97

Ако слушкаш

преди 5 години

мама ще ти купи апартамент за 450 000, маминото.

96

Анонимен

преди 5 години

като депутат от провинцията сигурно наемът от 1200лв който е плащал на майка си му е давана от народното събрание.излиза че апартамента му е безплатен.

95

Citizen

преди 5 години

Направо ще се разплача - такива високо морални, незаменими специалисти и титани на мисълта ( дошли от помощно училище, сергия на пазара и дори от Рабфак) напуснаха парламентарната група на ГЕРБ.Сал една гаубица с раздута цев (тежката артилерия) им остана от незаменимите кадри.

94

Анонимен

преди 5 години

НИЕ ДЕЛЯН ГО НЕДАВАМЕ ! Простотията на Цвета !

93

Анонимен

преди 5 години

Въшката излезе и на челото на ГЕРБ. Тлъста, дебела и пълна с кръв. Права беше баба, че този момент винаги идва!

92

Анонимен

преди 5 години

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ КАЗА ЯСНО:"БОРИСОВ, ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАМИСЛИШ ЗА СВОЯТА ОСТАВКА!"

91

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не говори за офшорните сметки?

90

Анонимен

преди 5 години

Той когато ходел на гости на майка си и вечерял вземал фактура от фирмата и Нс Я ОСРЕБРЯВАЛО

89

Анонимен

преди 5 години

Какъв морал,бе?Това ли ви е морала-да купувате жилища за милиони и да уреждате цялата си рода с имоти,обществени поръчки и всякакви други благинки.Прокуратурата да реазследва източника на вашите средства.Останалото е въздух под налягане.

88

kiril

преди 5 години

Народа плаща на майката на Делянчо наема за апартамента и после той си ги прибира.Аиде стига с тези сигатски номера.Никои да не гласува за крадците от герб.

87

Анонимен

преди 5 години

Що си нямах и аз една майка с няколко апартамента,само единия от тях струва 500 000 лева и аз да живея в него и да и плащам по 1200 лв.наем.Ей,на маймуни ни направихте.

86

победител

преди 5 години

А защо си толкова нагъл защо продължаваш да си правиш харакири?!Защото си наистина *** и нагъл или защото кокала не ти се пуска?!И двете са недостойни действия .....ами умирай само в краен случай не всеки ден покажи характер?! който ти така или инаме нямаш.....Бойко татко татко ама и на него му писнахте некадърници такива.....

85

Журналистика

преди 5 години

Кеми ,по твоята логика,ако минаваш по Околовръснато,може да се допусне,че се занимаваш с най-древната професия!Някои бъркат информацията с клюкарството и сплетните!

84

koko

преди 5 години

И на нас чашата на търпението преля от тебе.

83

Анонимен

преди 5 години

Ех,най-после го дадоха.Ужас!Какво ще правим сега без този суперспециалист?И кого да сложим на негово място,като не останаха.Герберите падат един по един като гнили круши и вече няма кой да ги спаси-ни тяхната прокуратура,ни техното КОМПИ,ни техния Данаилчо.На кого ни оставяте братя по оръжие,пардон, по кражби?

82

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!След като потопи България , дойде твоя ред !!!Какво чакаш ?

81

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Позитанци под команда са пред пултовете... - а Кирчо Добрев вече лъска куфарчетата... - *** му обещала поста финансов министър...

80

Анонимен

преди 5 години

някой няма ли да сезира съда и прокуратурата за тези, които вече не се ползват с депутатския си имунитет и да бъдат разследвани за злоупотреби, търговия с влияние, придобиване на имущество по незаконен начин в особено големи размери? ясно е, че ако чакаме на прокуратурата няма да се самосезира, защото е овладяна от организираната престъпна група ГЕРБ.

79

A

преди 5 години

Мишките бягат, спасяват се - да му мислят тези, които остават да плащат направените от тях дългове и поразии. И отгоре на всичко го играят на обидени от неблагодарната тълпа."С поредната фалшива новина чашата на търпението ми преля не искам повече името ми и това на ГЕРБ да бъдат петнени" -наглост.

78

БСП

преди 5 години

Ние отговорност не носим, а вината поемаме с мезе