23

Анонимен

преди 5 години

Проблема с мигрантите зависи от баба Меркел, не от Ердоган. Тя прави коридор и казва пускай ги и той пуска.

22

това зависи от Европ

преди 5 години

Въпросът с мигрантите зависи от ЕС, а не от Турция. След като върлува евроскептицизъм вместо дружен европейски отпор срещу мигрантите, какво искате от Турция? Ако ЕС промени законите си за убежище на хора от други континенти и по границите на ЕС мигрантите са посрещани с куршуми, а лодките - потопявани и никой мигрант не е спасяван, никой повече няма да се осмели да помисли за миграция и паразитиране на наш гръб.

21

Амин

преди 5 години

Пак ли ще се занимаваме с хора имитатори на европеицитенеспособни да направят модерна държава.

20

Анонимен

преди 5 години

Аманн от диктаторчетааа. Прокълната идеология от прокълнати хора дойде.

19

Хм

преди 5 години

Защо правят Турция толкова важна изкуствено???Европа не може без нея?ЕС не може да спре мигрантите?Зависи от турския пазар?Ала-бала!Цялата работа е,че Турция е ужасно нужна на САЩ,за да доминират региона.Без Турция политиката им в тая част на света рухва!Затова американците карат ЕС да толерира Турция,а самите те не и дават НИЩО.Дето се вика-с чужда пита помен!Определено ЕС трябва да промени това положение,иначе ГОРИ!

18

До 37 Зозо

преди 5 години

Абе ти започна всяка сутрин да се друсаш от ранни зори ! Какво използваш ?

17

Анонимен

преди 5 години

По-рано знаехме че има турски козари, турски свинари и турски кравари - сега с изненада научихме, че имало и турски министри

16

Зозо

преди 5 години

Турция е една фалирала руска дупка. Бай Дончо като туитне и лирата става на тоалетна хартия :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Така е в диктатурите! За руската лира не ми се говори :)))))))))))))))))))) Те са се разбрали Путин и Ердоган, че с дупе ще се разплащат!!!

15

Русофил, ром, гей

преди 5 години

Докъде и да стигне гнева на Рашид Ердоган па и на Владо Путин, той няма да управлява вечно - 100 години ли искате да живее, той да не ви е орел?

14

Адолф Айхман

преди 5 години

За нова емигрантска вълна е късно - танковете са по границите. Феса не е опасен, но опасни са неговите нови господари на север. Те не са фенове на ЕС ;)

13

за Турция

преди 5 години

За щастие на българите Турция има много врагове...................кюрди, арменци, гърци , сирийци..........освен това Путин не е забравил сваления руски самолет и загиналите руски пилоти.........Тръмп също не обича много султана.............чакат ни интересни времена!!

12

Анонимен

преди 5 години

Турция е агресор в Сирия, но Русия и САЩ си знаят работата..................започва обратното броене за султана Ердоган...............не му остава много време!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Какво прави турската армия в Сирия???Великите сили и бюрократите от ООН къде спят??Има ли изобщо нужда от такава бутафорна организация...........ООН??

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Те тия тарамбуката от Африка и Афганистан всички искат Германия.......................те не са толкова глупави, за тях България е само транзитна територия!!

9

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука за проблемите на Турция???Избраха си Ердоган-султан....................сега да му сърбат попарата!!!Явно не само в България, но и в Турция има едни решаващи 80 % с нисък интелектуален потенциал, които гласуват, все едно имат не мозък, ами локум в тиквите си!!!

8

Анонимен

преди 5 години

България нали е цъфнала и вързала но изведнъж започна много да разбира от Венецуелските и Турските проблеми. А за Руските пък да не говорим там сме най големите специалисти.

7

Милен Илиев Минков

преди 5 години

България, е, съдена, ..Има, над- 50дела,.Нейните- терористи,.Ще- копаят, канали,.За, телефони, телевизий, тоалетни ...

6

СУ 34

преди 5 години

Те българите винаги са управлявали Турция. Факт е че новият кмет на Цариград е избран с гласовете на 800 000 те хиляди етнически българи, които живеят там!

5

Анонимен

преди 5 години

Истанбул (един град) генерира 30% от БВП на цялата страна?!?!?!?! Леле, тая Турция никак не е добре.

4

Анонимен

преди 5 години

Това каза арабистът Владимир ЧуковПутин каза гут мен. И аз му вервам.А тоя шарлантанин да си харчи парите,от храчите без гнус в Анталия.