18

Анонимен

преди 5 години

"американско искане за екстрадиция по обвинение в "информационно пиратство""Информационно пиратство? АХАХахха такава глупост може да измисли само кух като хралупа американец.Значи всички журналисти са "информационни пирати".

17

Един турчин

преди 5 години

Трагедията на света и човечеството е самото човечество!Човечеството никога не е оставяло да го водят най-великите му умове!Напротив!Умните са натикани в тесен,неудобен ъгъл.Те са смачкани,унижени,измъчвани,убивани...само защото са искали да осветят истината.

16

Анонимен

преди 5 години

"Съдбата на Джулиан Асандж вече е ясна - той е зад решетките на затвора с максимална охрана Белмарш в югоизточната част на Лондон."Доста пресилена мярка за човек обвинен в "изнасилване".

15

Анонимен

преди 5 години

"Той има капацитет до 910 затворници, голяма част от които представляват огромна опасност за обществото."Човек разкриващ пред обществото какви мизерии вършат властите, представлява огромна опасност единствено за властите.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - уикилийкс публикува и грама,че идеята БГ 16-та република на СССР е ЦРУ измислица.Е, съвремениците по онова време, помним лично изказаните от Т.Ж. мераци за присъединяване кум ссср. Следователно, публикациите на уикилийкс не са достоверни! Манипулации!

13

Димитър

преди 5 години

Действително над 800000 Грами има Асандж за а Русия. Дано Господ му помогне, в тази ситуация само той може.

12

Анонимен

преди 5 години

уикилийкс публикува и грама,че идеята БГ 16-та република на СССР е ЦРУ измислица.

11

Турски ятаган

преди 5 години

Радикално настроените трудно намират други радикално настроени.Тези и други които са различни не могат да се вмъкнат в калъпа удобен за обикновените хора.Ницше искал да живее в общество заобграден с гении,но обществото не предлага такива комуни за изключителните.Представете си гении живеещи заедно, споделящи и обменящи всички изключителни идеи и познания, удовлетворени от общество в което събеседниците им са на ниво и взаимно спомагат за формирането на нови и по-велики идеи...Ех,Джулиан...!

10

Анонимен

преди 5 години

Напротив!Асандж е публикувал 800 000 файла относно политиката на Русия.Не сте компетентни,но иначе разбирате от всичко...Смешна работа!

9

ДртПрч

преди 5 години

Интересно е, че Асанж не публикува руски и китайски тайни. А ако беше публикувал, дали щеше да е герой за тролетариата?А дали руснаците щяха да го търсят да го съдят или вече щеше радиоактивните му кости да гният в някой неизвестен гроб, натежали от плутоний?

8

Анонимен

преди 5 години

Асанж:"Саудитска Арабия и Катар са внасяли огромни суми на фондация"Клинтън" за създаване на ИДИЛ,в резултат на което са купени оръжия за 80 млрд. долара.

7

Тинев

преди 5 години

Голяма " ДЕМОКРАЦИЯ " голяма " СВОБОДА НА СЛОВОТО " в Англия и САЩ, А?" Демокрация ", само че, ПО ТЯХНОТО РАЗБИРАНЕ!Не на празно миролюбивите хора ги смятат за водещите ТЕРОРСТИЧНИ държави в света.

6

Анонимен

преди 5 години

Чудя се на тоя, защо не потърси убежище в руското, сръбското или китайското посолство. Или не са доволни нещо от него, та го хвърлиха...

5

Турчина

преди 5 години

Това е престъпление срещу истината!Този човек жертва живота си,живота на семейството си,на близките си...!Имаше негово изказване относно България,в което споделяше,че:"съдбата на България е обречена на революция!"В "Уикилийкс" беше качена информация за Борисов и тъмното му минало.Трябва да си наистина смел за да жертваш всичко в името на истината.Благодаря ти,Джулиан!

4

1984

преди 5 години

Лидерът на опозиционната британска Лейбъристка партия Джереми Корбин призова правителството да се противопостави на екстрадицията на Джулиан Асандж в САЩ, предаде Асошиейтед прес.От 2010 г. Асандж всяка година е номиниран за "Нобелова награда за мир".

3

Анонимен

преди 5 години

Завайкали се тука. Навални постоянно го вкарват човека в затвора, а тоя му е за първи път, хм. Светът бил тъжен. леле, ама много крокодилски сълзи бе.

2

Светът

преди 5 години

Цял свят ще се вдигне да защити Асандж."Истината ще ни направи свободни".Вървим към света на Оруел (както каза 3 "живеем в един много тъжен свят", скоро гледах последното му интервю за ББС.Светът не е тъжен, светът е красив, тъжен е за ЕДИНИЯТ Процент елит, който си мисли, че е безсмъртен. Колкото и частни асансьори, имения, милиарди в Швейцария, Лихтенщайн, Швейцария да са укрили, това са същества сенки.Те са ЖИВИТЕ МЪРТВИ, които се страхуват от Живота!Само човешкия ДУХ е безсмъртен.

1

Анонимен

преди 5 години

Това е един много,много тъжен свят!