139

Гражданин

преди 5 години

А вие господине не сте ли държавата в момента ???

138

мак

преди 5 години

Какво прозрение, брей. Само че положението е изтървано отдавна, каквито и мерки да предприемете ще е късно. Пък и бхк и подобни тумори дебнат, а вие се страхувате от тях.

137

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя на снимката беше регионален директор на Сорос, затова и стана министър, обаче за коя държава говори?Да не би да има в предвид любимата им (на него, на Сорос и на ГЕРБ) държава - САЩ??? Защото е вицепремиер на България и ако нещо не прави държавата, значи не го прави той самия.

136

Анонимен

преди 5 години

Пунта Мара прати Дончев да вади горещия картоф,а него никакъв го няма.,Щом стане напечено, така наречения премиер се скатава в дън гори тилилейски и от там ръси глупости на килограм,ама на лошия мат'рял вече му писна и затова всеки ще си получи заслуженото.

135

Анонимен

преди 5 години

Жандармерията удря с палки репортер и оператор безпричинно,отнесли са го и някои протестиращи,защото са се опитали да нахлуят в незаконно ромско гето,което с щитове се пази от властта.Това ли е властта,която ни трябва?

134

ХАЙДЕ ПАК БКПто

преди 5 години

им виновно на ГЕРБЕРИТЕ. А бе вие срам нямате ли

133

142,

преди 5 години

Без да искам ти подарих плюсче, въпреки че си за огромен минус.БКП ги накара да бачкат и бачкаха, и не смееха да си вирят рогата.Сега, като върл електорат на ГЕРБ си правят от години каквото си щат.Сега, а не преди 30 години!

132

еrror 404

преди 5 години

Габровци трябва да възстанат срещу вас политиците та да поведат и другите градове

131

Анонимен

преди 5 години

Ромите от скитащите катуни бяха заселени в България насилствено, с решение на ЦК на БКП. И се започна едни прииждане на гладни роми за живот на помощи. Има кардараши дошли в България чак от Испания.Така, че неможе да бъде виновен Бойко за това,което комунистите са решили, когато той не е бил роден или е бил пеленаче.Още по-малко могат да бъдат виновни Томислав Дончев и съпругата му.За безконтролното размножаване на ромите са виновни помощите, които им се даваха на тиква, а не срещу работа,...

130

Анонимен

преди 5 години

Дончев от Габрово:"Когато няма закони,държавата се саморазрушава".Дончев,Томиславе,нали затова сме ви избрали-да ковете закони.Кой е виновен да няма закони,ние или вие?

129

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонименрадвам се за теб,но в същото време много тъжно,че така решаваме проблемите.......прав е бил Живков,когато още преди 2 десетилетия ни предупреди че..:-"Некои сили искат да унищожат България,да я нема"....

128

ПроСоТо

преди 5 години

Дончев,държава има САМО НА ХАРТИЯ!!!Благодарение на такива като ВАС!!!и пак:-ТИКВУН го нема никакъв!!!!!!!

127

Относно мерките

преди 5 години

Дотук беше с мерките :). Мярка 3, предложена по-рано, вече е изтрита от сайта. И си оставаме с приказките за мерки...И то само с угодните на управляващите приказки.

126

Анонимен

преди 5 години

Единствено от шайката граб Дончев става за нещо

125

Чужденеца

преди 5 години

И резултата какъв е жандармите набиха българите.които с право протестира ха.

124

Анонимен

преди 5 години

Красо яхна протеста. Щом се появиха агитките в командировка. Нападнали няколко къщи с роми, които работели. Извършителите не били оттам, ама кой му пука. Избори са. Съвсем добра позиция и на Герб и на Бсп в Габрово. Най- добре е като хвърляш коктейл ***, камъни и си с маска , да те вкарат също при ромите в ареста. Забавно ще е да се види дали задържаните скинове са от Габрово изобщо, дали са съдени и дали имат поне ден трудов стаж.

123

Анонимен

преди 5 години

До Допълнена статистика 131Хубаво изреждаш, ама дали на Пунта Мара ще му светне лампичката (синя, червена няма значение) че тези зловещи инциденти стават все по-често, и са все от ромеи срещу българи....

122

Анонимен

преди 5 години

Габрово, заедно с Бургас са двете крепости на ГЕРБ.Интересно срещу кого протестират?

121

Анонимен

преди 5 години

безсрамник- протестите били незаконни

120

Анонимен

преди 5 години

Протестите били незаконни?! А кое у нас е по закон? Покупката на имоти,на занижени цени или апартамент с частен асансьор? Или да си купиш за жълти стотинки ТЕЦ или пристанище,защо не и летище...Ей го ,софийското , плаче за инвеститор! Мафиотите ще го прилапат и него,колко му е, а подставени лица ще се намерят,не се притесняваме! Както е тръгнало,нека купят цялата ни държава,щом няма КОЙ да я защити! Ние ще си протестираме във...форумите,че е най-безопасно! :(