36

до всички

преди 5 години

Не си въобразявайте, че след като нашествениците завладеят първо Западна Европа, няма да се насочат и към страните от Източна Европа. Целта на Исляма е да завладее света, затова не злорадствайте и не се радвайте временно. Границите да се охраняват както преди 30 години и да се чуват само команди СТОЙ ! Ще стрелям ! Огън !!! Никакво огъване пред бездетни нихилистични НПО-та, разни соросовиди и темподобни. Да се писъединим към Вишеградската Четворка, СЕГА !!!

35

Амин

преди 5 години

За сетен път се обеждавам и ще напомня ,че границата не е там а е до Пловдив.

34

Турист

преди 5 години

Турция е калкан между Азия и Европа.Ако я няма Турция бежанците от Сирия,Ирак,Либия и т.н. ще превземат българия за 30 минути.

33

Анонимен

преди 5 години

после Османка империя е виновна ........хаха смешен Народ смешно Племе

32

мнение

преди 5 години

мигрантите не са наш проблем за какво е тази дандания пуснете ги да отидат там където са поканени

31

селянин

преди 5 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА МАЛТРЕТИРАТЕ БЕЖАНЦИТЕ А ГИ ПУСНЕТЕ ДА ВЪРВЯТ, КЪДЕТО ПОЖЕЛАЯТ. ТЕЗИ СТРАДАЛЦИ НА КОИТО НАТО РАЗРУШИ ДЪРЖАВИТЕ ТЪРСЯТ СВОЯ НОВ ЖИВОТ.

30

Човек

преди 5 години

Ситуацията е наистина тревожна, но все пак - какви са тия бабаити с черни униформи и пагони с големи звезди, освен ген. Боцев тия другите знаят ли какво означават тези отличителни знаци ?

29

Анонимен

преди 5 години

"" Малко българче пита политик:- Господин политик, кога ще се оправим и ще бъдем добре?Политикът отвърнал смеейки се:- Добре беше моето момче! ... "".................другарю възрастен пенсионер, комунист ... добре беше за вас червените, за народа НИКОГА НЕ Е БИЛО ДОБРЕ !но нещата постепенно се оправят въпреки вашата съпротива ... още 30 години дясно управление далеч от Русия и България ще започне да прилича на бяла държава.

28

Анонимен

преди 5 години

Веднага 2 милиарда да построим стена. Симеонов да се заеме ...

27

jw,'rk

преди 5 години

До АнонименКакво си охранявал тогава отвън не идваше никой а тези който се опитваха да напуснат страната ги убиваха на място. Границата се пазеше от местното население. Нашите популисти политици да благодарят на Турция че спазва ангажиментите.

26

Анонимен

преди 5 години

те мигрантите да ги вържете няма да стоят тука.

25

герпаджийче

преди 5 години

веднага наша фирма да построи ограда и с гърчолята.

24

НРБ

преди 5 години

Бой и екстрадиране !!! Това е нашествие и не искам нашите деца да страдат!!!

23

въпрос

преди 5 години

Г-н Борисов какви са тези нагли корумпета назначени за шефове на КОМПИ та да проверяват кой ги е хванал в корупция както при случая "Ти си го избра"!?Диктатурата не е стабилност!

22

Младен

преди 5 години

Раздайте ни по един автомат, ние ще се справим с бледоликите кандидати за нахлуване!

21

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Тиквата е майстор на...манипулацията.Защо...ревеш на показ.Границата трябва да се охранява постоянно...надеждно и твърдо,какво ми вземаш...кампанийни мерки.

20

Охобохо

преди 5 години

То бежанци и да минат през БГ няма да се задържат.ГЕРБ изкупиха евтините апатаменти и за българите няма,та за бежанците ли?!Къде ще живеят?

19

Анонимен

преди 5 години

Бежанци, елате на евтините апартаменти! Добре дошли, чувствайте се като у дома си!

18

Охобохо

преди 5 години

Сега щом има проблем с границата с Гърция,като се почнат пак едни харчения на милиони за оградка,едни извънредни заплати за охрана,едни ''законни плащания'' от бюджета,многократно по-високи от онези за източването на дизела от потъналия кораб преди 100 години и парите за оградката за диви прасенца с Румъния.Всичко естествено е за да се ''опази'' България!Някой да не вземе да се съмнява?!!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Отклоняване на вниманието от провала в управлението.