35

DennisToice

преди 4 години

Пункт секционирования столбовой 6-10кв, КТП КОМПЛЕКТНЫЕ ТРАНСФОРМАТОРНЫЕ ПОДСТАНЦИИ москва, Производство ктп москва и другое Вы найдете на нашем специализированном сайте: sviloguzov.ru/ - Вам к нам!

34

Анонимен

преди 5 години

Сигнал за помощ, искам и аз апартамент, помощ, помощ.

33

тя

преди 5 години

По корупция сме на първо място в Европа и затова логично по доходи -на последно !

32

тя

преди 5 години

Нали видяхте и с ТЕЛК решенията! Ако си платиш - първа или втора група , ако си болен и не плащаш . трета ! Имам много такива примери на хора около мене , затова го казвам ! Корупция на всякъде ,от горе до долу !

31

Анонимен

преди 5 години

Народа е силата ,сега ще видите кон боб яде ли ,всеки ден ще гърми някой ,само като драсне един ред във фейсбук или новините за някой комшия олигарх сега е началото на народната сила.

30

Анонимен

преди 5 години

В нарушение на конституцията в герб е цялата власт - няма разделение на властите - законодателна, изпълнителна и съдебна - ти си го избра. ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ АКО КОРНЕЛИЯ Е ВИНОВНА АРЕСТУВАЙТЕ Я ДЕ. НО ВИЕ НЕ Я АРЕСТУВАТЕ, А САМО СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ХОРА БЕЗ ВЛАСТ И Я ОПЛЮВАТЕ. ЕТО ТОВА СТЕ ВИЕ ОТ ГЕРБ - ДОЛНОПРОБНИ оплювковци, радващи си на двете и катастрофи с коли на такси фирма на замогнал се по ваше време случаен гражданин. .

29

Анонимен

преди 5 години

Ехоооо гербери ,има ли гербери тук да говоря с някой че продадох много ниви ,и искам да си купя апартамент на половин цена има ли тук такива връзкари да говорим на 4 ри очи :):):)

28

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЯ Е НАЙ-НАЙ-НАЙ-УЛТРА-МЕГА ХИПЕР простата част от българския народ???отговор: Това са няколкостотин хиляди души, които са гласували последователно за убиващите българския народ Костов, Симеон, Бойко и са готови да гласуват за следващия ЛЪЖЕЦ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ НАЗНАЧЕН ЗА ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОР ОТ ВРАЖДЕБНИТЕ ПОСОЛСТВА. Прости и неграмотни антибългари ще си умрат в простотията.

27

НЕ МИ Е ЖАЛ ЗАГЕРБЕР

преди 5 години

Герб сега са в ужас, защото електората им е съставен освен от лапачи и от оскотели от мизерия хора, които вярваха, че някой ден герберастите ще им напълнят празните джобове. Само че живота си им отива бавно и полека гаснат а герберските напеви утре ще ви оправим, че сега още оправяме нас си им звучат все по-ясно че на ДЕСЕТ ИЗБОРИ са гласували за продължение на собственото си ограбване и мизерия. А *** ЗАГУБЕНИТЕ ГЕРБЕРИ ОТ ГЕРБЕРСКО УПРАВЛЕНИЕ И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ НАИВНИЦИ НА ВСЯКАКВА ВЪ

26

Анонимен

преди 5 години

Проверете предишния шеф на топлофикация Георги Беловски колко апартамента е взел ,колко хора е разплакал,и колко той апартамента има и колко магазина ,айде да видим дали всеки се проверява ?

25

Анонимен

преди 5 години

Резултатите са видими! Много по-видими за някои, невидими за други. Но всичко е точно!

24

И кво сега....

преди 5 години

Нема да си купуваме апартаменти, щото било "неморално"... Ха, ха, ха, хааааа.....Егати тъпнята.....!!!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Поредните високопарни простотии с адресант наивно-глуповата тълпа. Така наречения апартаментгейт е абсолютно законно придобиване на имот, придружен със съответните документи. МВР и КПКОНПИ единствено вдигат врява, резултата ще е едно голямо нищо и те много добре знаят това. Институцията която би следвало да компетентна е НАП, защото тук имаме очевадно неплащане на данъци, след което ако се докаже че е имало пари на ръка, МВР, ДАНС и прокуратура да разледват за пране на пари и корупция.

22

Аз пък питам:

преди 5 години

Ако един апартамент купен законно, това неморално ли е?!!!Защото *** купила "законно " Техноимпекс-и го продала, а казва че е" морално"!!!!!

21

House M.D.

преди 5 години

И пак не стана ясно къде се намира апартаментният портал!

20

мери

преди 5 години

В закони те им има едно основно правилно " Ти на мен аз на Теб" това трябва да се махне ,то го има във всички инститиции, кметсва,министерства,организации ,и др Значи закона е калпав и могат да си правят врътките .Навъзани черва във всяка една област.Нека питат Боко и Цецо защо има сигнали, като е толкова изрядни в всички инстанцуии на Герб Значи не работят институциите им . Значи че наистина са смешни с оставки . трябва да работят за това а те са в всеки скандал и в всяка корупция Докога

19

Мето Илиенски

преди 5 години

Кой си ти, та да казваш кое се проверява ?

18

Нито

преди 5 години

Дума за това, че Пламен Георгиев вчера осуети проверката за терасата. И този човек ще се бори с корупцията.

17

Анонимен

преди 5 години

всички знаем какво "проверяване" пада сега, особено на Цвъко.. Парите пак ще е окажат от тъщата. Той не случайно се изцепи по телевизията че "не се страхувам, защото няма кой да ме накаже".. Това не е само защото той е нагъл тип, просто това е истината, поне докато шайкаджиите са на власт

16

цирк "Буш"

преди 5 години

Пародия на управление.