35

Анонимен

преди 5 години

Приятелите ти от тройлейбусния транспорт с чалгата няма как да са чували за него

34

38

преди 5 години

пазете се от дрогата

33

пазете се от дрогата

преди 5 години

и пиячката...пазете децата сине хвалете и ронете сълзи за подобни Ласкиновци, Нирвановци, Звездевци...това са кухи герои... първо много са си повярвали, после драма...славата не прощава!

32

Nightborn

преди 5 години

Слагайте минуси сега. Тоя с какво е бил полезен на обществото ?! Какво ни е дал, че да плача за него ? Надрусан е паднал и се е потрошил. Да се друсаш си трябва да имаш парички, все пак. Как си е изкарвал паричките, въпросният? Нито съм го чувал, нито знам за "групата" му. Попитах няколко познати и приятели дали знаят кой е тоя.. не знаят. Ми, не, няма да плача за него! Нищо не дал, ама взимал! Дошли му повече парите и рекъл да стане дроджер. Надрусал се и .. лека му пръст и да е жив и здрав

31

Анонимен

преди 5 години

Бог прибра измъчената му душа. Много е тъжно,имаше прекрасен глас.Бъдете състрадателни или поне си мълчете.

30

До 31

преди 5 години

Съдите, а вие идеални ли сте? Какви етикети? Човекът е починал и целият му живот, според вас излиза, че е бил грешка. Уважават паметта на човека. Бог да го прости.

29

Анонимен

преди 5 години

Поклон! Мир на душата му!

28

Анонимен

преди 5 години

Една от само двете наистина електронни групи в Бг,другата е Future shock.Mr. no One уникално парче,което успя да стигне и до широката публика,толкова балансирано беше,чудесен електронен бийт.Да почиваш в мир братле

27

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости момчето. Със сигурност не му е било лека че да посегне към наркотиците. Само че повечето българи не го разбират и нямат капка състрадание. Нямаме и качествено здравеопазване камо ли психиатрия.

26

Анонимен

преди 5 години

Няма много бивши наркомани за съжаление. Младо момче бавно се е убивал. За да прекратиш зависимост се иска силна психика, а за да попаднеш в нея - слаба. Тъпо е да си живял 35 години и да си изпратен с етикет наркоман

25

ПроСоТо

преди 5 години

никога не съм го слушал покойника,нито "групата му"..Но:-Да се пребие,да си смачка носа и лицето САМ?!..Нещо не ми се вярва...За мен по-вероятно е да е дължал на някои,от които е бил зависим,а те не прощават...Дрогата е погубила ЧРЕЗ ПЛАСьОРИТЕ СИ много животи,вкл- и на творчески личности..Разбира се,разследване няма да има,защото започне ли да се разплита чорапа,неминуемо ще се стигне до основата на чорапогащника,а този,който го носи,няма как да позволи това../това-ПО ПРИНЦИП,използвам

24

House M.D.

преди 5 години

Уважаеми цензоре, с какво изразът "В Името на Отца и Сина и Св. Дух за вечни времена!" нарушава правилата, та ми триеш коментара?

23

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече наркомани, толкова по-малко наркомани!

22

Анонимен

преди 5 години

Какво като е бил наркоман?! Когато човек става нарокман той е млад и глупав,мисли,че на него нищо лошо няма да му случи,иска бързо да му стане готино и т.н. Когато се осъзнае,вече е късно,и бърбата,която му предстои е страшна. Бог да го прости.

21

стефчо

преди 5 години

Кофти че тоя свят е превзет от кухарите ,дето се състезават и бачкат до гроба си за да могат да купуват вещи. Това им дава смисъл и цел ,да бъхташ за да консумираш повече и да дефекираш повече. Нормалните не виждат смисъл в това и се махат..

20

анонимен

преди 5 години

Дори да е бил наркозависим много жалко че е починал -един млад човек по малко в България Изключително лошо за държавата

19

х

преди 5 години

Бог да го прости.От хубаво никой не тръгва по пътя на порока.Истината е, че в тоя скапан свят всеки има наукани ръждясали ламарини, просто някой не успяват да се преборят.

18

Ain't no sunshi

преди 5 години

Тъжно, много тъжно :(...Бог да го прости! Прекрасен музикант! Най-добрата бг група.

17

Анонимен

преди 5 години

То и аз на пияна глава съм залитал и съм падал, даже имах сцепена вежда по едно време от един запой. Само това помня- как залитнах и се ударих в ръба на масата. Човекът е нямал моя късмет. Аз можех и да умра, ако се бях лепнал в слепоочието в ръба на масата.Да почиова в мир.

16

varg

преди 5 години

Много му здраве