59

Анонимен

преди 5 години

Драскачите в днес не са никакви журнлисти. Иначе жалко за езерото, няма ли някой адвокат да заведе дело?Ако бях адвокат до сега щях да се издържам само от дела за корупция некомпетентност и престъпления по служба на управляващат ***

58

Анонимен

преди 5 години

До 57Не беше ли Вакарел, или по към Самоков, язовир Сталин по Тошовото?Спомням си едно време Вакарел го водеха вододейна зона и не пускаха хора.

57

Ади бе?

преди 5 години

Мръсно било. Че нормално е. Нали сме демокрация: можеш да колиш, да убиваш, да замърсяваш.НОРМАЛНО Е.

56

Мърсник

преди 5 години

да бе, ама верно много е мърсно

55

Мухаха

преди 5 години

Докато се задействат "институциите" вече ще става въпрос за екокатастрофа на панчаревското БЛАТО . То и от сега е ясно - Неизвестен извършител . Щото е много трудно да се тръгне по тръбата и да се види от къде идва ..... пък той собственика ще се окаже приятел на власта .... недосегаем.... с много опитни адвокати.... и съдиите ще получат рязко увеличаване на сумите в банковите си сметки.... а медиите "случайно" ще пропускат да пускат статии по тая тема ....

54

Анонимен

преди 5 години

Така и не направиха канализация в Панчарево и Кокаляне, а отдавна трябваше да я направят. Не са много новобогаташите закупили имоти в този райо - не повече от 1 на 10 имота е техен. Повечето са си собствениците от преди 1989 година.

53

До 54

преди 5 години

Пускаш фалшиви новини. Няма питейна вода за София от Панчаревското езеро.

52

а бе,54

преди 5 години

Питейната вода за София НЕ иде от ПанчЕревското езеро,а от яз.Искър.И Панчаревското езеро няма нищо общо с пречиствателната станция.Не пишете глупости.

51

Анонимен

преди 5 години

България е пред катастрофа... какво останало за някакво езеро. Нека *** да плащат космически цени за имотите там хахахаха

50

Анонимен

преди 5 години

Питейната вода за София иде главно от Панчеревското езеро, Искър и Бели Искър. Водата от Бели Искър се дезинфекцира само с хлор, докато тази от Панчеревското езеро минава през пречиствателна станция.Бояна, Бъкстонм Горна Баня, Овча Купел пият вода от Витоша.

49

Анонимен

преди 5 години

Бившият главен архитект на Панчерево при, които станаха най-големите измами с общински и държавни имоти го назначиха за кмет на Младост, поразходете се да видите резултата от едногодишното му управление.

48

Анонимен

преди 5 години

Ами то Панчарево и Кокаляне се превърнаха в един Люлин от презастрояване.От хубави крайградски селца където можеше да се разходиш през почивните дни,строителната мафия ги превърна в наблъскан квартал без канализация.

47

Анонимен

преди 5 години

Тия нямат канализация ли там?Е къде са тръгнали елитен квартал?Какъв е смисълът един квартал да е елитен след като няма вода или канал.То по тая логика всички квартали в Индия са елитни.

46

Т.

преди 5 години

До СандоНеграмотна работа. Още от заглавието...

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48 Баце, на бае ти Тошо му излопаа клефарете, *** ако ти е толко домъчнело за него улавяй самолета за Каракас тутакси. Там си го имат жив и здрав, и също толко кадърен и грамотен, еш ка ги е наредил сите там да благоденстват. пп. Земи си тоалетна хартия!

44

Анонимен

преди 5 години

Трие се истината тука, но лични нападки и обиди стоят, жалко редакторе!!!От Самоков още започва замърсяването и селата надолу. Индийците се изхождат и къпят в реката , има сметища, отходните води всичко отива в езерото. Ако имахме честен човек като Тодор Живков да управлява без да мисли за избори можеше и да сме по добре. За съжаление в сегашните условия можем само да избягваме тези места. Шуробаджанащината е навсякъде и няма оправия. Еднокнижник и калинки ни управляват.

43

Анонимен

преди 5 години

Щеше да е обградено с потънали в цветя малки кафенета с тераси, ресторантчета, мотели, спортни съоръжения... Нали св сещаш, че всяко кафе, ресторантче и мотелче си има тоалетничка... И канализацията не може да тече нанагоре...

42

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха, Тодор Живков честен човек...Живков беше един нагъл *** и московско ***, наследниците му още глозгат награбеното от него.

41

Анонимен

преди 5 години

Еднокнижник и калинки няма как да направят нещо смислено. Искат да богатият сега и веднага , а това става само с кражба. Няма канализация, няма инфраструктура но има скъпи къщи. Само че както този който дава разрешението за строежи, така и този който му плаща са тикви и не мислят за последствията, важното е да застроят. Решението е болезнено.

40

До 42

преди 5 години

Голямата сграда срещу читалището е на брата на Сергей Станишев, 100 пъти ги даваха по телевизията и нищо