118

Охобохо

преди 5 години

Щом бежанците избягват България значи е трудно тук да се гледат деца.Лесно е само за ''братята'' в махалите,защото не ги и гледат а само ги правят за да взимат помощи.

117

Анонимен

преди 5 години

Прочетете доклада на ОН за БГ през 2050, ще ви се завие свят ама по важното е да има чалга, апартаменти и вилички по морето.2050г - население 5 млн, от тях 1 млн от племето на Винету. Селата ще са напълно изоставени и в тях предимно ***. Ще има 3-4 основни града с 90% от населението. Оставаме си блатото на ЕС и през 2050г.Честито. Ниво Сомалия.

116

kaba gajda

преди 5 години

Немя клатите кабинето уе маскари! Кабинето е сатбиуен, коалицията и тя е стабиука!Боко го галаТ по главицата 3 папи, Цъко оди на молебен със закуска. Цецето е мъж- оставка дава, апартамент не дава, шефо на КОНОПИщикот и он оставка дава. Кмето на намкое си село уредил майкЯ си, тейко си и брато си с общинска земя, ама всичко "законно". Българите, обач са виновни, че не искат да се размножават!Еххх, де гиди, луди, млади години и пусто дърво неокастерно!

115

Анонимен

преди 5 години

Бойко смело напред народа е с теб

114

Българин

преди 5 години

До Българинбългарите трябва да имат по 5 деца преди инсулта.както преди 100 години.получил ли си инсулт, вече е късно, дали клиничната ти пътека е 5 или 50 дни, ти си пътник. природа./- от БългаринПожелавам ти това да ти се случи,5 дни да стоиш като пътник по природа с Инсулт мислител ГЕРБерски

113

Турчина

преди 5 години

Хората ви казват,че изчезвате-вие се кълнете и карате...!Как може такова нещо!

112

Съгласен

преди 5 години

Събуди се народе и изгони тези политици. До кога ще сте най бедната, най корумпираната, най бързо топящата се нация. За това в Гърция по време на протест имат плакати "Тихо да не събудите българите"._____Точно така.

111

жф

преди 5 години

"Ще ви направим и деца, другари" - каза Бойко и отлетя при Меркел.

110

АНТИ

преди 5 години

При соца, бяхме въвлечени от Запада в Студената война !Пак от Запада, имахме ембарго на нЕкои технологии напр.Сега като виждам как Запада ни помага,по-добре да спре, поне да не се топим толкоз.

109

Българин

преди 5 години

До 122 Пожелавам ти Инсулт от все сърце и 5 дена да стоиш в Болницата!

108

179

преди 5 години

Комунистическата идея уби българина. След 89 е едно продължение на процеса и то по ефективно. Самия факт ,че говорите добро за времето преди демокрацията е пример ,че наистина трябва да изчезнем. Един вид си хвалите екзекутора . Само да ви кажа че официално демографският колапс в България започва началото на 80те години. Да Тодор Живков се опитваше да направи нещо за народа но просто не успя защото СССР следеше всичко изкъсо.

107

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !И по колко деца имаха българите при соца?ти колко деца имаше при соца?За запазване на населението, трябват 2.1 деца на цена.при соца със сигурност беше под това число.А как ще обясниш парадокса, че Афганистан расте, а Япония намалява?твърдиш, че в Афганистан условията са по-добри ли?

106

Анонимен

преди 5 години

Да благодарим на 240-те интелигентни маймунки в парламента и вожда им от село Банкя .

105

Албанеца

преди 5 години

5 дни пътека Инсулт при демократите от ГЕРБ Колко да останат хората

104

Анонимен

преди 5 години

До Българинбългарите трябва да имат по 5 деца преди инсулта.както преди 100 години.получил ли си инсулт, вече е късно, дали клиничната ти пътека е 5 или 50 дни, ти си пътник. природа.

103

Българин

преди 5 години

5 дни пътека Инсулт в интензивно (след това траурна агенция)Колко искате да сме Българите

102

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

До Турски ятаганПич, не е имало никаква фиксидея за многолюдна нация по време на социализма. Да, насърчаваше се раждаемостта, но за фиксидея изобщо не можем да говорим.Просто естествената реакция на всяко живо същество е, когато му се създадат добри условия за живот то да се размножава.При социализма българите имаха гарантиран минимум и сигурност и затова се множаха.По същата причина днес се размножават ромите.

101

АНТИ

преди 5 години

Ние саботираме правителството

100

Селчо

преди 5 години

Бойко е невинен ,комунистите са виновни!

99

АНТИ

преди 5 години

Ей пишлeмeта, не пишете от мое име !Обезбългаряването върви вече 30 години.