74

БСП в упадък

преди 5 години

Хората просто искат да се трудят свободно и да се радват на плодовете на труда си.Никой не иска да раздават труда му за да разпиляват и прибират за себе си.Социализма е толкова компрометиран като идея че само лапачите могат да мечтаят за него. При достатъчно съпротива от трудовите хора, скоро и част от лапачите ще установят че е по-добре да започнат да се трудят. И тогава *** ще си отиде заедно със скандалите си.

73

Нелий

преди 5 години

Аз пък основавам коалиция "Господ да ни е на помощ" . Моля, светия синод да не се сърди че използвам тяхна търговска марка . То и не може да претендирате че е ваша , след като не сте я регистрирали , нищо че я използвате от поне две хиляди години .

72

боже

преди 5 години

И тази ми била правист. Да и отнемат дипломата.

71

къв и епроблема

преди 5 години

Търговските марки трябва да бъдат регистрирани.Когато управляваше Коалиция за България, Първанов беше президент, а Ивайло Калфин външен министър ако си спомням добре. Така че хората пак ще гласуват за тях.

70

Така е било винаги !

преди 5 години

Корнелия ,ами ти как така леко смени СДС със БСП ???Че и шеф им стана! И как бихте шута на Гоце,а сега го съдите. Във партията ви и в историята ви и въобще в практиката на ,,братската" компартия ,предишният шеф,винаги е свален и обявен за враг-без изключение.Вижте историята и на КПСС и на БКП,няма бивш свален и след това да не е обвинен за култ или враг.Седнете ,помислете, спомнете си изредете ги.Прав съм нали?Нито една демократична смяна-така и ще си останат,свалят го и почват да го плюят

69

Гацо Бацо

преди 5 години

Корнелия само пита-не обича да отговаря...

68

Анонимен

преди 5 години

Какво става с 30-те милиона от Нинова на Миков?

67

Гацо Бацо

преди 5 години

Те вече не останаха имена за партия!?! БСП с честата си смяна на имена може да съди почти всяка партия вече....:) :):)

66

Анонимен

преди 5 години

Да ви имам проблема, жалки сте.

65

Курнелия за смях...

преди 5 години

Леля *** не се е скарала само със Светия синод...Засега...Е така не се печелят избори, а се губят!!!

64

Анонимен

преди 5 години

АБВ беше патерица на гербеите и вдигнаха годините за пенсиониране с техният социален министър Ивайло Калфин.

63

Джедай Мастър

преди 5 години

"кражба на чужда търговска марка... съобщиха от БСП.Алоу, комунистите, каква търговска марка бе? Някаква търговия ли ще въртите? Мислех, че участвате в политиката, а не сте на пазара.

62

анонимен

преди 5 години

Госпожа Лъжа и госпожа Крадла! Тя си мисли, че както открадна Техноимпекс от държавата, така ще е и с БСП-то! Първанов и Станишев няма да си мълчат, както народа си мълчи!

61

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-жа Нинова е една много хубава но мъдра жена която знае какво говори. Когато казва че това е кражба значи това е кражба. Въпреки че тя самате не разбира значението на тази дума защото никога не е крала, нито се е опитвала да се научи. Затуй АБВ веднага да върнат откраднатото име.

60

Анонимен

преди 5 години

Първанов бе два мандата президент. Жалък. Какво направи - Големия си шлем? На кого - на семейството си, на българите ли?Походи на екскурзии, кръжа над Канарските острови. Не знам кави ги държа там...и...нищо!Излезе от президентството и започна да се прави на политик! На каква база? Бита, компрометирана карта. Единият пикае във фонтан, другият има други подвизи. И сега - лъжа. Всичко е за парите, уважаеми, не е заради нас. Научите се да различавате хората по делата им, непо цвета на партията.

59

Анонимен

преди 5 години

Нинова пресоли манджата. Търговска марка? Няма да инвестирам този път! Тя да си търгува колкото си иска, така ще разгони привържениците на лявата идея!

58

Анонимен

преди 5 години

Не се правете на ударени.Тарикатлък долен.Да се явят като "АБВ и коалиция", лъжат за ГЕРБ?Всички ще разберат какво са първанов и петков. Силните и сигурните не се крият зад старо име, помним, че са АБВ? Не са и ер-малък!Разчитат, че сме ***. Отношението на властта към нас.Калфин - социален министър на ГЕРБ, измисли анти - човешки закони за пенсионерите. Човек с поведение на страхлива калфа, алчна за власт.Слуги! Недостойни мижитурки, продажни васали.

57

Анонимен

преди 5 години

Нинова не е ли по мандрите?

56

Ха-ха

преди 5 години

Забавна лелка! Не дава каскета :)

55

хмхм

преди 5 години

До Анонимен 67 интересно с какъв плам ГЕРБ защитават АБВ , включете и Станишев в листите си , ББ много страда за него