159

Гост

преди 5 години

Какво означава, че е било закрито "напълно сегрегирано училище"???Закрито е училище за бели, или училище за ***? Койе точно училище е било закрито? Това признание за сегрегация в областта на образованието в България ли е, публична, защото иначе, няма основания за закриване на училища изобщо, освен ако няма преки административни причини, обвързани с броя на населението, доколкото зная, и още някои неща, навярно?!

158

tt

преди 5 години

От 10 години ги слушаме тези глупости но всичко си продължава по старому.Не е илюзия.

157

Анонимен

преди 5 години

Значи "държавата да не бяга от час. Предлагам заместник министър председателят заедно с министър-председателят да оглавят протеста срещу бездействието на държавата.

156

Iozeff

преди 5 години

До АнонименВъншни сили от Индия!Ти откри топлата вода!Браво!

155

ooooooooo

преди 5 години

Егати па лячото

154

Анонимен

преди 5 години

На тоя образ.Помня 1 вият му работен ден.И си мислех тогава.Леле какви "звезди" се появиха. И днес след толкова време.Пак същата физиономия.Се "изхожда" по въпроси на дневен ред в държавата. Сега си мисля следното..Много сме зле българино! Зле всякак уви! -:(

153

Анонимен

преди 5 години

"Довиж-да-не",викаха габровци на специално изпратения да потушава недово.ството им местен вицепремиер Томислав Дончев. Положението напомня Варна 2013 преди първото сваляне на Борисов. Властта дори спря след полунощ и интернета в Габрово след излизането на снимки на насилие на полицията над протестиращите и информации за ранени. За размириците кабинетът обвини кметицата от ГЕРБ."

152

1

преди 5 години

защо държавата ни,питам аз др.вицепремиер,ти на Македония ли си вице,аз ако съм премиер,за това изказване на др.дончев,бих му поискал,веднага оставката.

151

И кой каза

преди 5 години

До Анонименче ще дойдат БСП?

150

Анонимен

преди 5 години

Историята се връща и връща като БСП и герб но дойде и каракачанов който с етническите инсценировки ще върне и османското време!!! Политиката не е за ***

149

Анонимен

преди 5 години

Пуснаха ги защото беше инсценировка преди изборите

148

Анонимен

преди 5 години

Не изпълнителната, а съдебната власт е виновна, те да излезат и да кажат защо мислят за справедливо пукането на престъпници!

147

Анонимен

преди 5 години

Хора, външни сили искат да дестабилизират България на етническа основа. Не им се вързвайте на номерата.

146

дс

преди 5 години

Дончев, един от твоите депутати те похвали, колко бързо си реагирал. Как за 6 - 7 часа си отишъл в Габрово. Да, ама ти отиде в Габрово, когато българите се вдигнаха на въстание, а не когато манговците пребиха българина. Пребиването на българи вече не е ли важно събитие? К'во пък толкова, пребили българин?! Ей, да знаеш, не можете вкара АлЙо в европарламента и Посолството ще ви дърпат ушите.

145

Аха

преди 5 години

А интернета в Габрово "съвсем случайно спря" по време на протестите. Изобщо не генерирате измамно спокойствие. Ама изобщо!

144

Анонимен

преди 5 години

Най-лошото е, че след престъпниците от ГЕРБ ще дойдат престъпниците от БСП. Хората забравиха какви безумия имаше и по време на тяхното управление. Историята се повтаря и държавата никога няма да се оправи.

143

Анонимен

преди 5 години

Дончев,като си толкова принципен,защо още стоиш в тази партия?Ех,както се пееше в една песен:"Винаги ще съм с таз,която е на власт".

142

До 144 от 142

преди 5 години

Не си бил при социалните по соца да видиш какви помощи на брой извънбрачни деца получаваха ромите!1988 година, третото ми дете навърши 2 години и останахме без минималната заплата. Една сружителка в общината ме посъветва да подам молба за еднократна помощ. Каза ще ти дадат 200 лева и някак си ще изкарате зимата, да не ходи по ясли.Получих писмо, че съм одобрена за помощи. Дадоха ми 15 лева - по 3 на дете? На ромката пред мен на гишето дадоха 500 - по 100на дете.Подиграха се"Ти можеш да работиш"

141

Анонимен

преди 5 години

"Целта ни днес не е да генерираме измамно спокойствие."Че какво правите с мощната информационна цензура, която налагате поголовно по медиите и новинарските сайтове? Трият се мнения. Не се дава възможност да се пускат линкове от протестите - неподправени и неорязани. Бай Тошовото време ряпа да яде пред вашата цензура!

140

Анонимен

преди 5 години

Никога не е късно.Късно е само на смъртното легло.Ама като гледам нашите управници пращят от здраве,затова да се захващат за работа, късно е само да се тюхкат,трябва и нещо да свършат.