252

Анонимен

преди 5 години

Има външна намеса от магове, вълшебници, чародеи, гледачи, знахари, врачки и гледачки. Още по-лошото в случая е че всичките горе-изброени са бивши или настоящи членове на БКП. Роско и той преди 10ти 89 е гребал у делвата с мед облизвайки до китки всяка капчица.

251

Анонимен

преди 5 години

Забележка към Solo Han:Не "нещо" а "нищо".

250

Анонимен

преди 5 години

Искам имената на сайтовете! Не ми се чете DW!

249

Анонимен

преди 5 години

Някакъв списък на тези 200 сайта ще даде ли плевнелиев или както винаги просто си говори празни приказки? 2 години го слушахме за руската намеса в изборите в сащ и накрая всичко се срина в нула. Истината ли казва плевнелиев или е лъжец? Дай списък на сайтовете?

248

да-м

преди 5 години

Явно тез руски сайтове са много коварни: да вземат да припишат на цв.цв. апартаменти на занижена цена и да изпращат *** на тумби срещу самички българи.

247

Анонимен

преди 5 години

Защо този сайт не отрази разкритията за имотната далавера на зам. министъра Манолев? Много наплашени душици виждам сред бг журналистите. Пишат каквото им позволят само!

246

Solo-Han

преди 5 години

И да триете мненията на читателите, това няма да промени отношението на българина към това нещо на снимката!

245

дядо Пижо

преди 5 години

Не сме живели в колиби първобитно същество с жълто на устата. Ако нямахме възможност както сега щяхме да живеем в колиби. В прехвалената Германия например се опитват да ограничат собственоста на наемодателите. От година са вдигнали наемите с една трета. Толкова отива и от заплатата за наем. Само те строят. Кризата е огромна.

244

ххл

преди 5 години

Комунистите много си вярват,но на народът му писна от тях. Големи коментарии за жилищата но този и онзи,а за тях кой да коментира,когато 45год.бяха на власт,да не би да са живели в колиби? Те бяха на първо място за всичко,не че сега нещо се е променило ,пак са на важни постове в банки,даже са техни,на възлови места в общините и къде ли още не??? А пък Нинова да престане да лае разни бивали и небивалици,става смешна! Какво иска от Станишев,да не би Йончева да е по хубава от него???Не се връщайте

243

юмор

преди 5 години

На оружие,пастирке.Против всички чужди сайтова-и ваш/те и наш/те.

242

Бойкот на OLX

преди 5 години

Всички обичат да гледат ПлЮвналиев-Банов. Това е чиста психология - когато гледаш някоя шушумига, някое дребно и невзрачно същество като горното, всеки се издига в собствените си очи, чувства се някак си по-значим и по-важен...

241

Анонимен

преди 5 години

САЩ представляват най-голямата опасност за бъдещето на Европа и на България. Слугите им се опитват да насочат погледите ни към Русия, докато ни мачкат с мита. Да ти имам съюзниците, Плeвньо. Незнам дали остана страна на този свят, на който ционисткия краварник да не е наложил санкции.

240

Пурку

преди 5 години

ТуЙ комсомолското секретарче, ако от Русия му плащаха щеше да пее съвсем друга песен. РоскУ е платено ***, който му плати за него ще пее и ще играе.

239

Киряки

преди 5 години

А бе, тоя до кога ще се мотае по сайтовете, бе???

238

Анонимен

преди 5 години

Тоя противен червей всеки ден ли ще се изказва?

237

Анонимен

преди 5 години

Каквито и да ги плещи този, както и да се пъне - битието му е на вонящ политически труп.Сега изтрийте този коментар, за да докажете, че сте платени клакьори.....

236

Smurf

преди 5 години

Както каза Президента трябва да предпазваме бившият Президент да се израга публично, само че никой не може да помогне когато той самият напъва да се излага и позори

235

джонко

преди 5 години

ЕЙ нарочно дразните хората с тоз човечец нали

234

БГ

преди 5 години

Дечо Дечо по срамно от това руския патриарх да ти се кара няма! Дето се казва един Динко Велев да беше пред него щеше му втвърди тона и къде се намира

233

Сайтовете

преди 5 години

са за ***! Разчита се на масовата простотия чрез елементарни внушения и ***! Образовани хора могат сами да си решат какво харесват, без помощ от ***! Най-тежкия труд за *** е да го накараш нещо да учи!