133

Анонимен

преди 5 години

как при бай тошо бяха интегрирани,грамотни,не правеха золуми,работеха,не вършеха престъпления или много рядко?Вместо да настройвате българските граждани едни срещу други,направете нещо полезно за тях,намерете им работа!

132

Анонимен

преди 5 години

До До долния Тази приятна и интелигентна жена се изказва така от една година! Но преди това???? ГЕРБ е 10 години на власт! Дори в Габрово през тези 10г. да не е имало *** младежи, както госпожата се изразява, издевателствата им над старци, села и градове са навсякъде! Гета, неграмотност, мързел и нагли претенции към всички.Цели селища са вече обезлюдени откъм българи. Малко късно се събуждате, господауправляващи!И не се опитвайте да си присвоявате гнева на хората! Нямате това право.

131

кака

преди 5 години

*** како,тойту мъж де работи ? Май е министро на ГЕРБ дето 10 г. вече управляват? *** май беши и кмет на Габрово ? А *** тогава кой е виновен за туй положение с брчедите? *** много лесно са правите на хамави.

130

Анонимен

преди 5 години

а , кога ще го видят чист и от придошлите преди 13 века азиатски БГ-та ?

129

Готино

преди 5 години

Отдавна е нужно въпросът да се реши окончателно..

128

авс

преди 5 години

в москва детски площатки не се пуши и не се пиедо 25 м.от смирки не се пуши в заведения в училищни учреждения си има определени места за пушене ромите не се виждат в москва няма ги превъспитаха ги от ромите дейци и работници в искус. те си говярят на ромски у тях на всякъде в обществото говорят на руски не можеш да ги различиш а в бг роми са на 1 място непослушни граждани те си имат свои закони нека правителството да не правят отчети и големи изявления като на тази г-жа а да работят над ромите

127

Анонимен

преди 5 години

Гледайте видеото внимателно, идват избори и нищо не е така както се вижда.

126

АfD Германия

преди 5 години

Интересно защо публикацията цитира точното названи, използвано от столетия, на този етнос, а нас ни трият ако не ги наричме с изкуственото измислено наименование "роми" ?

125

АfD Германия

преди 5 години

Браво на г-жа Дончева. За едно такова изказване в Гермнаия веднага ще бъде обявена за нацистка и расистка и дори Зелените, Левите и Червените продажници ще я дадат нна съд.А пък червените терористи от АНТИФА ще подпалят къщата или поне колата и.Демокрацията в България е всеоще по-развита отколкото в ГДР-Версия 2.

124

Смирен депутатт

преди 5 години

Нещо за рязко вдигане на депутатските заплати никой не говори.

123

Анонимен

преди 5 години

Тази жена бърше изцапаните *** на мъжа си, защото мъжът й 10 години участва в управлението и е имал достатъчно време да защити не само жена си и децата си, но и другите, които имат не по-малка нужда от защита!

122

Анонимен

преди 5 години

Поведението на ромите е Продукт на Държавата ни!Всичко останало е бла-бла-бла...Същото се отнася и за ръста на агресията, насилието и престъпноста!

121

До долния

преди 5 години

Тази жена защитава мъжа си и децата си от ромското насилие. Противния и нискоинтелигентния си ти в случая. Дай си децата да живеят до ромската махала и ще запееш друга песен. Тръмбак!

120

minuvach

преди 5 години

НЕВЕРОЯТНО КОЛКО Е ПРОТИВНА ТАЯ ЖЕНА.Използва ромския проблем, за да се хареса на най-примитивните националистчета. Тея дет ходят по стадионите и живеят за някакви глупави уредени мачове.

119

Анонимен

преди 5 години

Ромите бяха заселени в Габрово именно по времето когато Дончев беше кмет.За да усвои парите по Европрограмите.Защо журналистите не разследват какви имоти имат семейство Дончеви и дали отговарят на доходите им ?

118

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО,ДОНЧЕВ И КАРАКАЧАНОВ СА ТИ ВОДЕНИЧЕН КАМЪК!

117

в БГ е така

преди 5 години

Човекът с апартаментите избира човека с терасите.Сега човекът с терасите ще проверява човека с апартаментите.

116

Анонимен

преди 5 години

ДОНЧЕВИ СА СРАМ И ПОЗОР ЗА ГЕРБ,А КАРАКАЧАНОВ Е МРАКОБЕСИЕЕС НЕ ТЪРПИ ТАКИВА *** И СЕ НАДЯВАМ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ БОРИСОВ ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ТЯХ

115

Анонимен

преди 5 години

Тази е в пъти по-разумна от него

114

Гошо

преди 5 години

Г-жо Дончева, вие защо не си смените дрехите със съпруга си: вие облечете мъжки дрехи, а Томи да вземе вашите. Може би ще е по-добре.