28

Анонимен

преди 5 години

Защо властта винаги е загрижена за насилието само, когато роми са застрашени?

27

Анонимен

преди 5 години

Ромите бяха заселени в Габрово именно по времето когато Дончев беше кмет.За да усвои парите по Европрограмите.Защо журналистите не разследват какви имоти имат семейство Дончеви и дали отговарят на доходите им ?

26

Как е в БГ

преди 5 години

Човекът с апартаментите избира човека с терасите.Сега човекът с терасите ще проверява човека с апартаментите.

25

До 22

преди 5 години

Ааааа,има,има.Ако знаеш какви луксозни къщи имат в едно село/забравих му името/без да са имали и един ден трудов стаж.И на много места е така,но власта не ги пита откъде са им парите и защо къщите им са незаконни.

24

до 13

преди 5 години

Ами той сегашния е полу-ром.Единият му дядо е бил комунист, а другият ром.

23

Анонимен

преди 5 години

Протестират срещу ромите, защото те са беззащитни и е много лесно.Тия смелчаци защо не отидат да протестират пред Министерски съвет, откъдето идва закрилата на ромите, понеже им трябват гласове за изборите.А българите отдавна се осъзнаха и не гласуват за ГРОБ.

22

Анонимен

преди 5 години

Обикновено кметовете си затварят очите за самонастанилите се роми, защото в замяна те гласуват за тях.

21

Анонимен

преди 5 години

Абе що не чух да има роми обзавели се с евтини луксозни апартаменти.За корумпирани роми също не съм чул.Ама от ГЕРБ всички сте такива.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Хората протестират срещу ромите. Колко то ромите са в съдебната и изпълнителната власт според теб. Мисля, че са малко. Аз в моят град не съм виждал ром полицай докато в Сащ често може да се види афроамериканец полицай.

19

Анонимен

преди 5 години

протеста е срещу цялостната държавна политика за толериране на ромската престъпност. Видяхме, че управляващите от мирни протести не разбират, едва ли не се подиграват с трудностите и болките на хората, които са ги избрали и им плащат - какво има общо това с демокрацията, аз виждам чист бай-тошовски комунизъм. Години на ред са подавани жалби и оплаквания с-у самонастанили се роми - глас в пустиня.

18

Анонимен

преди 5 години

Тези двамата са много остроумби бе. Ми нали хората протестират точно срещу насилието и безнаказаността.

17

Анонимен

преди 5 години

Катуница, Асеновград, Самоков, Орландовци в София, Войводино, не помня още къде, по селата даже и не знаем какво се случва, сега и Габрово, ще има и след Габрово!!! И след всяко ромско безчинство следват успиващи приказки от управляващите. Е до кога?!

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1И най-лесно е да се протестира срещу ромите вместо срещу съответните държавни органи.

15

Анонимен

преди 5 години

Всяка година едно и също, преди беше Асеновград, сега Габрово кое е следващото градче ...Хора както виждате от 2г Асеновград промяна няма, стига се надявайте.Надявате се вече 30г а то какво става ... все по зле. Значи само с надежди нестава.

14

Анонимен

преди 5 години

Властта пак измества проблема в друга посока,вместо да го решиУж хората били организирани.Уж някой се възползвал от гнева им и яхнал протеста.Така не се прави!Така не се решават проблемите.Не може все някой друг да е виновен,а тези,от които зависи да има мир и сигурност да се правят на невинни агънца и да призовават за спокойствие.Спокойствие вече няма-нито в дома,нито на улицата,нито в магазина.Затова се вземете в ръце и си свършете работата.Ако не можете-ОСТАВКА!

13

Анонимен

преди 5 години

Отделяне на малка западнала и обезлюдена част от северозапада всичкоко товамалцинство до един без изкючение там, оградени да си имат малка държава без право на напускане.Ппреминат ли границата се стреля на месо

12

Анонимен

преди 5 години

До правилна посокаТова да ходиш по ромските къщи и да протестираш против ромите е простотия.Какво са виновни ромите в квартала че трима роми са пребили мъж.

11

Анонимен

преди 5 години

Време е в тази държава ром да се издигне и да управлява България. Може да влезе в парламента със смесена партия от българи, роми и турци.

10

Анонимен

преди 5 години

Гербаджиите какво искат електоратът им да бие габровци, а те да протестират с цветенца и свещички?

9

Анонимен

преди 5 години

И от тези протести най-голяма полза имат патриотите.