15

1

преди 5 години

До АнонименТърсят място, което някой да бачка и да ги храни, а тяхното задължение да е да пръцкат и да се въдят, като ***!

14

1

преди 5 години

Поинтересувайте се, какво ставаше навремето с тези, които преминаваха нелегално държавната граница! За тази работа си има КПП-та!

13

Анонимен

преди 5 години

100% русия е платила да стават размирици там точно преди важна фаза на брекзит

12

Анонимен

преди 5 години

Ирак беше освободен от операция "Иракска свобода". Питайте Паси. И сега Венецуела няма търпение да бъде освободена, да си даде петрола и да благоденства като Ирак и Афганистан.

11

Анонимен

преди 5 години

Горките гърци... Това, което се случва с гърците ( а и с българите) е една НЕСПРАВЕДЛИВОСТ! Турците преди 5 - 6 века са им взели исконната им земя, сега ЕС иска да им взима някои техни гръци острови, Турция иска да им обявява война и да взима още гръцка ( а и българска!) земя,Африка и Арабия искат да наводнят Европа, Гърция и България с арабски, африкански , мюсюлмански *** и бо.клу.ци, които са представени от продажниците като " изстрадали" " бежанци", а всъщност са НАПАСТ И НАШЕСТВЕНИЦИ!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" гършоля, сто години по късно ви се връща тъпкано а? има и още да ви се връща."Недей така да говориш! Гърците са наши братя, съседи и близки! Трябва да им съчувстваме. Не бива да злорадстваме, само защото се случват НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ с гръцкия народ (не само гърците страдат, но и ние, българите също страдаме!). Не казвам, че гърците са перфектни, но все пак те са наши съседи и близки, ЛОШО е, че тези араби и искат да са на тази свещена гръцка, българска, европейска земя

9

Ха-ха

преди 5 години

Като не щат в "Диавата" - кой откъде е!

8

най-после

преди 5 години

БОЙ ВАШТА МАМА !!!!!НЕ СТЕ НИКВИ мигранти !!!!!!!

7

най-после

преди 5 години

почва да заприличва на Калайс/ Кале/ Францияподготвен сценарий отново чрез/ АНТИСОЦИАЛНАТА / мрежа ! ФЕЙСБУК ! остава да видим и белите каски в действие ! ИЗПОЛЗВАЙКИ малки деца

6

Анонимен

преди 5 години

Що лъжете бе процентът на жени е около 10.Всичките си имат мъже и родили вече поне по 2-3 клошарчета на социал.Всичко което получават до сега им е безплатно-дрехи,храна,лекарства,вода,услуги,дори по есно време имаше групи евроактивистки обикаляха лагерите да ги утешават за да нямало агресия. Какви са тия -жени и деца.На 17 г с 2 деца и бременна.Кво може да работи- нищо.Мъжът и същия.Ама са си докарали и роднините мъжката част.

5

Анонимен

преди 5 години

Така е, защото Гръцките управляващи вкараха бежанците от островите да зимуват около Солун и сега ги изгониха на улицата, че идва туристическия сезон. В Аспровалта цяла зима е пълно с бежанци в разни хотелчета и сега Българите ще се юрнат натам, а ако знаят кой е спал в тези легла........

4

най-после

преди 5 години

пратете им по един ''БОИНГ'' и да ........

3

Мойс

преди 5 години

Когато Израелски войници спасяваха христяни в Ливан Франция СССР и други западни държави насърчаваха исляметата да ги избиват.Когато Израел внасяше оръжие за белите в Южна Африка повреме на Апартейда Франция Германия Сащ и СССР поставиха ембарго.Сега реват че ги превземали африкански орди.Хак да ви е Слава на Израел!

2

Гост

преди 5 години

Като не им харесва в Гърция да се върнат там от където са дошли.Не може да се минава през държавните граници като че ли минава през собствения си двор.

1

Мая

преди 5 години

Да ги върнат там откъдето идват. Вече всичко е спокойно в Ирак.