75

Анонимен

преди 5 години

Колкото им стават колите и пътищата, толкова и интернета! Кагебейовете върнаха мyжиците в комунизма! Тотален държавен контрол над всичко!

74

осведомен

преди 5 години

Ревлювците за руската цензора напишете нещо против ЛГТБ ЕВРЕИТЕ ИЛИ ИМИГРАНТИТЕ в свободния си интернет АСАНЖ не ви ли стига козячета

73

Боби

преди 5 години

До Програмист До БобиНещо от написаното от мен да е невярно? Непълно определено ДА. Но на обикновения читател на новините нужно ли му е да знае повече от това написаното?

72

Програмист До Боби

преди 5 години

Боби когато се коментират Танкове ,самолети ,ракети и прочее коментира щото ги разбираш но за интернет не се изказвай защото си смешен!!!!

71

Анонимен

преди 5 години

Без руските торенти и немските инструменти светът би бил 2 века назад!

70

Боби

преди 5 години

Стаията и подобните на нея реално заблуждават хората.Интернет какво е това:"Адреси" - интернет адреси същите като физическите"шосета"- Физическа мрежа съставена от оптически, медни и въдушни/космически ретранслационни трасета."кръстовища" - Рутери които насочват трафика от едно трасе към друго"карта на пътищата" - DNS система която превежда местните наименования (като днес бг) в истински реален интернет адрес(местоположение)САЩ държат монопола над DNS системата - а това за всички е кофти!

69

Боби

преди 5 години

До Анонимен"В руския интернет ще можете да прочетете, че Попов и измислил радиото а не Никола Тесла."Ех ЕКСПЕРТЕмного открития по света кръщавани по различни начини в съответните страни са правени по едно и също време.Патентното законодателство се е пръкнало за да защити правата на първооткривателя ако обаче може да си плати таксите :-)Ето още един пример от близкото минало Кой е измислил ЛАЗЕРА? Дадоха нобеловата награда както на САЩ така и на СССР екипи

68

Анонимен

преди 5 години

В руския интернет ще можете да прочетете, че Попов и измислил радиото а не Никола Тесла.

67

Коце кмета

преди 5 години

Когато ФАЩ и сателитите й контролират интернет, това е правоприлагане. Когато Русия контролира интернет, това е цензура. Комунизма вместо да си замине, се премести на Запад.

66

Анонимен

преди 5 години

Русия си създава независим интернет.Браво, руснаците вече ще имат по какво да излъчват мъдрите речи на Путин без да го подслушват американците.

65

Анонимен

преди 5 години

Не независим, а контролиран

64

Анонимен

преди 5 години

И на трето четене ще мине. Те забраниа рап концертите та с интернета ли ще си играят.Каква е тази власт дето музиката и пречи, не знам.А, сетих се. Съветска власт.

63

Кратун

преди 5 години

Интернет по примера на Китай. В него всеки потребител ще се контролира какво публикува, какво чете и какви чат програми може да ползва. Всичко негативно за Първия ще се трие на мига и ще се публикуват само правилните новини. Честито на руснаците! С првилните медии и интернет съвсем ще се отделят от развитието на света.

62

Коко

преди 5 години

Руският интернет ще има няколко юзери: Путин, Мадуро, Ким Чен Ун и Кастро. Основната функция на руския интернет ще е тези юзери да си пращат честитки за нова година, както и вируси с хумористично съдържание. Помежду си ще се наричат "***" и ще се хвалят че са най-великите.

61

русофил

преди 5 години

Русия е независима,защото е силна.Това е положението.Краварите имат военни бази навсякъде,но нямат оръжие като Сармат,Кинжал,Авангард,Сатана.В тубата има достатъчно информация,четете!

60

Щерю

преди 5 години

Мрежата "Гулаг" с централен сървър в Сибир...

59

Анонимен

преди 5 години

ok.ru.........по мак гледа от руски сайт.......по мии.

58

Сата Н.

преди 5 години

По-скоро са замислили да счупят световния нет и те да останат с техния си.

57

Анонимен

преди 5 години

самият Путин изрази мнение, че Русия трябва да се подготви за възможен опит на ЗАПАДА ДА Й ОТКАЖЕ ДОСТЪП ДО ГЛОБАЛНИЯ интернет.И това как ще се предотврати със създаване на локален нет?

56

Един от Юг

преди 5 години

Мдаа..следващата стъпка независими телефони както беше до скоро, без директна връзка с останалия свят! Така жужето психопат на двойни токчета може по лесно да громи враговете на матушката!