194

да обясним на Хейсти

преди 5 години

Конгресмен Хейстингс, в САЩ правосъдието праща в затвора за много по-малки инциденти в магазин. Камо ли, ако някой нападне продавача, както е в Габрово. Нападателите не са наказани по справедливост, хората искат гаранция, че утре няма пак да станат жертви на вилнеещи роми. Да не искате да кажете, че в името на етническата толерантност, на ромите трябва да им се разминава, понеже са роми? Има един начин да разберете - живейте в ромска махала в България - сама, без мъж до себе си.

193

по лесно е

преди 5 години

Никой от властите не предприема нищо, за да прати в затвора побойниците. Без сделки със съда. Ефективно. Хората искат справедливост. А кметицата е пъзла и лигла. При първата трудност готова за оставка. Е, ми, вярно - това е по-лесно, отколкото да озапти ромите.

192

гаранция

преди 5 години

Кметицата Христова развяла белия байрак. Какво обещаваш на избирателите си по случая, вместо да избягаш, кметице? Какви действия ще предприемете ти и държавната власт? Извикак при себе си прокурора и пред медиите му задавай въпроси - защо на агресивните роми им се е разминало? Защо ромите не са в затвора? Да отговори съдията, който ги е помилвал. Хората виждат, че справедливост няма, затова и протестират. Как кмет, прокурор, съд и полиция гарантират на гражданите, че ромите няма да повторят побо

191

Иво

преди 5 години

Да -а -а. Дали пък Алис Хестингс от Хелзикския комитет няма да се окаже личен приятел на Дончев и жена му. Може и да са съмишленици. просто няма нужда от други коментари. Достатъчно е да проследим медийните издания преди време и ще стигнем до истината

190

Йовков

преди 5 години

Боже, колко расизъм има по тоя свят, боже!

189

преди 5 години

Шайката е на приключване.

188

Антони

преди 5 години

Не ме пришивайте на Герб, аз съм вярна на Костов.

187

Анонимен

преди 5 години

Е, анализаторът Антони Гълъбов си го знаем. Той е на хранилка в ГЕРБ, заедно с Георги Харизанов. Те двамата редовно се мъчат да промиват мозъците на хората.

186

Анонимен

преди 5 години

Утре, други ден ще и извадим на кметицата оставката от джоба. Никой не я иска вече тази кметица.

185

Наблюдател

преди 5 години

Треп, треп, трепни..

184

Анонимен

преди 5 години

Слушах го титана на политическата мисъл. Великия , негово величество бб.И си личи , че етноса го интирисува предизборно някак си.

183

Анонимен

преди 5 години

Перко, вярно си изперкал.Кметът е мариоетен. Нищо не прави, без одобрение. Този, който преди да влезе в политиката, не е развил лично бизнес, кариера, изкуство, а е пуснат по партийна линия, не следва да управлява дори малка община. В министерства, агенции, областни управи, общини няма специалисти, а партийно фенкционери.Затова сме на тоя хал и така ще си останем. Докато има българи. Ама нещо са на свършване вече. Не знам кой ще ви храни занапред. Нашите деца са вече навън.

182

Анонимен

преди 5 години

Дръж се Габрово .Идем.

181

Анонимен

преди 5 години

Обвинения са им повдигнали чак след като са гледали видеото. А видеото са го гледали на другия ден след сбиването. Кое не е ясно? При първото задържане са имали само дума срещу дума.

180

Перко

преди 5 години

Скандала стана след като ги задържаха, не им повдигнаха обвинения и ги пуснаха. Контрата е в полицията и прокуратурата!Пък по-добър кмет от сегашния Габрово не е имало. Каквото и да приказват каскетите

179

Анонимен

преди 5 години

Гнева на народа трябва да бъде насочен изцяло към корумпираната политическа класа и корумпираните ченгета и магистрати.Ако в България имаше закони и правосъдие, ромите изобщо нямаше да бъдат такива каквито са в момента.Щяха да бъдат по-ниски от тревата.Това важи между другото за всякакви крадци и рацидивисти,Всички проблеми в България идват от липсата на Правосъдие.Проблемът не е етнически,а протест на честното и достойно население срещу престъпното и корумпирано управление

178

Анонимен

преди 5 години

Американецът да обвинява българското правителство затова че не прилага законите в страната,че не осигурява правосъдие и сигурност на населението.Че престъпници-рецидивисти се пускат два часа след като са ЗАДЪРЖАНИ.Тази липса на правосъдие разкапва цялата държава.Проблемът изцяло е ,че извършващите престъпления в България не понасят никакви наказания,не биват разследвани,не биват осъждани.За всичко това е виновно естествено правителството-оставка,и съд за маса политици,съдии и прокурори

177

Бай Асан

преди 5 години

Когато тормозят, бият, ограбват, изнасилват и убиват нашите бащи и майки, никой не излиза да протестира и да линчува виновниците, а сега за тоя дето бил предупредил "учтиво" със сила да излязат от магазина голямо реване. Някой от вас гледа ли клипа колко е "Учтив" и как с глава и стиснати юмруци "моли" да напуснат магазина?ОВЦЕ СТЕ!!!

176

Нещата са прости

преди 5 години

Полицията в Габрово, създаде скандала!Оставка!!!!!!!!!!

175

Сата НАТО

преди 5 години

Не знам само янките защо се месят във вътрешната ни политика и пишат небивалици в защита на тези *** Защото гледат на нещата отстрани и безпристрастно. Защото обективно погледнато, в България едно обикновено сбиване се превръща в междуетническа война. Защото тези настроения се нагнетяват и от политици в управлението включително. Съвсем права е американката.