15

kitaec

преди 5 години

Защо не проверят законни ли са хотелите по морето и зимните ни курорти,особено тези дето са собственост на руснаци ??? Държи ли им ???

14

Нестор

преди 5 години

Мутра - премиер, вътрешен министър - шофьорът и охрана на Мето Илиенски, произведен в офицер в МВР след ходатайстване на Мето ! Не ви ли жегва че ви управляват отявлени престъпници?

13

Боки

преди 5 години

Селска пръ***ка

12

Анонимен

преди 5 години

Корупцията е начин на управление на всички държавни институции в БГ. Ако наистина се разнищят схемите на зависимости между едър бизнес, институции и властимащи (а не просто да се сменят няколко човека заради апартаменти), цялата държава ще изпадне в парализа и ще тръгне на автопилот.

11

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 5 години

А Маринов какво правеше всеки ден в "Castle mobile" на Г. С. Раковски 157A, до преди година?

10

Анонимен

преди 5 години

Изтъркани клишета и заучени фрази, с една дума - празнодумие!

9

Цвента Ц

преди 5 години

Всеки сигнал се проверява от наши хора.

8

ай сиктир

преди 5 години

"Моето мнение е, че ако един закон е работил успешно една година, то това не означава че е лош." нЕмам думи тоя е със същия умствен багаж като тиквата та то тоя закон изобщо не работи бе смоtаняк, а още по-малко комисията подбрана и назначена по решение на пъпеша.

7

Анонимен

преди 5 години

Нека службите си свършат работата, не знам! ... Прокурора може проверява всеки, нали? ... Нека службите си свършат работата, незнам! ... Работим с тях много добре. ... Нека службите си свършат работа, незнам! ... Нека компетентните органи си свършат работата! ... Незнам.

6

Анонимен

преди 5 години

Ама те чакат някой да им подаде сигнал ли???Имотни декларации няма ли? Данъчни декларации няма ли? Справки за отдавани под наем имоти по договор? Пак ли не се правят? Имотен регистър няма ли? В МВР в базата данни на всеки човек адреси отделно не пише ли? В банките ипотеки няма ли? Или някой в МВР си мисли, че в банките тая информация не я пазят?

5

Анонимен

преди 5 години

Голямо пелтечене и заекване по Нова.

4

ЦК на БКП

преди 5 години

Не се напъвай ,дружок ! Ние знаем предварително резултата-НЕВИННИ !!!

3

тя

преди 5 години

Само да не кажете накрая , че всичко е "законно"!, защото няма кой да ви повярва !

2

Анонимен

преди 5 години

Маринов е като клетъчен телефон.Казвакъде му е клетката.Аферата приключи.Цветанов му е шеф,а и го е назначил.Цацаров се показа за същото.Как да питам шефа си,за негови си работи.Товерно,изпълзяваш,ама го направитарикатски.

1

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

Възхищавам се на този мъж !!! Образование,професионализъм,харизма !!! Само в ГЕРБ може да има подобни хора !!!