102

Анонимен

преди 5 години

Да живее НАТО нашия освободител от съветското иго!!

101

Висоцки

преди 5 години

Ако си живял като св--я,ще си останеш св-няАко си *** като дърво-ще се преродиш в боабаби ще живееш хиляда години,докато умреш ирландска пастирка

100

Факт

преди 5 години

Русия е най-големия враг на България.

99

До кофито

преди 5 години

Доларите рубли да ти станат.

98

Цитат от 2015 година

преди 5 години

Дърева: Ренета Инджова, шефът на БАН и масони стоят зад скандалите с Вартоломей Първата жена премиер и акад. Стефан Воденичаров се гласят за президентска двойка с подкрепа от Цариград".....председателят на Българската академия на науките академик Стефан Воденичаров, който изпрати своя пощенски гълъб Ренета Инджова да покани Вартоломей, въпреки че това е в прерогативите единствено на българския патриарх, категорична е Велислава Дърева.Зад всичко това според нея прозират личните интереси на Воде

97

Анонимен

преди 5 години

Сладур

96

Анонимен

преди 5 години

Скрий се и замълчи вече Американско ме ке те! Ти вече.си господин никой! Още ли се вживяваш в ролята си на " президент"?-:)

95

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-н Плевнелиев не е прав. Русия не би могла да извърши кибер атаки защото тя е един много мъдър другар на България. Може би това са американски хакери дегизирани като руски хакери с yшaнkи за да подведат разузнаването. Русия е една справедлива страна с доволно население която не е сторила лошо на нито една друга страна.

94

авс

преди 5 години

Г-Н БИВШИ ПРЕЗИДЕНТ ВИЕ ВЛЯЗОХТЕ В ИСТОРИЯТА КАТО НЕ СТЕ СПОСОБЕН ПРЕЗИДЕНТ НЕ СЕ БЪРКАЙТЕ КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА -ТРЯБВАШЕ ДА ГОВОРИШ И ДА ДЕЙСТВАШ ПРЕЗ ВРЕМЕТО КОЕТО ВИ БЕШЕ ДАДЕНО ПРАВО.-НАРОДА НЕ ВИ ИСКА ЗАРАДИ РУСИЯ ЧЕ СТЕ ПРОТИВ РУСИЯ

93

ined

преди 5 години

Гласовете му говорят.

92

Скептик

преди 5 години

Не знам защо Българските юдеи мразят Русия. Те от Комунизма у нас са видели само привилегии.

91

Росен-некосен

преди 5 години

Роска, ти що не си гледаш бебето бе, ами си тръгнал пак да точиш ли-гочи по медиите? Опс...... сетих се, щото не твое, нали? От тоя се гнусят дори предателите на Родината, той тръгнал анализи да ми прави! Не се напъвай, Роска, нямаш с какво да правиш анализи и не ти се отдава! А, и да ти кажа, ти си вече никой и твоите съпартийци са вече със свалено доверие от САЩ. Нали се сещаш кой подкара за апартаментите? "Свободна Европа" се казва радиото и е американско!Андрешковец с мека китка си ти !

90

да

преди 5 години

И Цв.Цв. говореше за руска намеса - руснаците му приписали апартаменти на занижена цена.

89

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев да каже демократично ли е задържането на Асанж ?

88

Сезам

преди 5 години

А ти каква работа имаш с чужди служби бе ***?

87

Само питам

преди 5 години

Няма по-смешни пишман политици в Цългария от Барека , Янш Янев и барабар Плевняо с мъжете, нал тъй?

86

Анонимен

преди 5 години

Е, Роси се държи по абсолютно същия начин както се държат и българските псевдопатриоти, които нистово квичaт против турци и мюсюлмани като цяло. Само дето той така си говори против Русия. Същото е иначе.

85

V

преди 5 години

Плевел ти ако не си кибер специалист защо се занимаваш с неща от които не разбираш ??? То не че от нещо разбираш .Ако ти влиза някой дърпаш кабела на нета и готово ;) 100 % защита :)))

84

до 90

преди 5 години

бих се съгласил с теб че Русия се меси в процесите в други държави само ако със същия патос заявиш че и щатите го правят с не по малко сили и средства....и най общо се нарича информационна война.

83

Анонимен

преди 5 години

Нормално нали работи в тях