16

ВМРО не е в атака,

преди 5 години

А е в бараката, с двата крака. Всекиму заслуженото. Съвсем скоро ще си видят плодовете на простотията

15

Анонимен

преди 5 години

Ехе като гледам коментарите от нпо "*** алтернативи" май са си пратили троловете..

14

ерер

преди 5 години

Когато хората се вкарат в една изкуствена и аморална среда,те се контролират лесно.За съжаление съвременната цивилизация във всички аспекти е такава,но това е next level.Следващата стъпка,ще е узаконяването на педофилията,зоофилията и налагането на данък дишане заради "глобалистичното затопляне".

13

Кореняк Софиянец

преди 5 години

Препоръчвам му, така да защитава потребителите на Топлофикация, а не да си избива комплексите с ненужни писъмца, за да отчита никому ненужна дейност. До кога хората ще плащат за нещо, което не използват? Това е един много важен въпрос, съсредоточете се върху важните неща, защото българина е търпелив, но мъдър и рано или по-рано, ще изрита с як шут в *** такива, които се хрантутят и го предават.

12

до 10

преди 5 години

Хайде бе гейнчо, тежко ти е че не те искат понеже си грозноватичък

11

Ми п#раси, сър

преди 5 години

Какъв е проблема? Нали е изложба? Не е като да се разхождат изнежени брадатковци в поли и да се мляскат на улицата.Направо си представям как некое детенце ще се изцепи с: "Тате, тате, не искам на кино, не искам в парка, искам на хомо изложбата!!!" Айде стига.Тия толкова ли нямат за какво да джафкат, та затова са се хванали???

10

Олигофрен

преди 5 години

Тоя няма нищо общо с европеиците

9

Анонимен

преди 5 години

Шефът на тия 'национлисти' е обикновено руско .....

8

ЗАКРИВАЙ

преди 5 години

ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация, що за партия е тази кафява организация та чак и македонска та и революции и бунтове ще правят в 21-ви век!По конституция тази партия трябва да е забранена,а те им дали силов кафяв министър!?

7

SS

преди 5 години

Който не беше съгласен с партията навремето,беше обявяван за враг на народа,сега който не е съгласен с *** се обявява за хомофоб.Не съм съм против, че някой,пие,против съм това, че пие с мойте пари,от данъците който плащам.Като искат маргиналите да правят нещо да си плащат.И да питам като има език на омразата,не се ли замисляте,че сами правите да ви мразят?

6

Анонимен

преди 5 години

От българските "националисти" под наем по големи хомота няма хахахахахахаха

5

Хомосексуалист

преди 5 години

Забелязвате ли как подобни новини взеха да зачестяват? И да знаете, ИК няма нищо общо!:-) :-) :-) :-) :-) :-)

4

шкембесиди

преди 5 години

Това е само изкуство бе туп ани от ВМРО!Между друго какво точно означава ВМРО и не трябва ли да се забрани тази организация сееща омраза!?

3

123

преди 5 години

Вероятно в общинския съвет масово са хомо-..,та затова.

2

СВОБОДА.ДА,ДА

преди 5 години

След като дадохме права на женитесега ще дадем права и на мъжете

1

Н.Петров

преди 5 години

Е, как се менят времената....Ще си мълчим за фалшификациите , за " джендърите " НЕ! Благодарете се на националната късопаметност.