6

Анонимен

преди 5 години

Всичките 100 сигурно са от махалите. Шансът някой от тях да плати наложената глоба е кръгла нула! По важно е да има спиране на помощи, ама за това не става и дума

5

Българина

преди 5 години

Нямаш 11 клас, не знаеш български и математика, което се удостоверява с онлайн тест, се отнема гражданството и на родителите. Плащат се 10000 на калпак и цялата *** да напусне България без право на влизане в страната. След катоб теб е инвестирано 11г и не ставаш за нищо, вън! На козяк за гражданство

4

Има решение

преди 5 години

След като Индия официално е обявила, че ги приема, защо не се гласува разумен закон, съобразен с този факт?Който не желае да живее съобразно официалното законодателство на страната, да бъде лишаван от гражданство, след като има друга държава, която е готова да го приеме.Вместо това, Брюксел налага санкции, ако на тези не им бъде осигурена възможност за безпроблемно паразитно съществуване и не им бъде гарантирана безнаказаност дори и за най-грубите закононарушения!

3

Юропеец

преди 5 години

И, като са отнесли, та що?!Айде искам да видя, как, ще ги принудят да си ги платят... Ха ха...

2

Културна особеност

преди 5 години

За тях детската градина е безплатна, но те дори и при това положение не се възползват от услугата. По закон предучилищната е задължителна, но на тях не им пука.Наложена глоба - за този етнос това не означава ефективна санкция, защото те глоба няма да платят.Следователно, нещо в системата не такова, каквото трябва да бъде. Хора с неевропейски манталитет биват умолявани и всячески поощрявани да спазват европейските порядки, но ефективни спрямо тях санкции не се прилагат. Това е истината!

1

пипи дългото чорапче

преди 5 години

И кво ще им вземете на ***,глобите пак българи ли ги плащат.И Моля, не трийте ***,защото това е ос новата дума по географ ски признак2упатребява се още от Вазов-с традиционно звучене 3самите *** си викат роми-ти. е.човеци.Логично е другите не са човеци.За *** не е расизъм,а за дума от българския тълковен речник е.Напишете и процентното отношение за хората отнесли глобите,защото иначе заприличвате на една съседка казала.И чак специален човек да назначат.Моля?