139

Анонимен

преди 5 години

Интересно че, сайтът на Асанж постна толкова много информация за кого ли не и то без политически пристрастия, но никога от или за Израел. Може би не иска да ескалира сложната ситуация в Близкия Изток, може да има договореност, кой знае. Едно е сигурно - хората понаучихме това онова.

138

Турчина

преди 5 години

Джулиан Асанж:-"Грамите за тъмното минало на Борисов са автентични."

137

Анонимен

преди 5 години

Руснаците досега да бяха разрешили проблема 100 пъти - естествено, демократично.

136

Анонимен

преди 5 години

Що се чудите...........каквото повикало, това и намерило.........са Дам и той беше пуснал редката брада........не го спаси от въжето.

135

Анонимен

преди 5 години

АААА,БЕ КОГА ЗАПОЧВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА!!!ЧЕ,ДОСЕГА НИЩО ИНТЕРЕСНО САМО БЛЯ БЛЯ БЛЯ......

134

а

преди 5 години

много ниско ниво на коментарите под тая статия, не знам дали от неинформираност, поредния напън на отрепките да повлияят на общественото мнение или нещо друго... много зле.

133

Анонимен_777

преди 5 години

Асанж - рядък за съвремието себеотрицателен герой-мъченик, дръзнал да разкрие пред света грижливо-пазените и разкрасявани мръсни тайни и престъпления на запада !Има цяла плеада драскачи и лъжци които пълнят нета с опасна проФанЩина, всевъзможни конспиративни теории и измами, никой обаче дори не е споменал за ареста им ?!! Реакцията на ''властите'' срещу Асанж обаче недвусмислено разкрива че ''Уикиликс'' явно е абсолютна истина !!!

132

Патриот

преди 5 години

Има ли дъно вече което ФАЩ и васалите им да не прибият !СРАМ и Позор заплювам запада!

131

АнонимеН

преди 5 години

ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА МЕРКЕЛ!!!МЕРКЕЛ УПРАВЛЯВА ЕС ЕДНОЛИЧНО!!! АКО БЕШЕ КАЗАЛА БЕЗ ПОВЕЧЕ ОТСРОЧКИ ЗА БРИТАНИЯ КРАЙ НЯМАШЕ ДА ИМА А ТЯ ВЧЕРА КАЗА ТОЧНО ОБРАТНОТО!!ВЧЕРА МЕЙ И МЕРКЕЛ ГОВОРИХА И СЕ ДОГОВОРИХА!!ЕКВАДОР ВИДЯ, ЧЕ БРИТАНИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС И ТОЗИ ГО ЖЕРТВАХА АЛАМИНУТ!

130

Анонимен

преди 5 години

не може да се каже,че това е добра новина.Единствения истински журналист,казал истината такава каквато е,ще бъде съден не за това,че я е казал(защото това не е престъпление).Ще бъде съден и осъден много сурово за нещо друго(уж).Ето,че дългите ръце на сащ разбиха бастиона защитаващ правдата.Този свят отново стана по-тъмен,но искрите светнати от сноудън и асадж ни позволиха макар и за миг да видим неговата същност

129

Анонимен

преди 5 години

Не за пръв път ви го казвам - Иде времето на Диктатурата в глобален мащаб (някои я наричат Технакратия, но названието е без значение, важна е същноста).Времето на така наречената "Демокрация" изтича, а Либерализма е нейния последен предсмъртен тик.Прехода от един обществен строй към друг, винаги се предхожда от деградация в обществото, хаос и за съжаление от насилие.Както биха казали китайците - "Живеем в Интересни Времена"!

128

До 127 мазепа.

преди 5 години

Г-не/госпжо,в тази материя сте като хлапак които още пикаещ върху шумка.Срамувам се от Вас и Вашия профанизъм.Явно политиката, както е казал един велик българин,не е лъжица за всяка уста.Жалко е да се "избиват"комплекси,чрез упорство а не чрез разумни аргументи.

127

Анонимен

преди 5 години

СВОБОДАТА В САЩ !

126

Анонимен

преди 5 години

Явно това е била и част от сделката за Брекзита.Велокобритания дa арестува Асанж за да се отложи напускането им на ЕС.А ползата е взаимна,понеже британците ще участват и в Изборите за Европарламент.Така сега управляващите ЕС ще запазят мнозинството си и отново ще диктуват политиката му през следващия мандат.Ако не беше така,британците не би трябвало да гласуват на тези избори.Политическата корупция убива ЕС и демокрацията.

125

АнонимеН

преди 5 години

ЛЕНИН МОРЕНО Е ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ПРЕЗИДЕНТ В ЕКВАДОР!!!ГРЕШКАТА НА АСАНДЖ Е ,ЧЕ СЛЕД ИЗБОРА МУ НЕ СЕ ПРЕМЕСТИ В ПОСОЛСТВОТО НА КУБА ИЛИ ВЕНЕЦУЕЛА!!КУБА МРАЗИ ФАЩ И ТАМ ЩЕШЕ ДА Е ДОСТАТЪЧНО ЗАЩИТЕН!ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА!

124

АнонимеН

преди 5 години

ФАЩ НЕ СА НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ!!!НЕМОЖЕ ЕДИНЯ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ДА ИМА 2 МИЛИОНА И 800 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИЯ И ДА НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ!!!

123

Чефо

преди 5 години

И мръшите от великобритания как гарантираха, че няма да бъде измъчван или дори убит!великобритания, сащ, франция......и вашият ред идва! рано или късно!

122

Гост+

преди 5 години

Това ще ше да се случи рано или късно. С този акт днешните световни Тирани искат назидателно да покажат, че всеки поборник ще бъде задържан и наказан, че всяка съпротива на Новия Световен Ред ще бъде безпощадно преследвана. Каква историческа наивност.

121

Анонимен

преди 5 години

"До Анонимен 117 Демокрация в действие! Това е американски ценности!"Е да де, аз под "западен комунизъм" имам предвид американската "демокрация".

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 117 Демокрация в действие! Това е американски ценности!