61

Анонимен

преди 5 години

.. се опитва да мисли! Само че не взема да с огледа сам! Въздух под налягане, властолюбиво дрънкало, наглец!За такива като него и "патриотите" има израз "Скорпиони в буркан"!

60

Само СПОКО!

преди 5 години

Това не е мисъл на Марешки, а на неговият ментор и втори в листата - Орхан Исмаилов!

59

Анонимен

преди 5 години

АТАКА И ВМРО РУСОФИЛСКИ НАТЕГАЧИ,НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ,ТЕ СА ЗА СЪД И ЗАТВОР,ЩЕ СКЪСАТ ГЛАВАТА НА БОЙКО.ТОВА ДА МУ Е ЯСНО!

58

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов,спри се *** русофилски!

57

Анонимен

преди 5 години

Тоя що не ми се обади да направим с него една инсценировка

56

Анонимен

преди 5 години

макар и рядко , и магарешки понякога казва нещо логично прав е в конкретния случайхвърлиха им кокъл на плебеите и те излязоха да се пянят -> хляб и зрелища ...

55

Анонимен

преди 5 години

От хапчЕТАТА Е-ХАЛЮЦИНИРА ЧОВЕКЪТ !

54

Боже опази.

преди 5 години

Що за магаре трябва да си за да ръсиш такава простотия? Тотална олигофрения....

53

Анонимен

преди 5 години

Прислужникът на ГЕРБ.

52

Сериозно

преди 5 години

Марешки..... ако беше в магазина щеше пръв да избяга или да гледа безучастно, като още 4, 5 "смели" мъже в магазина как трима "шведи" бият момчето!

51

Анонимен

преди 5 години

Има трима души с тройни гуши да се замислят... Цацаров... Пеевски и борисов

50

Анонимен

преди 5 години

От 51 по 100 лева за глас, така му започна кметската кампания във Варна.Сега вече за него гласува и всичко що е платено финансирано или работи във фирми собственост на олигарси от фармацевтичната и енергийната международна мафия.Казвам международна защото партниорите му в бизнеса са в Украйна Румъния Саудитска Арабия и Турция.Но това трудно се доказва.А и няма смисъл.Вече полицията намери личния му тефтер с транзакции за петрол от ислямска държава и не му направиха нищо имал бил чадър.

49

Анонимен

преди 5 години

До 49 гласоподавателите му са предимно изкуфели пенсионери казвам го защото има и умни но те не са му гласоподаватели който гласуват за него заради по-евтините лекарства в аптеките му.Друг въпрос че са нелегален внос менте от Украйна.За него гласуват и финансирани от Саудитска Арабия групи защото той им подсигури канал за внос на нелегален петрол на ИДИЛ с който после се финансират атентати.А помня как във Варна за него гласуваха и учители и когато питах един от тях лично защо ми каза че плащал

48

Анонимен

преди 5 години

Този е пълен ***,не знам какви са му гласоподавателите ама е хубаво да се замислят преди да пускат бюлетината.

47

Анонимен

преди 5 години

Впрочем и това всеки може са го провери има го на записи в медиите но националните имам предвид не разни съмнителни и къде ли не Марешки не просто е финансиран а обеща политически съюз общо явяване на евроизборите и подписа пакт за единна програма с Льо Пен и нейната линия която не е консервативна християнска или националистическа а буквално нацистка.За това и Орбан Качински и др.не си сътрудничат с нея защото те са консерватори а не нацисти.А на Льо Пен да припомня големия и проблем бяха

46

Анонимен

преди 5 години

Каква инсценировка вижда Марешки не знам. Не може човек чак толкова да пада от Марс.

45

Ха-ха

преди 5 години

Каква гражданска война,какви 5 лева!?Просто трябва да се отървем от *****те!

44

Анонимен

преди 5 години

По-скоро е отклоняване на вниманието от имотите на ГЕРБ, т.е. ГЕРБ или изпозлват случката или са я инсценирали.

43

Анонимен

преди 5 години

Ех че забавно нацист вика на нациста нацист.Че Каракачанов и Джамбазки са измамници крадци колаборатори в апартаментгейт нацисти и едновременно с това слуги на Тръмп което преди да го видя от тях не знаех че е възможно едновременно това е все едно да си Бойчо Огнянов и Кириак Стефчов в едно тоест пълен абсурд и май са и психопади но да ги критикува съюзника на нацисткия *** Марин Льо Пен Марешки който е и финансиран от нея и е също нацист и са отхвърлени, като крайни дори от Орбан е забавно.

42

Анонимен

преди 5 години

Хора!Бойкот на аптеките на Магарешки!