4

D

преди 5 години

Въпреки че харесвам Чуков като анализатор, тук не смятам, че имаше солидна основа в твърдението си. Идеята, че само от гняв ще пусне бежанците, е абсолютно нереалистична, тъй като ще попадне под ужасни икономически удари, санкции и цялата икономика ще бъде срутена без време особено на фона на инфлацията. Доколкото си спомням около 60% от стокооборота е с ЕС, а за мнобройните немски фирми и дума да не става.

3

Анонимен

преди 5 години

ОПОЗИЦИЯТА В ТУРЦИЯ Е КРАВАРСИ ИЗЧАДИЯ.ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ 'СУЛТАНЪТ' Е ПО ДОБРИЯТ ИЗБОР.ЗАТОВА ЮДЕО-ЦИОНЪТ ОТ ФАШИНГТОН БЕСНЕЕ

2

Deliorman

преди 5 години

Това което Ердоган направи за Турция като добро няма място да се опише в историята !

1

Fenasi Kerim

преди 5 години

Турция не е арабска страна не знам защо каните арабист да коментира Турция. Нямате ли турколози? Ердоган няма да се "разгневи на САЩ и Европа" заради загубата и да пуска бежанците защото това ще спре валутните постъпления в страната от страна на Ес. САЩ пък изобщо не им пука за мигрантския проблем в Ес. Даже Тръмп го каза в прав текст преди време, че не му пука за Европа. Освен това Ердоган е човек на САЩ просто неговите хора (Хилъри Клинтън - либералите) не са на власт в момента.