153

Анонимен

преди 5 години

точно тия които докараха ромите и им осигериха общивски жилища и социалнисега се правят на светена водатоя дончев да го разпнат му е малкодокара ги да спечели изборите сего невинен в центъра на града общински сгради се обитават от годиниотпред бемвенца и мерцедесчета айде изметете ги заедно с електората им

152

Наблюдател

преди 5 години

Борбата с ромите трябва да се води първо на демографско ниво - висока раждаемост, патриотично възпитание и липса на миграция от страна на българите. Защото ако ромите не се чувстват безнаказани и има кой да им даде отпор няма да се стигне до тук. Тяхното поведение е резултат от нашия нихилизъм, апатия , емиграция, липса на сплотеност, желание за охолство и удобство, вместо създаване и възпитаване на деца. Като добавим и продажността ни картинката е точно тази, която виждате.

151

Тинев

преди 5 години

Поредната лъжа и поредните манипулации от страна на ГЕРБ се изляха от устата на Дончев. Та нали още при прохождането си към окупирането на властта, ЛИЧНО Бойко Борисов, най-тържествено обеща: Непримирима борба срещу бандитизма, мошениците, корупцията. А каква стана тя: Борисов оглави тази орда.Какво ми бръщолеви сега Дончев? От колко години ГЕРБ държат властта. Колко пъти можеха да разрешат проблема с цийганите? Напротив, затрупваха ги с кИбапчИта и бирка за изборите.А сега продължават с лъжите

150

Анонимен

преди 5 години

Габрово и Търново отдавна са болшевизирани и нямат нищо общо с някогашните градове.

149

Анонимен

преди 5 години

Габрово и Търново са хубави градове,те имат истинска история за разлика от другите по големи градове които са се разрастнали в послесдтвие на чуждо влияние.Габрово и Търново,наследниците на последните Български Суверени.Водете се по тях,а не по София-Варна-Пловдив-Бургас.

148

Анонимен

преди 5 години

Те ромите са известни в последните две десетилетия с техните своеволия,но не съм сигурен дали ако един ден се повтори историята,ще съжалявам за тях.Не бих искал,мои съграждани да ссподелят съдба която не би трябвало да споделят.Бих искал тези хора да имат доброжелателноста на своите съграждани българи,които ще бъдат единствените им защитници.Както е било и преди.

147

равносметка

преди 5 години

И така - 21 век, 30 години след диктатурата и 12 години след влизането в ЕО, управляващите в България смятат , че проблемите на обществото ще се решат не с добра икономика, образование и законност , а с етничексо прочистване...в крайна сметка има народи , които не заслужават да имат държави...

146

Анонимен

преди 5 години

11 милиарда лева на година , питайте гербавите къде отиват

145

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ го искат само преди избори и после забравят бързо какво са искали.

144

ако е ром

преди 5 години

А този българин, дето го биха, не е ли и той към 5-10% поне ром? Не беше чист като Светлана.

143

преди 5 години

Светлано, нали мъжлето ти от много години е във властта, какво е направил досега за решаване на проблема ?

142

пришълци

преди 5 години

София иска да види чист града си от придошлите прогресивни. Няма да ги наричаме селяни.

141

Гаргамел

преди 5 години

Декомунизация, той ви го каза.

140

Анонимен

преди 5 години

Ромите са бг граждани и имат пълното право да се заселят където пожелаят, стига да спазват законите! А, тази гербеджийска ча пла, да не плямпа глупости, колкото да си прави реклама, защото може да се тълкува и като подтикване към етнически конфликт и омраза.

139

Друг Аз

преди 5 години

Аз пък мечтая да видя държавата си изчистена от крадливи политици включая и томито

138

Анонимен

преди 5 години

Много неприятна жена, няма да се учуда, ако е от шумкарски род. ***, със сигурност са дошли скоро по българските земи.

137

Петърчо

преди 5 години

Проблема се решава лесно. Някой нарушава закона и веднага институциите се задействат арестуват го обвиняват го и получава справедливо наказание. Всичко друго са празни приказки в които Каракачанов Сидеров Симеонов и Бойко много ги бива. Те щели да борят престъпността ама друг път. Ако някой го е страх да не би да завърши в затвора няма да бие никого няма да краде и все някой ще се сети че по-добре е да изпрати децата си на училище вместо да създава негодни за нищо престъпници.

136

Аз

преди 5 години

Интересно! Къде ми отиде коментара?!

135

Петърчо

преди 5 години

Когато някой няма страх от закона много лесно ще се реши да го нарушава. Тези набедените за патриоти само в приказки ги бива защото те не искат да решат проблема. Те искат проблем да има за да може да си разказват приказките как уж щели да се борят с престъпността. *** ако се бореха сега нямаше какво да приказват. Какво стана с казармата? Ето мандата изтича или това е за мандат номер 3 или 4-ри ако стигнат до там? Еми вярвайте им и ще продължат да ни правят на и.диоти. Наздраве бръснене!

134

SILANCE

преди 5 години

До Анонимен144, мнооого гот! Откога не бях чела сОвеЦ.ки лакардии ...