичетата, ама то само с подмазване тук и там за парички не става. Това , ако не беше в София нямаше нищо да вземат. А рускините дори не са си направили труда да дойдат.

14

"властите"

преди 5 години

Заради безнаказаната престъпност и ниските заплати, правителството прогонва българите от родината си. Но заради качествените ни спортисти сред които са и златните момичета, хората се гордеят че са българи.

13

Реалист

преди 5 години

Ако управляващите бяха като златните момичета, то България щеше да е като Кувейт на балканите. Тогава всеки които се роди ще бъде пенсионер. Браво на момичетата и техните треньори. България трябва да си върне старата слава в художествената гимнастика. Бъдете живи и здрави да постигате нови големи успехи.

12

Анонимен

преди 5 години

австралийките повечет приличаха повече на щангистки, само едната беше слабичка и грациозна. Художествената гимнастика вече не е това, което беше....Не е това, което беше? Ако гледате исторически записи на гимнастички, ще видите, че са тежали от 55-60 кг. нагоре. 40-килограмовите гимнастички с нарочно предизвикана анорексия ги има само от няколко десетилетия. Нешка Робева като гимнастичка по днешните стандарти щеше да се води с тежко затлъстяване.

11

Анонимен

преди 5 години

Нещо ново от охранителите за нов бой извън сцената няма ли.

10

Анонимен

преди 5 години

Покрай тая гимнастика. Се развиват и бойни изкуства за сцената. Едни ги пребива друга скача от тераса, трети от площадка. Злато се лее.

9

Анонимен

преди 5 години

До SakiЗащо да ѝ е гадно, а и може ли поне елементарна грамотност да има в писането? Не може "Нешка сигурно ѝ стана...". Май комбинирате простотия и простащина в едно.

8

Saki

преди 5 години

Нешка сигурно и стана гадно на милата.

7

Сержант

преди 5 години

ЗЛАТНИ!!!

6

ТОТО

преди 5 години

Гледах австралийките, повечет приличаха повече на щангистки, само едната беше слабичка и грациозна.Художествената гимнастика вече не е това, което беше.

5

Анонимен

преди 5 години

Наистина са златни. С разходите по тях които се движат.

4

Анонимен

преди 5 години

Това не е е спорт а политика. Оценките са субективни. Лансират се домакините и политкоректните.

3

Анонимен

преди 5 години

Страхотни момичета, много успехи им желая!Но се чудя защо всичките са с чуждестранни лични имена при положение, че само едната от тях е с татко холандец, а другите са си чисти българчета?Чуждопоклонничеството и модата да си кръщаваме децата със странни чужди западняшки имена не ме кефи изобщо...Да са живи и здрави!

2

Анонимен

преди 5 години

Тая дето скача от тераси била ли еЗа един преател питам

1

Анонимен

преди 5 години

Поне малко гордост ни остана с някой друг спортист да се гордеем от време на време,на фона на цялата помия излята от политиците ни