63

Анонимен

преди 5 години

Браво. Другите и сто кила железо не могат да дигнат.

62

а

преди 5 години

поне човека се опитва да се бори, друго си е да седиш на детски помощи и кражби от пенсионери...

61

Анонимен

преди 5 години

Няма такъв който да е ходил да бие хора по улици и магазини,и да е постигнал нещо в живота.Да не говорим за спортни постижения изобщо.Ако носиш в себе си чест и достойнство,ще имаш уважението на целият свят,без всякакви предразсъдъци кой какъв бил.Човекът е човек,само когато са му присъщи положителните човешки качества.Отрицателни човешки качества ,,бол'',но те принизяват човекът по низко и от животното.

60

Стар набор

преди 5 години

Браво на момчето, отличен пример за интеграция, постигнал е успехите си с труд и постоянство. Дано в махалата се поучат от него. Поздравявам и треньора му, който е вярвал в Божидар.

59

Пурко българина

преди 5 години

Много бял този бе,сигурен ли е кой е баща му.

58

Турчин

преди 5 години

Браво на момчето, ейваллах..

57

Турчин

преди 5 години

Този не е ром, а по-романчен българин.

56

Анонимен

преди 5 години

Ако беше станал европейски шампион по шах,щях да го призная за постижение.

55

Onion

преди 5 години

Трудило си блъскало момчето и успяло! Не обичам ***, заради мързелът им и нежеланието да живеят и работят, но това момче не е такова! Тоест, той за мен е един от нас и заслужава уважение заради собственият си труд. Пожелавам му здраве и успехи, а също така и скромност, защото с успехите идва и главозамайването, а това е опасно !

54

Az

преди 5 години

Bravo na mom4eto! Bori se i uspjava! Oste mnogo pobedi da ni donese!

53

????

преди 5 години

Българите сме едни от най-толерантните народи. Нас ни възпитават да имаме уважение към човека. Особено когато този човек е талантлив. Но за съжаление търпим и такива, които извършват престъпления, тормоз. Но до време. Ще видим колко още ще е. А това, че ще изчезнем като нация силно ме съмнява. България е с богата история, традиции в държавността, културата, науката. Българите сме уми и способни хора. Та институциите, с помощта на медиите, да не размиват проблемите!

52

баро

преди 5 години

и тоа като сарафчето след десет години ше плаче за пари от държавата и ше натяква колко е направил за България- индиеца си остава индиец

51

Анонимен

преди 5 години

Таланта се самоусъвършенстване с труд. И специалиста го открива и продължава в посоката. Така е открит аспирин 1923г. От не фармацевт- немец. Така е открита лампата , телеф. от самоук.- САЩ Така е открит моб. Тел. Маркони музикант.пералната САЩ. Къситее вълни - немец. Дизеловото гориво самоук немец. Рудолф Дизел. Хиляди таланти

50

тиква

преди 5 години

когато тук пл.юещите про.стовати зло.барчета постигнат нещо на неговото ниво тогава имат право на критика до тогава му дишайте прахуляка на момчето щото не можете да се корави и постоянни като негоевалла андреев не обръщай внимание на тук плюе.щите змии и гущери те ще се давят взавист и злоба през целия си нещастен живот

49

панчо

преди 5 години

До Анонимен 53ако и ти беше израснал в махала нямаше да си нищо по различно,просто ти и аз сме имали късмет да се родим извън махалата не че с нещо сме повече от всеки ромно този пич е успял смного повече трудности да постигне нещо от не малцинственни шампиони заради това заслужава уважение и подкрепа за повече бъдещи успехи

48

Анонимен

преди 5 години

"Какъвто и да стана, пак ще съм си същия ..."---Това, и без да ни го казва, го знаем. :) "... и както може да се очаква - вече два дни празненствата не спират."Културни особености ... :)

47

Анонимен

преди 5 години

Ромската махала, която роди европейски шампион...... плюс може би още сто крадци, хулигани, насилници и т.н. ...

46

Анонимен

преди 5 години

Ромът Божидар Андреев е по-голям родолюбец от дузина етнически българи, които отидоха да се съзтезават за Азербайджан, защото видите ли тук парите са малко, а те трябвало да си оправят живота, тоест за три-четири години да станат милионери! Господин Андреев отказа 250хил.долара, и кой знае още колко, ако медалите бяха отишли в Азербайджан!

45

,.,.,

преди 5 години

....Треньорът не може да направи добър спортист от неталантлив човек ! Когато влезеш в залата и си талантлив , тогава на какъвто и треньор да попаднеш няма значение , ставаш велик спортист....-----Абсолютно не е вярно.Талант без труд е НИЩО.Той може и да си е имал таланта да вдига тежести,но без треньора му щеше да си ги вдига само у маалата.

44

Стратег

преди 5 години

Както казаха наши хора в официално изявление;))), България с готовност се лишава от тази титла. Причините са ясни. Ако продължаване в този дух, новобългарите ще станат единствените жители на тази държава. И ще си имаме Индия на Балканите. Все пак, не бива да повтаряме историческите си грешки, в азиатската прародина;))), по долината на река Инд!