34

Анонимен

преди 5 години

АБВ-А Бе да ви Е...

33

Анонимен

преди 5 години

.......Бойко ако може ще прибере всички,само да е на власт,бесепари с претенции - тези били такива,онези онакива,мачкат хората в БСП и извън БСП и после се чудят защо хората се отвращават от тях!

32

Анонимен

преди 5 години

Първанов,това злоба от завист ли е,или -да?

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАВВ са ренегати и предатели............много партии късаха живо месо от БСП, една от тях е АБВ!!Другите предатели са "Движение 21" на Татяна Дончева!!-Ами затова БСП се люспи,вместо да се обединяват с близките си партии,те ги оплюват,мачкат и изхвърлят.АБВ е предложила на БСП да се обединят,защо от БСП са отказали и продължават да се самоунищожават?Бойко ако може ще прибере всички,само да е на власт,бесепари с претенции,тези били такива,онези онакива,мачкат хората и после се чу

30

Анонимен

преди 5 години

Първанов и Р.Петков,не сте по-различни от боко и цоко.И вие ударихте дъното.С подли номера нищо няма да постигнете.Само ще отвратите и малкото хора,които ви повярваха.

29

Спеца

преди 5 години

Червените тарикати от АБВ се писаха съюзници на Бойко , а сега искат пак да стават леви?Защо бре?Отдалечихте се от кокала на властта ли!Истината е че около БСП намирисва вече на власт , а около ГЕРБ на ***, но дяволите от АБВ искат да седнат пак на масата!Надали ще ги огрее!

28

Анонимен

преди 5 години

поредна Бг пародия, наистина схема на Герб за размиване на гласове от БСП.

27

АнонимеН

преди 5 години

ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ИМА САМО 2 НАЧИНА ДА СПЕЧЕЛИШЕДИНЯ Е ДА ПОБЕДИШ КАТО ПОКАЖЕШ, ЧЕ СИ ПО ДОБЪРДРУГИЯ Е ДА ЛЪЖЕШ ИЛИ САБОТИРАШ ОПОНЕНТА :DПЪРВАНОВ СИГУРНО НЯМАШЕ ДА ИМА И 1% И ТО КАТО ОБЕДИНЕНИЕ ОТ НЯКОЛКО ПАРТИИ А СЕГА ТУКУ ПРИБЕРЕ 11% :DКОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ПРИ СТАНИШЕВ И ПРИ ОРЕШАРСКИ СЪЩО А ТАМ СА БИЛИ 950 ХИЛЯДИ ГЛАСАЕЛЕКТОРАТА НА КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕТО НЕ ПОМНЯТ КАКВО СА ЯЛИ ВЧЕРА НО ПОМНЯТ , ЧЕ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ :D

26

Анонимен

преди 5 години

Зад регистрацията на тази коалиция прозира дългата ръка на Цецо крадецо.Задкулисните номера на гербаджиите да си напазаруват подкрепа от когото могат са съшити с бели конци,но народа не е чак толкова *** за какъвто го мислят и скоро ще го разберат,като гризнат дървото.А АБВ са срам за левите сили и повече власт няма да видят.

25

БСП за ГЕРБ

преди 5 години

А Първанов много бул харесвал младото в кавички русо ленче, той такива мега подредствени перхидролки харесва. Явно друг перхидрол в БСП не се е намерил за изборите

24

БСП за ГЕРБ

преди 5 години

И двете парии са противни, един агресивен съсел с тенденции към разнородна гейщина и желание да взима пари от един елементарен йон

23

Анонимен

преди 5 години

Който е измислил тази хитрина в АБВ трябва да бъде номиниран за Нобелова награда за социализъм.

22

Анонимен

преди 5 години

Първанов,това е морално падение,което не ти прави чест.Кой мислиш,ще ти повярва след този нечестен ход?

21

Анонимен

преди 5 години

Каквато е БСП такава е и коалиция за България. Това са наименование на един и същ асортимент на салам кучешка радост. Недостойни са за политическия живот в България. Да поясня за по младите, че по времето на социализЪма от време на време в магазините БКП пускаше салам кучешка радост от най долнопробни сланини и жили. Та това им е и социализЪма и комунизЪма на БКП или БСП .

20

Анонимен

преди 5 години

АВВ са ренегати и предатели............много партии късаха живо месо от БСП, една от тях е АБВ!!Другите предатели са "Движение 21" на Татяна Дончева!!

19

Анонимен

преди 5 години

Сега виждате ли как предателите и троловете на чужди интереси се развихриха срещу АБВ?По това ще ги познаете предателите!

18

Анонимен

преди 5 години

Първанов с много слаби карти успя да направи голям шлем срещу кака Корни.

17

Анонимен

преди 5 години

АБВ са слкедващата патерица на ГЕРБ.Не че до сега не бяха,де.Нали управляваха заедно.Тия само гледат да прецакат някого-я президента,я БСП и всеки,който им се изпречи на пътя.В крайна сметка нищо не печелят,но само объркват плановете на другите.От злоба ли,не знам.

16

Анонимен

преди 5 години

АБВ на Гоце ловеца,Пикаещия във фонтани и Калъфин.Политически трупове и доказани крадци и родоотстъпници.

15

Анонимен

преди 5 години

Много хитър ход на другарите Първанов и Петков.