114

Анонимен

преди 5 години

Арестували 7 българи,защото били с палки и боксове.А как иначе да се защитят от развилнелите се полицаи,които също с палки удряха който им падне,даже репортери.

113

до 142

преди 5 години

Ердоган ако доиде да не мислиш, че ще остави ромбовете да си правят каквото си искат като сега!

112

Коч

преди 5 години

Габрово днес. Габрово утре.Всяко чудо, за 3 дни !

111

Анонимен

преди 5 години

до 150, казах ти го в 151-ви коментар.

110

Анонимен

преди 5 години

Конгресмена Хейстингс най-добре да си гледа мексиканците,които са на границата му.Не случайно Тръмп иска няколко метра висока ограда.И да не се бърка във вътрешните ни работи.Еййй,тия американци-на всяка манджа мерудия.

109

Анонимен

преди 5 години

До 149И какво предлагаш ти ?

108

Анонимен

преди 5 години

Не е нужен нов протест в Габрово ! Проблемът е решен там !Той си беше чисто регионален и политически изолиран. Габровци сами си го решиха,за съжаление,с агресия.Придошлите вандали-роми се върнаха по родните си гета.Наболелият глобален проблем с ромите идва от държавара,респективно протестите трябва да са пред парламент,МС,президентство !

107

Анонимен

преди 5 години

Аз също нямам нищо против ромите обаче те това го разбират като съгласие от моя страна да бъда обран!? Нека САЩ да ми обяснят защо не може да отида в САЩ и да лъжа наред хората и да им взимам парите след като тук може един етнос да го прави това и те да го защитават!?

106

V

преди 5 години

От както дойдоха ,,патриотите,, на власт ,ВСЕ ПО ПАТРИОТИЧНО МИ СТАВА :))) Ми квито са ни патриотите такава и държавата ;)

105

Анонимен

преди 5 години

Магазинера най-добре да си остане в къщи.Така или иначе думите му излъчват страх и примирение от случващото се.Явно не смее да изрази по-смела позиция да не му се случи отново.Затова по-добре да си мълчи и да остави съгражданите му да си свършат работата.

104

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Автономия или Гражданска война : безплатен климатик и по 4 българки за жени.3000 кв. метър евро панел в София до края на годината Ердоган нахлува ,догодина .Българите - новите бежанци .Меркел , стягай се

103

Анонимен

преди 5 години

Държавата е на Българите и законите в държавата са за всички които Живеят в държавата не знам какво не разбират някои организаций и по специално МВРто което се прави на много велико пред нередовните пътници в Градския транспорт които не са от етноса кожито е с неограничени права пред очите ми арестуваха един пенсионер които беше на преклонна възраст и се възмущаваше! Дебелия милиционер му изви ръцете отзад и му сложи белезници като го бутна на предния къпак на колата а всички стояха на спирката

102

Анонимен

преди 5 години

Ха,ха,ха!Оставки в джоба!А защо не на масата на премиера?Държите си оставките в джоба,докато народа ви държи на власт.Ама ние сме си виновни.

101

Анонимен

преди 5 години

Вся власт Советав! Другарки и другари Америка за България е организация с цел опазване правата на крадливите от един етнос

100

Анонимен

преди 5 години

2 римлянки срещнали на пазара една моя комшиика която е на възраст и е трудно подвижна пита ли я колко и е часъ и тя да бръкне в чантата да извади телефона за да им каже а те през това време я обрали! Кажете ми как да си толерантен с такива как да уважаваш полицията която се крие в храстите или преследва деца които ги снимат с телефона докато не работят?

99

Анонимен

преди 5 години

Ако НАТО и ЕС означава да се оставим да ни крадът *** не ги искам!

98

Анонимен

преди 5 години

Оставки трябва да подадат десетки съдии и прокурори, които неглижират и остават без присъди стотици престъпления, както и тези, които се оттървават поради "чисто съдебно минало"

97

Действителен случай

преди 5 години

Случи ми се в София миналата година дойдоха двама в работни дрехи и ми предложиха ремонт на покрива за 120 лв. после единия каза да купи бира и после другия ми каза ако някои пита кажи 60 на кв. м после дай лична карта ! Не можело без договор ама в договора не пише краина защото не можело да ми каже после дай капаро 1500 лв. после дай още 2000 и накрая Полиция и Прокуратура казват ти си И. д.и .от Защото даваш НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е кажете ми как да съм толерантен не само с тях, но и с властите тук

96

ВЪПРОС

преди 5 години

Досега няма нито един арестуван Ром в Габрово , само Българи ?Защо Полицията не Работи ?

95

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам нищо против никои които не ме краде и лъже за да ме ограби за съжаление те искат да търпиш да те грабят