138

АНТИ

преди 5 години

Няма значение, дали ще ви крадат крадливи комунисти или други крадци, маскирани катоуправляващи.Смъртно наказание няма.Справедлива съдебна система няма.То, какво нормално остана тук ?!

137

Охобохо

преди 5 години

Така е българите са войнствен народ,такова ни е семето.С война сме си взели тези територии и така е било с векове докато накрая,след втората световна ни взимат територии и сега граничим с българи.В която и посока да минеш границата знаят български.Българина обича да се надпреварва с комшията,колегата,конкурента.Обича да си извоюва победа и да е началник!Затова имаме най-много полиция на глава население,защото като няма враг едни други се трепем.Нападне ли ни някой обаче ще го спукаме от бой!!!!!

136

пецата

преди 5 години

1.Mission accomplished2nd mission- белите да изчезнат

135

реалист

преди 5 години

Възстановяването след БСП е тежко за всички, може да минат десетки години, затова мислете.

134

Анонимен

преди 5 години

Има две фактора поради което дадена нация се "топи"Първия- Висок жизнен стандарт и силна социална държава, в която доходите са високи, а разходите са минимални, плюс висока социална защита и грижа за населението.В такава държава личноста се превръща в егоист!Вторая- Нито крайно бедна, нито богата държава в която индивида се бори за физическото си оцеляване или стремежа да се измъкне от дъното.В този случай всички средства са позволени т.е., "Целта оправдава средствата" -Макиавели.

133

АНТИ

преди 5 години

За съжаление ако си простоват човек и избираш БСП да те управляват, шансовете са нулеви да живееш добре и да имаш много деца, такъв е опита ни досега с БСП

132

Анонимен

преди 5 години

Тази на снимката какво се надува с мегафона? Иска работещите да не дават по 40% от доходите си за неяната пенсия а поне 60%. Ей затова младите бягат, а пенсиите деца не правят.И действително за пенсии отиват 25% от бюджета на България. Колко е бюджета на Министерството на образованието например? Нищожно малко.

131

Анонимен

преди 5 години

Само обновената БСП може да излекува гербаджийската чума.

130

Виц

преди 5 години

Питали радио Ереван: Кога ще дойде хубавия живот в България ?От радиото: Той вече мина !

129

Анонимен

преди 5 години

Не знам къде са тези 7 милиона. Повечето ми познати са с двойно гражданство в чужбина, накупиха си жилища там и не смятат да се връщат. Те и децата им се водят фиктивно българи - реално и 6 милиона вече нямаме.

128

Анонимен

преди 5 години

От 1944г. до днес престъпната партия БКП-БСП прави всичко възможно народа да го няма в Родината си . Почна Г.Димитров с искане от Тито да се обеденим с Югославия, след това Тодор Живков искаше да сме 16 република на СССР. Сега комунистите направиха такъв капитализъм , че да ти е драго да бягаш от България.

127

АНТИ

преди 5 години

Да,българите не могат да се търпят един друг.Вече не споделям пред никой нови придобивки, защото виждам озлобени завистливи погледи насреща.Байганьовци, проклет народ сте - Ванга го каза преди време, а тя знаеше много от вас.

126

Fenasi Kerim

преди 5 години

Лъжат. Населението е малко над шест милиона. 500 хиляди от моя етнос, почти три милиона роми от които голяма част се мислят за турци или българи и около три милиона българи.

125

реалист

преди 5 години

За да прави деца българина трябват доходи, а това с БСП няма как да стане никога.

124

Анонимен

преди 5 години

За да има деца всяка жена да се държи за първият и единствен мъж и да си знае мястото. Овластяването на жените и последствията при развод води до обезлюдяване, а не бедността или политическите партии.

123

Трайо

преди 5 години

Накрая ще остане само един...

122

Анонимен

преди 5 години

Всичко идва от прекаленото много цивилизация и откъснатоста от природата и простия начин на живот.Съвремения човек е надут егоист, самовлюбено мекотело стремящо се към повече удобства, 50% от хората са с психични отклонения. Такива болни хора трудно гледат и едно дете, камо ли 5-6!

121

До турчин

преди 5 години

Така е аркадаш. Повечето българи си завиждат и не харесват ближния, а вие турците си мислите, че не харесват само вас. Не знам какъв процент да кажа, но поне 50% от българите не харесват никой и имат много омраза. От беднотия ли сме такива, от манталитет ли е, от атеизъм ли е, от това, че сме смесица от тюрки, траки и славяни ли е... Не мога да ти кажа.

120

Анонимен

преди 5 години

докато държавата се управлява от мутрите, шкембе войводи, пожарникари, физкултурници, псевдо-хидро инженери и прочие *** какъв резултат очаквате да има?

119

АНТИ

преди 5 години

Соца ви остави собствени жилища, даже вили.Уродливия капитализъм пък - разширени гробищни паркове.