26

Анонимен

преди 5 години

До АспарухАма имаше режим на тока, празни магазини, затворени граници, жителство, чакане за кола, апартамент и т.н..И си дръгнехме дупетата с нарязано работническо дело, щото дори тоалетната хартия в развитата НРБ беше кът.А в работническо дело лоши неща не пишеше.нали така бе *** проста селска?

25

Аспарух

преди 5 години

Храниниците на Сорос естествено ще плюят по комунизма.Н.е.щасници,не знам дали някой от вас е живял в това време,ама да ви кажа,защото аз го познавам,макар и и малка част.Нямаше престъпност,както сега,нямаше наркотици,нямаше безработица,нямаше клошари,нямаше умряли от студ възрастни хора,нямаше банки и лихвари да ти смучат кръвчицата.Имаше наистина безплатно здравеопазване,имаше топ образование,имахме армия,която можеше да се съпостави и с Турция и с Гъция.Имаше наука,заводи.икономика!!!

24

САШО

преди 5 години

До комунизъм=бедност: ТЕЗИ ЛЪЖИ И МРЪСОТИИ ОТ 1989 Г. ГИ РАЗПРАВЯЙ НА ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ /НЕ НА ТЕЗИ ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ/ !

23

комунизъм=бедност

преди 5 години

Изводът е ***, където има *** народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.

22

ДОНЧО

преди 5 години

До АнонимеН : Да , ама там няма предатели на двадесети век ,какъвто се оказа един руски гражданин с белег на темето , като на южна Америка.

21

Анонимен

преди 5 години

Сега когато Гуайдо влезе в затвора еврогейcките политици отново ли ще припознаят Мадуро за президент?

20

Анонимен

преди 5 години

Най-малката грешка на Мадуро ще бъде наказана.............това е ясно!Но защо бюрократите от ЕС подкрепят опита за преврат...............това е по-интересно??Френската полиция бие жълтите жилетки...........Макарона-демократ, нали?Мадуро предлага разговори с опозицията, те отказват......................Мадуро е диктатор, нали?Докога с двойните западни стандарти?Докога??

19

Анонимен

преди 5 години

Американците да ни помогнат да се освободим от комуниста Борисов и неговата шайка.

18

Анонимен

преди 5 години

Мисля че е крайно наложително Европа да започне икономическа война със САЩ и да ги довърши. Да закрие НАТО и да им изхвърли войските от континента. Това е само началото към освобождение

17

Анонимен

преди 5 години

Що не пишете за пребитото момче в магазина в Габрово от трима ЦЪРНИ,бе ???.Това какво общо има с Венецуела?

16

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е да видите кои стоят зад Гуайдо и кои зад Мадуро за да ви стане ясно кой ще го бъде и кой ще се почувства употребен. Не се иска много за да вденете.

15

Анонимен

преди 5 години

Една канадско-френска фирма краде БГ-злато......................България е една от най-богатите страни в Европа на злато.............но българите сме най-бедни!За това има една много хубава пословица:"Вода гази, жаден ходи!"

14

Анонимен

преди 5 години

Комунизъм, сър!Но ние не бяхме стигнали дотам да се молим в параклисите пред образа на бае ви Тошо...

13

Дедо

преди 5 години

Що не пишете за пребитото момче в магазина в Габрово от трима ЦЪРНИ,бе ???

12

Анонимен

преди 5 години

Ако искате да сме бедни с бвп по-близък до азерския и по-далечен от Венезуелския гласувайте за джендраците от ГРОБ. И за психодесните.

11

Анонимен

преди 5 години

Срещу хибридната война на цападната олигархия срещу човечеството. Диктаторът от прозападния азарбейджански режим Гайдар Алиев подарил нефта си на западни помпачи е постигнал брутен вътрешен продукт от 3000 долара на глава от населението. Азарбайджан цъфти хахаха. А в лошата Венецуела бвп е по 9500 долара на глава от населението, управлявана от лоший социалист Мадуро. Е как народа там да не ги има с Чавес за светци...Зер помнят при гепения нефт по 8 долара на барел от хамериканските лапачи ....

10

Анонимен

преди 5 години

Случаят с Мадуро извади наяве неадекватната европейска марионетна политика. Побързаха под американски натиск да признаят Гуайдо който няма никакви шансове за друго освен затвор.

9

Анонимен

преди 5 години

След Венецуела, Путин ще изклaти здраво САЩ и в Либия.

8

Анонимен

преди 5 години

България е богата страна, която изхранва американски и канадски фирми да не умрат от глад със злато от което им дава по милост 99 процента. Така човешки ги изхранва целия свят. Само лошите Венецуела, Китай и Русия не им дават всичко свое...

7

евролъжа и измама

преди 5 години

Войските на четвъртия кръстоносен поход обсадили Константинопал с привидното желание да възцарят отстранения византийски император Ъоан Ангел-Гуейдо. Жителите на столицата на Византийската империя не били достатъчно мотивирани на чия страна са и градът паднал. И латините западняци възцарили императур Балдуин Фландърски от Белгия. За беля скоро цар Калоян Български му отрезал тиквундерицатааа.