58

France

преди 5 години

Много е тъжно, че към днешна дата заради интересите на кървавата империя на злото сащ, се преследва истината. Свобода за Асандж!

57

Go USA!

преди 5 години

Браво! Един терорист, престъпник и руски агент по-малко.

56

Ясно ми стана

преди 5 години

Филма Кръстникът,говори що за страна е,САШКО.Демокрация права и др. са химера

55

Анонимен

преди 5 години

До От ИстанбулБоже, не знаех това за Хипатия. Сега прочетох и настръхнах. И християнството се води човеколюбива религия!? То и тук е имало клади, срещу богомилите, които са били с хилядолетие по напред в своето съзнание и виждане за света. Християнската религия няма общо май с христовото учение.

54

до футорулога

преди 5 години

ФЕМЕНИЗМА И МАТРИАРХАТА ВЕЧЕ СА В ДЕЙСТВИЕ .ТИ СИ ЕДНО СЛЯПО ПАЛЕ КОЕТО СЕ ОПИТВА ДА ХОДИ НА ЧЕТЕРИ ЛАПИЧКИ.МЪЖЕТЕ НЯМАТ ПРАВА ПРАВАТА ИМ СА ОТНЕТИ ЖЕНИТЕ СА ПРИВИЛИГЕРОВАНИ В ПОЧТИ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ.ИСКАТ РАВЕНСТВО А СА НАД МЪЖА ВЕЧЕ В МНОГО ГОЛЯМО ПРОЦЕНТНО СЪОТНОШЕНИЕ.САМО ФАКТА ЧЕ ИЗЛИЗАТ ПО РАНО НА ПЕНСИЯ Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ДА ТИ СВЕТНЕ ЛАМПАТА ЧЕ НЯМАШ ПРАВА РОБЕ!

53

Анонимен

преди 5 години

Под тази брада се крие едно доста нежно тяло. Това ще е като великденски подарък за ислямистите. Като нищо ще повярват че по Великден стават чудеса. Може и да чукнат по едно яйце.453

52

От Истанбул

преди 5 години

Тези хора отровиха Сократ,изгориха Джордано Бруно на клада,осъдиха Галилей,разпънаха Спартак,одраха жива Хипатия,обезглавиха манихееца Мани и напълниха тялото му със сено,след което е закован на кръст и провесен над портата.Много хора борещи се за един по-добър свят са заплатили с живота си.Вечна слава на такива,като Джулиан Асанж!Няма да забравим!Света се нуждае от революция навсякъде!

51

Анонимен

преди 5 години

Впрочем американските и сие тоталитарни *** във форума имат нещо общо с работодателите си който вкараха Асанж и Манинг в затвора.И те като тях ненавиждат истината защото в нейна светлина се виждат като предатели и престъпници на цялото човечество каквото са.За това искат всички да млъкнат и всички да викат на пороците им добродетели.За това и ще изпаднат след малко в истерия и ще има дъжд от псувни славословия за фюрера Тръмп Великолепни или Велики и дъжд от негативност.

50

Анонимен

преди 5 години

Пък САЩ не са лешояд.Те са онова на знамето им ястрeб тоест друг вид граблива гарга имам предвид.Що се отнася до съзнанието им то е толкова извратено че надмина това на хитлер Сталин Марин Льо Пен и Чърчил заедно.За тях човечество е термин за ресурс който се използва и захвърля нещо като друг вид полезно изкопаемо.Пък мозък сърце недей те биха казали че си наивник.За тях нормален е самл този който има в главата банкомат.Ето тея ще са новата нацистка напаст която ще предизвика следващ геноцид.

49

Анонимен

преди 5 години

До 57 и 58 напълно сте прави но на описанието отговарят минимум 75 процента от българите тоест мислят само за пари сърце имат но то страда само за тях си самите, а за човечеството им е през оная работа.Ако Левски и Ботев можеха да знаят че умират за въпросните 75 процента лош човешки материал който е с който плати повече тива сега му викат национален интерес сигурно нямаше да се жертват.Защото да се жертваш за продажници не струва.Въпросните скоро ще сложат по 17 минуса, боли ги от истината.

48

От Истанбул

преди 5 години

"САЩ е лешояд,който къса кървави меса от плътта на човечеството!"-Фидел Кастро.

47

Анонимен

преди 5 години

Масови убийци и престъпници като Буш и Клинтън са на свобода и живеят в палати, а журналист, който разкри истината е в окови и белезници и е развеждан из затворите като животно и като терорист. Толкова за демокрацията. Толкова за независимата журналистика. Толкова за добрите англоамериканци. Ако американофилите имат малко съвест, би трябвало да потънат в земята от срам. Но те съвест нямат защото за да си американофил трябва да са ти изтръгнали сърцето и да са го заменили с доларова банкнота.

46

Свобода за Асандж

преди 5 години

"Колониалната инвазия на Ирак и най-грозните лъжи на машината за лъжи, която разпространи и оправда тези актове на варварство, завинаги ще останат сред най-големите и непростими престъпления срещу човечеството. Хосе Луис Родригес Сапатеро, министър-председател на Испания

45

Свобода за Асандж

преди 5 години

Няма да забравя как Франция и Германия смело се противопоставиха да участват в престъплението наречено война в Ирак, а след това краварите впрегнаха цялата си пропагандна мощ и заляха с пoмия тези държави. Верните им британски пyдели обаче се включиха. Без мандат на ООН! 15г. по-късно разбираме колко прави са били европейците! Ирак е в руини, една провалена държава! САЩ съсипаха БИ и го удавиха в кръв. Виновниците за това звертво трябва да бъдат съдени в Хага! Затвор за Буш и свобода за Асандж!

44

Анонимен

преди 5 години

Ама разбира се, че там ще го вкарат. И ако може някой заблуден джихадист да му тегли ножа, най-добре нали? Това ви е демокрацията. За какво се пъне ЕС, за каква свобода на словото и каква демокрация и какви ценности??? Няма такова нещо. В момента, в който арестуваха Асанж, от ЕК веднага заявиха, че това не било тяхна работа. Ама иначе да се бутате във вътрешните работи на всяка друга страна е ваша работа нали! Ама да защитите журналисти - не може. Срам и позор, това е ЕС. Свобода за Асанж!

43

Свобода за Асандж

преди 5 години

Британците са прoсто едни нещастни пудели на краварите, които са БЕСНИ от разкритията на Асандж. Разкритията за зверствата извършени от краварите в Афганистан и Ирак над невинни цивилни, жени и деца са военни престъпления! Американски военни трябва да бъдат съдени за военни престъпления срещу човечеството в международния съд в Хага. Факт! Но знаем, че това никога няма да се случи. Самия мошенник и ционист Тръмп каза, че американски и израелски военни ще бъдат пратени в Хага само през трyпа му.

42

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрах защо убедения марксист Ленин Морено предаде руския агент Асандж на британците. След хиляди сигнали от служителите на еквадорското посолство до еквадорските власти че Асандж е луд за връзване, че вместо тоалетна ползва гащите си че размазва фекалии по стените и пвозорците на посолството, че никога не се къпе и трябва насила да бъде почистван, Ленин Морено взема тежкото решение да го предаде на британските власти за лечение и хигиенизиране.

41

СУФРАЖЕТКА

преди 5 години

СУФРАЖЕТКА Е МАЛКА ЧАСТ ОТ ПЪЗЕЛА НА ПЛАНЪТ КОЙТО ЦЕЛИ УСТАНОВЯВАНЕ НА ПЪЛЕН МАТРИАРХАТ И ФЕМЕНИЗЪМ НА ЗЕМЯТА ПООГЛЕДАЙ СЕ МАЛКО ...АКО ЗАПОЧНЕМ ОТ ФИЛМИТЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ВЕЧЕ МЪЖА НЕ СИЛНА ЛИЧНОСТ А Е ПРИНИЗЕН .СЛЕД ТОВА СТИГНЕМ ДО ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ ЖЕНИТЕ СА НАБУТАНИ НА КОМАНДНИ ПОСТОВЕ В ПОЛИТИКА НАВСЯКЪДЕ ВЕЧЕ ГЛАВНО ДЕЙСТВАЩО ЛИЦЕ Е ЖЕНСКАТА.СЪБУДИ СЕ МАЛКО!МЪЖЕТЕ СПИНКАТЕ ЗАТОВА НЯМАТЕ ПРАВА ВЕЧЕ.ЖЕНИТЕ НЕ ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ В СТРОИТЕЛСТВОТО С ЦИМЕНТ И БЕТОН.ЖЕНИТЕ ИЗЛИЗАТ ПО РАНО ПЕНСИ

40

Бау

преди 5 години

Най-вероятно и безработен, беден и грозен :D Спирам, нямам сили за борба с *** ...

39

АнонимеН

преди 5 години

БРИТАНИЯ ОЩЕ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ Е ЕДИН РЕЖИМ И В МОМЕНТА НЕ Е ПО РАЗЛИЧНО!!УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БРИТАНИЯ СЕ ГАВРЯТ С НАСЕЛЕНИЕТО КАКТО СИ ИСКАТ И СЕГА И В МИНАЛОТО!БРИТАНИЯ ДО МИНАЛИЯ ВЕК НЕ Е БИЛА НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ЕДИН ИСЛЯМСКИ РЕЖИМ! ЗА НЕВЯРВАЩИТЕ ГО ИМА ФИЛМА: СУФРАЖЕТКА 2015