24

Smurf

преди 5 години

А сетила се мара да се побара. Разбира се че войната ще е технологична. Ако не знаете от 20 години в най престижните университети по цял свят половината от студентите са от Китай , не се икономисват пари от наука образование и научни изследвания. Ха сега го умножете по1,3 милиарда и по 3000 години имперска история и после да не се чудите как така изневиделица се оказаха пред Запада.

23

bob

преди 5 години

Преди 2,5 години си купих китайски телефон ZTE, два пъти по-евтин и два пъти по-бърз за времето си и все още работи безупречно.Мразя Американците заради алчното им поведение към всички други държави и залагам на Китай:)

22

Анонимен

преди 5 години

До агент провокаторНапуснали, защото са били бити, ама ти откъде да знаеш?

21

Анонимен

преди 5 години

Китай умее да създава реплики и в това са добри.

20

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинаИ може би така е редно да стане.При жълтите хора няма извратени разбирания за етническа търпимост, религиозни войни, няма родител 1 и родител 2 и т.н.Само ред и дисциплина, уважение към държавата и обществото, труд, задружност и т.н.

19

преди 5 години

Като гледам и китайците ще са само наблюдател :)Китай има много добре развити технологии в сравнение с Европа, но на САЩ не могат да се озъбят по никакъв начин.

18

Анонимен

преди 5 години

"Европа ще е само наблюдател" европа е наблюдател и то от доста години, икономически, демографски, морално деградирала и хипер задлъжняла

17

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинаСигурно е чел Библията!Ха ха!Там пише, че след червения звяр(СССР) жълтата раса ще владее света.

16

Турчина

преди 5 години

Аз, като бях малък дядоми казваше: Чоджум един ден жълтите хора ще превземат света! И до ден днешен все още се чудя от къде е стигнал до този извод след, като по тяхно време даже телевизор е нямало, а само работа по нивите.

15

В МОМЕНТА

преди 5 години

в който във ВЕНЕЦУЕЛА кацнаха един след друг РУСКИ и КИТАЙСКИ ВОЕННИ за американските ястреби започна да се сбъдва най-големия им кошмар. Съюзяването на РУСИЯ и КИТАЙ срещу САЩ

14

интересноо

преди 5 години

21 век е на Китай и Индия защото СА Щ и Европа нямат този човешки потенциал като брой население,а вече всички са образовани в северното пулокълбо така,че Китай и Индия имат по - голям шанс!

13

aa1830

преди 5 години

"....Вашингтон не иска вече да налага със сила своята концепция за демокрация на останалата част от планетата..." - Това е вица на годината. Разбира се че иска и продължава да го прави в Близкия изток, но не и стискат на Щатите да се озъбят на Китай и дори на Северна Корея, че ще нагризат дървото много здраво.

12

Анонимен

преди 5 години

"връщането на Хонконг преди малко повече от 20 години)"От кога изпълнението на международен договор влиза в определението "агресивна инвазия" ?

11

Чичо Тони

преди 5 години

До АнонименТой и жълтия е расист. Та въпроса е кой кого, за което е и статията.

10

Анонимен

преди 5 години

Пък Русия ще стои отстрани и ще гледа докато Турция произвежда компоненти за С400, защото Русия е много напред технологично от краварите мдааа.

9

агент провокатор

преди 5 години

И старите българи имат заслуга, за бурното развитие на днешен Китай.Навреме са напуснали земите на Поднебесната Империя.

8

Анонимен

преди 5 години

Пекин пък никога не е искал да завладява света с оръжие. Неговите офанзиви се ограничават до съседни територииЗа повече нямаха сила.

7

смях

преди 5 години

Има една приказка, не ми хвали стока, хвали ми пазар. Докато не направят/спечелят пазар, всичко това са само пожелания. Действително може и да надвият алчните американци, но може и да се провалят, защото ползват техният опит като основа.

6

Да

преди 5 години

То затова се произвежда все още лада, защото средната заплата на руснаците е 1200 долара

5

Онзи

преди 5 години

Отидете в САЩ, после отидете в Китай, после се върнете в САЩ. Същото е като от Мерцедес да се качиш в трабант. Тия американчета са векове зад китайците по всички параграфи. Нещо което всеки ходил в 2-те страни може да потвърди.