44

Реалиста

преди 5 години

Арабиста...?! Защо не казваш че опозицията-(САЩ) сложи негови хора ,и изкараха по ЕДИН глас в десетици урни ,и че хората от същите квартали стачкуват казвайки ние цяла фамилия ,от 129 души гласувахме за човека на Ердоган ,и излезна само Един глас ...?!?! Защо не казвал че нелегитимните гласове ,всъщност са били легитимни ...?! Защо не казваш че за много бързо време ,разликата от 29 000 гласа ,падна на 18 000 при броене на ново пред очите на всички партии...?!*** на САЩ сте вие...!

43

Анонимен

преди 5 години

До всички умници на мама по-долу. Защо смятате, че щом глупавите джoнгали са спрели скакалците, че коскужам ти ЕС няма да може. Малко ще се задъхаме, но резултата ще е задоволителен. 2,3,5милиона примaти няма как да бутнат ЕС. Ако трябва и кръв ше се лее.

42

Анонимен

преди 5 години

Ирдогане , пускай бижинците в софия там ги очекват милите умни и красиви сороскигендарчета

41

Анонимен

преди 5 години

ястребчетата ,живи Гарги сте в жалките си опити да изкарате един алчен човек ,че уж притежава "некакви" лидерски качества ,знаем кой му плаща "масрафите" , а вие ,ако сте двама или там един, и ако живеете в България ,но не можете да ни търпите "простите" българи , ами хващайте се за емигрантските вълни и марш от родината ни

40

Ястреб Османлията

преди 5 години

Само в Арнавуткюй са откраднали 1419 бюлетина на АКП.В Аташехир - 253В Авджълар - 354Бааджълар - 1649Башакшехир - 459Байрампаша - 596Бейкоз - 754и т.н и т.н и т.н....Баааси ***'ата ей, тия кемалисти съвсем са пощурели!!

39

Менто

преди 5 години

На югоизток няма свършване, само простотията и содомията.!.

38

65

преди 5 години

Това не е съвсем така.От наша изселничка ,живееща на няколко км.от Истамбул,знамдруго.Че Ердоган плаща на емугрангите помощи.Отделно плаша на жените да се забулват.Нашите изселници не го обичат.Мойта позната очакваше да загуби и че тпй бил ,,парашутист,точно като наш Симеончо.Точно това и бяха думите.

37

ГАДОРЯН

преди 5 години

Абе никой ли не разбра че с Европа е свършено! С такива импот ентни лидери това я чака. Я да бяха живи чичковците от началото на 20 век че да видим как така някакви живеещи като в неолита ще идат на талази!!!

36

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

...V TURCIYA IMA 4500009 IMIGRANTI.....3000000 SIRIYTCI.....1000000 AVGANI...PAKITOS...BANGLADESH...SRI LANKAS....POSOCHI IM ...KAPI KULE...KAPTAIN ANDREEF POINT

35

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

ERDOGAN ...PUSNI GI MOLYA TE....NEKA EU RAZBERE KAKVO E BEZ TEBE .....STIGA IM PAZI GUZOVETE NA TEZI MAZNI LICEMERI I EGOISTI...PSUDO DEMOCRATI....

34

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо ги пишете тези по..ръ..ч..ко.ви статии ,но казаното не е истина , истината е ,че ако Ердоган не беше направил чистка сред военните, и да сложи свои хора там дори нямаше да има емигрантска вълна и в Сирия отдавна щеше да има нормално правителство ,независимо от кого е съставено

33

Анонимен

преди 5 години

Моля? Тоя с нашия за какви се мислят? И без тях живот ще си тече? Политиците " слънца"

32

Христо Ботев

преди 5 години

Хубавото е, че раята във вилайета не се откъснала от корените си все така живо се интересува със събитията във Високата порта!

31

Волен,Каракачанов,ВЦ

преди 5 години

Чакаме 4 те милиона братята кюрди от Сирия с нетърпение

30

Ач

преди 5 години

Както и в Британия и в Турция главната линия на опозицията е -мигранти го- хоум ор ин ЕС....

29

Ахъм!

преди 5 години

В момента тече план В на Ердуан - подмяна на вота в негова полза.

28

real

преди 5 години

перчема само говори туция нее палаткова държава ердо е един от свтовните лидери я се замислете кой развали игрите на краварите в сирия ердо чака 2023г

27

Анонимен

преди 5 години

Колко е тъжно да си български ***!

26

Хахах...кеф

преди 5 години

Сега, всички тия гдето ревяха против Турция и Ердоган да ходят да пазят границата.Който Нема акъл да си приготви *** за новите братя от Иран, Авганистан, Африка и пр.Вазелина е от ***-20.....!

25

Анонимен

преди 5 години

До сега го подкрепяше финансово САЩ, ЕС? Германия. Но човека реши , че е над тех. Тръгна с Русия. И Русия го подкрепя. Но ной забравя , че има и други и не е вечен.