87

преди 5 години

На другаря Балев му секнаха кражбите и сега ромът му с ром отмъщава.

86

най-после

преди 5 години

ходете да гласувате за любимите ви ''депутати '' 30 години ''ВРЕМЕТО Е НАШЕ''всички са ! ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ ;-)всички дето гласувахте, сте ДОВОЛНИ от заплати и пенсии........НАИВНИЦИ :-(

85

Анонимен

преди 5 години

Браво само така Симеонов издавайте се самоизяждайте се защото ако не от вас от кого другимо ще научим за злоупотребите с властта за която така ламтите .Нашествието на скорпионите може да се нарече следващата глава искаме още данни дайте ни ги ние не знаем какво правите в парламента освен да се облагодетелствате

84

Анонимен

преди 5 години

лъснаха ви гъ.етата Иван Славков

83

Анонимен

преди 5 години

В типично БГ стил Варели много яко топи дружината си , според вековните традиции на БГ патриотизма.Неговите морските имотчета , кога ще излязат наяве ?

82

Анонимен

преди 5 години

ГЛУТНИЦАТА ПОЧНА ДА СЕ САМОИЗЯЖДА!

81

Анонимен

преди 5 години

За пари и власт ще се самоизядат трябва да яхнем протест точно сега защото после всичко ще е за три дни

80

Анонимен

преди 5 години

ОПЪВА ЛИ ПРЕМИЕРА БОРИСОВ ЧАДЪР НАД СПОРТНИЯ МИНИСТЪР КРАСЕН КРАЛЕВ. ПРИТЕЖАВА ЛИ ОГРОМНА ВИЛА ПОД СПОРТПАЛАС КРАЛЕВВ допълнение задаваме и следните въпроси:Притежава ли Красен Кралев или поставено от него лице, огромна вила в комплекс Чайка (Варна) под Спортпалас, с басейн, двоен гараж и голяма градина на няколко нива?Вилата от лявата страна на пътя в посока Спортпалас ли се намира ?

79

Анонимен

преди 5 години

Той пък Валери, чист като росна капка, не на нас тия, да се подкарват всички наред, че са навързани като свински черва и проверки до дупка.

78

Анонимен

преди 5 години

Той пък Валери е чист като росна капка, айде не на нас тия!

77

село в северозапада

преди 5 години

До Анонимен 81: Така е, колега!! И аз имап наследствени три декара в Цветкова бара, 2,5 декара с къща в Крива бара и един имот в една друга бара а ми викат крадец! А аз съм се разплатил!!!

76

Анонимен

преди 5 години

Малко смешни станаха тези нападки. Аз, например, съм IT специалист с доста добра заплата. Имам къща в Симеоново, имам жилище в идеален център на София и голям апартамент в Ман. Ливади- наследство от родителите ми. Софиянци до не знам кое коляно- само с честен труд са купили всичко- командировки в чужбина, заплати, малък бизнес- доказуемо пред НАП. Знаете ли колко хора ме наричат крадец, защото имам нова кола и имоти?! А плащам до стотинка всяка осигуровка- манталитет на една западна компания.

75

тя

преди 5 години

Да се провери целият политически елит не зависимо от коя партия! Кой ще го направи ? туй е въпроса !

74

HELL

преди 5 години

Е как КОЙ!Всички знаем КОЙ е!Владислав Горанов ееееее

73

Трудовакъ до № Гошо

преди 5 години

Съгласен! Някой да мине с дискуса, да дадем по нещо...

72

Боц

преди 5 години

Тоя другар и през ноща когато спи, сигурно пак е със същата арогантнокисела физиономия...

71

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Абе тука...някой се представя за Странджата.Някой знае ли този герберски *** от кога не е ял.Предлагам от...колегиалност,да съберем по някоя пара за него,поради това че отдавна...завалията не е получавал хонорари от...централата,а се напъва.

70

Анонимен

преди 5 години

Май иде рече за вилата на Горанов във в.з. Ярема. Вила като хотелче де, за която се говори, че строителството само е за 1 млн.

69

Анонимен

преди 5 години

Служби и службаши си имаме в излишък, а работата им трябва да я върши друг.Най-малкото депутатите са тези които трябва да се занимават с това.Няма скрито-покрито, сътворяват си скандал и си го направляват, явно се търси ефект на прикриване на друго.Не че това не са престъпления

68

Нискочелов

преди 5 години

Докога ще ни го пробутвате този изперкал полу - интелигент.