94

Точен коментар

преди 5 години

" ...Освен това, екскурзия до Италия е нещо много по-различно от почивка във Велинград. Не е редно да се правят паралели", коментира пред Нова тв турагентът Антония Чомполова.Браво! Абсолютно точно!

93

Натопорчев

преди 5 години

Във Велинград, едно 80% от хотелите са с две звезди нагоре от реалното ниво..!!! Персоналът им е наистина селяндурски, както и собствениците... Настоящи и бивши политици и депутати, министри... Господ да ги накаже!

92

Анонимен

преди 5 години

"В България няма СПА, а *** .бил съм и в "най-скъпия" велинградски хотел и повече няма да стъпя в тая селска чест с претенции за световно между-махленско ниво."На махленско ниво ти е аргументацията. Очевидно си платен *** от туроператорите, които са правили сравнението.

91

Анонимен

преди 5 години

В България няма СПА, а *** .бил съм и в "най-скъпия" велинградски хотел и повече няма да стъпя в тая селска чест с претенции за световно между-махленско ниво.

90

Анонимен

преди 5 години

"9 нощувки в Италия излизат по-евтино, отколкото три в луксозен спа хотел във Велинград по Великден."Някой аматьор трябва да е правил сравнението. Сравнявал е почивка във СПА хотел във Велинград със средната стойност на почивката в обикновен хотел за цяла Италия. Сравнете цените на СПА хотел в Италия с такъв във Велинград да видим чии цени са по-скъпи.

89

Анонимен

преди 5 години

Зависи къде точно почиваш. Нормално е почивката в СПА хотел във Велинград да е по-скъпа от такава във средноразряден градски в Италия.

88

СМЕХ

преди 5 години

СПА столицата на галактиката е голяма комедия.... смех пълен.... :)))

87

До 3

преди 5 години

Точно си е второ качество туристическа дестинация.

86

Анонимен

преди 5 години

До ???ми щото техния Великден е една седмица преди нашия, какво ще правиш там нито има къде да отидеш на празнична служба, нито менютата по ресторантите са съобразени с празника, сега ако си някакъв атеист или мюсулманин и за теб празника представлява просто едни почивни дни е отделен въпрос

85

???

преди 5 години

Е, този твой вариант, който явно практикуваш не е за мен. Лично аз предпочитам Испания пред Италия, но и в Гърция съм ходил 4 пъти в последните 25 години - последният път на Санторини. Все пак ми е интересно, ти като пълниш багажника със сухоежбина и ракия и вероятни си спиш в колата за по-евтино, защо си мислиш, че това се нарича почивка?!

84

До 93

преди 5 години

Защо пъл да не си взема 1 щайга розови домати в Кавала. Това е почивка, ще правя каквото на мен ми харесва, даже може и 2 да си взема. Ако ми е кеф на ресторант, ако не домат със сирене. Нямам комплекси за избиване, така че мога и на Мишелин да ходя, мога и домати да ръфам без да ми пука.

83

Анонимен

преди 5 години

До ???на кое викаш да почиваш нормално извън България?да си носиш една щайга с домати и дамаджана с ракия на някое незаконно бунгало до кавала ли?

82

Анонимен

преди 5 години

В турция морето е по-евтино в някой долнопробен хотел за българи в Кушадасъ, без пясък.Що не слезеш надолу към Анталия да видиш колко е евтино в някой 5-звезден.

81

???

преди 5 години

И без да е Великден цените в България са по-високи от италианските. Не знам защо едни тук все наблягат на Великден и че не трябвало да се ходи в Италия по Великден?! Проблемът е, че почивката в България не си заслужава парите, а за по-малко пари може да почиваш нормално извън България.

80

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

До случаен минувачАз спя под моста Харбър Бридж в кашон от хладилник на ВЕКО и ми излиза без париАй посдрви от най райското кътче на земята

79

случаен минувач

преди 5 години

Ако спиш пред гара Термини, може и безплатно да ти излязат нощувките. То сега е топло, така че какво ти пука.

78

Тъй де

преди 5 години

ама във Велинград сервират калмари по родопски,а пък в Италия дръжки даже не са чували за такъв деликатес

77

Анонимен

преди 5 години

До Невъзвращенецновоизлюпените ***, изпълзяли от омразните за тях села са готови и майка си да заплюят в името на Европейските ценности--майка си няма да заплюят, ама партийни "бизнесмени" на гарантирана държавна хранилка като теб - с голямо удолствие ще заплюят!

76

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

Аз от липса на пари обикалям континента австраляяя като най-големия лузър,всяка година на едни и същи места докато ти втръсне. Просто не ми стигат средствата и в много редки случаи отивам до остров Тасмания за не повече от 3 дни щото е много скъпо там пък и и само земноводни има и отровни змии. Да,лузър съм щото избегах от Юнайтед Кингдом вместо да си остана на дъждовния остров и да навивам масурите на дртата бабичка кралица

75

Анонимен

преди 5 години

по-скоро в италия дават замразени буламачи.Виждал съм, на българска група в такъв евтин италиански хотел как за закуска им подхвърлят 30 полуфабрикатни кроасана и как 50 човека българи се бият за тях.А във велинград дават до сутринта блеело агънце или теленце.