39

Анонимен

преди 5 години

Кметът на Панчарево да каже на кой е голямата постройка/жилищен блок,хотел ли/ на езерото точно срещу някога културния дом на селото? Кой разреши стойтелството му там и къде се изливат отходните му води? Май на виден"другар" ще изкочи името.Някога там имаше само една гребна база,два ресторанта "Синия вир"и "Лебеда"а в Кокаляне един плаж,преди другарите кметове по времето на соца,а и след това започнаха да раздават чужда земя на СМЧ.И там всичко се презастрои.

38

Дддфф

преди 5 години

Тия в община Панчарево са такава мафия.. трагни да строиш да видиш колко рошвети трева да дадеш..

37

Реалист

преди 5 години

Проблемът е, че няма канализация и пречиствателни станции, но за това трябват пари, а ГЕРБ пари не дават, те само вземат (крадат).

36

Софиянец

преди 5 години

Ако Панчарево беше в Германия, Австрия, та даже в Унгария, щеше да е земен рай! Щеше да е обградено с потънали в цветя малки кафенета с тераси, ресторантчета, мотели, спортни съоръжения... Щеше да е морето на София! Но не е... Жалко!

35

Анонимен

преди 5 години

Наближават местни избори. Сега е моментът да покажем, съгласни ли сме с некадърното и престъпно управление на община Панчарево! А и без избори - прокуратурата трябва да разнищи из основи действията, респ. бездействията на този кмет и тази община!

34

Сандо

преди 5 години

мЪрсотия?!?

33

Анонимен

преди 5 години

Това е когато дадеш парче рай в ръцете на една *** а не народ! Една шепа земя не са в състояние нито да развият икономически, нито да пазят природата и! Затова изчезват като нация! Природата си знае работата, некадърните ги превръща малко по малко в малцинство!

32

Анонимен

преди 5 години

Канализацията на Панчарево трябваше да е готова 2012г според обещанията. На кметове дето си палят архива и сега трудно би могло да се вярва за срокове.

31

sofeto

преди 5 години

Кметството в Панчарево още от времето на соца когато се раздаваха места на "активни борци" беше партийно-коруптно. Днес е още повече, в канцелариите се говори само на мйеко от пришълци!

30

Анонимен

преди 5 години

Бавно но славно си заприличваме на турци

29

1970

преди 5 години

Това не е новина. Бистрица НЯМА канализация и пречиставетлна станция и всичко отива в реките, които се вливат в Панчаревското езеро. Панчарево и селата над него също изливат отходните води в езерото. ЕС беше предоставил огромни средства за канализация и водопровод, но не можаха да организират схемата за ткражба и България върна тези пари. Кой позволи свръхзастрояването в тези райони, без да има изградена инфраструктура? Защо новодошлите нашенски баровци се заселиха там?

28

Анонимен

преди 5 години

Там има сервиз за коли и постоянно се излива масло и филтри на камари по голями от Лозенска планина е станало.

27

BGN

преди 5 години

Какво е мърсотия ??

26

sofeto

преди 5 години

Българите се възмущават от мръсотията но продължават да си живеят в нея, материалa материалa!

25

Анонимен

преди 5 години

А добро утро цялата канализация на селото е заустена там плюс Кокаляне.

24

учител

преди 5 години

До Анонимен 23 Правилно сте забелязали грешката ,но сигурно тя се дължи на образованието на журналиста Думата се пише мръсотия -съществително от мръсен,което е определение и то се пише мръсен! Демократична граматика няма що!

23

Re

преди 5 години

Къде са онези структури от системата,които по график трябва да следят за чистотата на водата?Да взимат проби и записват във протоколите.Все спят и чакат я телевизия или съвестен гражданин да им напомнят,че по време на работа не се спи.

22

Анонимен

преди 5 години

Понякога се срамувам,че съм българин!

21

Анонимен

преди 5 години

Това е то българина.Болшинство от мизерници.

20

Професор

преди 5 години

Народе български, привет!Стани! Върви със ГЕРБ напред!Той води ни през трудностикъм лъчезарни, светли дни.Добрите сили да сплотим в борба със враговете зли!Държавата да защитим срещу престъпниците зли!Във Европейския съюз да бъдем горди и със чест!България да поведем, обляна в звездна светлина към нова светла бъднина.