134

ДртПрч

преди 5 години

Ами добре. Щом казвате, това е черна дупка. И да ме лъжете, няма как да разбера.

133

Анонимен

преди 5 години

апропо, за снимката на черната дупка не е използван алгоритъма на момето. Ако не вярвате-проверете. Наистина това е един пропаганден фотос.

132

Анонимен

преди 5 години

Това момиче НЕ е гений............ако това се опитвате да ни внушите с тая статия!!!

131

ПроСоТо

преди 5 години

"Вас НСР родивие сте на всеки километър"..Идеалните "клонинги",на които НСР разчита....."Мисленето е вредно и опасно,за това трябва да се забрани!"...

130

ПроСоТо

преди 5 години

последно от мен по темата:-Долните ми коментари написах просто да провокирам МИСЛЕНЕ,защото както казва лорд Блак Адер :-"Мисленето е много важно,Болдрик!"Но споко,направих го за веселба!..Изобщо не ми дреме замисляте ли се,или не...Защото:-Казват ви:-"Американец ходи по Луната",и вие ВЯРВАТЕ-Казват ви:-"Самолетите на Алкайда разрушиха "Близнаците",и вие ВЯРВАТЕ-Казват ви:-"Русия е най-голямата заплаха за света",и вие ВЯРВАТЕ-Казват ви:-"Подпишете Станбулската Конфекция!",и вие ПОДПИСВАТЕ

129

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Признавам и колко умело оправдава нищоправенето си в областта на мижидателажелизЪма

128

Гейворк Жендърян

преди 5 години

Снимката да не е от hхамстер, категория BBC?

127

Карл Сейгън

преди 5 години

Единственото което е видяла тази шмугла е колко бездънна е черната дупка в еврейските джобове и как засмуква парите на говедарските данъкоплатци.

126

Анонимен

преди 5 години

Браво на тази млада жена!

125

Анонимен

преди 5 години

До Програмист"Такъв сложен алгоритъм не се пише от един човек, още повече от жена."Лейййййй ... Ако беше истински програмист, щеше да знаеш че имам и доста жени, които имат неоспорим приност в съвеременните информационни технологии. Ада Ловлейс, Хеди Ламарм, Грейс Хопър ... Ти не си програмист, ти си просто посредствен кодер.

124

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимена ти се изпусна на обществено място.Вместо да се правиш на "отворко" и да обиждаш,мотивирай се защо си против това,което написах.....(не знаеш какво е "мотивирай се"?..)

123

ссср

преди 5 години

Руснаците пък вградиха тоалетна в танк!

122

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоИзпуснал си едно "т" в името си

121

ПроСоТо

преди 5 години

Какво всъщност обработва чудовищния алгоритъм?

120

Трезвомислещ

преди 5 години

Браво на Кати, вече знаем къде са парите на КТБ.

119

ПроСоТо

преди 5 години

Каква може да бъде тая фазова разлика?...Да видим:-"ЧД" е на разстояние 53.5 мил. св.год.,или50611х10 на 16-та степен км.-Диаметъра на Земята-12 000 км-Отношение растояние/диаметър (допускам,че радиотелескопите са разположени на максимално възможно разстояние) :-2.37х10 на МИНУС седемнадесета степенЕ,каква може да бъде разликата в сигналите получени в т.А и в т.Б,като отношението разстояние/диаметър е два пъти по-малко,отколкото отношението " размер на атома/метър"...?

118

ПроСоТо

преди 5 години

Впрочем,съмненията ми /ИМАМ ПРАВО да се съмнявам!!/ идват не от алгоритъма,а от това,какви данни биха могли да обработват с тоя aлгоритъм.Да помислим:-Наблюденията са извършени от радиотелескопи...Поместени по цялата Земя..В какво могат да се различават данните ,взети от отделните телескопи (предполагаме че те са съвършени устройства,без абсолютно никаква разлика в параметрите помежду им) за да може след обработка да се правят изводи??..Отговор:-Единствено във фазата на радиосигнала!!!!

117

Анонимен

преди 5 години

И от кога радиотелескопите почнаха да правят "снимки"?

116

аз

преди 5 години

До Анонимен 115В астрофизиката са им бая кодовете. То не е като да направиш ап.

115

ъх въй

преди 5 години

До Анонимен 116Булгара знае само да снесе за нещо комшията на кварталния. За по-висши достояния не го търси.