55

Анонимен

преди 5 години

До стефчоДовиждане !

54

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

господ да го прощава. причините са ясни на него и на близките, а останалото в есеистична форма е жалък опит на джурмалясите да изкарат още 20ка хоно от кликове.

53

Анонимен

преди 5 години

Наркомани, алкохолици и пушачи не съжалявам. За мен това са слабохарактерни хора, щом позволяват разни опиати да им диктуват живота. Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи...

52

Минувач

преди 5 години

В България, Човешкият живот не струва нищо, но това е и целта на Бившите и Настоящите Милиционери във Властта!!!:)Битовизмите възпитават в страх и подчинение...:)

51

Анонимен

преди 5 години

Всеки сам прави своя избор. Но животът е борба, а не бягство от нея! Който не може отпада.

50

Nightborn

преди 5 години

Идеята е да се промие мозъка на населението. Да не може да различи кое е добро и кое лошо! И го правят, и успяват. Не може да сравниш Т. Колев с чалгарите, но де_билите могат и го правят. Младите, такива, си мислят, че интернет е измислен само заради тех и са го измислили сегашни момченца на по 15-20 години. Инак, за тях е неправомерно някой възрастен и най-вече УМЕН човек да ползва интернет. А, инак, измислените им (на тия хлапета) герои са си измислени и са герои само за тях.

49

Страхил

преди 5 години

" Според една от версиите е бил нападнат и бит. Другата хипотеза е, че сам се е докарал до това състояние с дрога и е довел организма си до пълно изтощение."=================================================Нещо не се връзва. Едно е нападнат и бит до смърт, друго е дрогиран и изтощен организъм. Двете нямат нищо общо. Не си приличат, няма как да се сбъркат. Казват много малка част от информацията.

48

Антигравитация

преди 5 години

За да изпъкнеш, да се реализираш днес, трябва да изпиташ стреса на поколения назад. Трябва да се "подпомогнеш"...А трябваше да се доказваш по-бавно,лежерно,с връзки...Дали Явор заслужава горното е спорно, но има неща, които почти биха го пазели от крайности:Приятели, "другарки"(странно звучи, ама гаджетата са компроментирани вече),хоби и МНОГО РАБОТА-ПАНАЦЕЯ ЗА ДЕПРЕСИЯТА!Почивай в мир млади човече!Къде бяха хората до теб???

47

Анонимен

преди 5 години

До 41 Кощунство е да вкараш в един пост най-великият Тодор Колев с Тони Стораро и Наско Ментата. И най-големият чалгарин знае кой е Тодор Колев, ***!

46

Анонимен

преди 5 години

Крил си е дрогата на тавана.Завел е клиент (или подставено лице) и го е претрепал с два тупаника. Може изобщо да не са искали да го убиват.

45

Анонимен

преди 5 години

Пуснете си Awey.Явка,горе да слушаш дедо Господ,ние ще се мъчим тук.Мир на душата ти!

44

Анонимен

преди 5 години

До NightbornИстински човек и голям музикант. А ти си ***.

43

Анонимен

преди 5 години

От 45 до 42...пардон..

42

Анонимен

преди 5 години

до 45 от 42 И в допълнение..никой не искам да ме съжалява, че съм сам и си харча парите само за себе си. Но не искам и да ми казват че съм егоист!

41

Анонимен

преди 5 години

Или добро. Или нищо. Или истината!

40

Анонимен

преди 5 години

до 42 А като ми кажат някои, че съм егоист, защото съм нямал деца и жена ми иде да го линчувам. Лесно ми било на мене да се бъхтя като роб за 1500 лева и да си ги спестявам в банка една трета от тях, а ония с жените и децата едвам свързавали двата края...че и ми завиждат, а не знаят че съм сам с разбити мечти от две три жени.Все на някой някой му е виновен.

39

Кривондел

преди 5 години

Наркоман или не, силен или слаб, добър или лош, Явор участва в създаването на парченце цвят и красота, в нещо истинско.Поклон, Явка. Empty world остава след теб.

38

българин

преди 5 години

За мъртвите..Или хубаво! Или нищо!

37

Анонимен

преди 5 години

Като кажат, че обикновеният човек не разбирал артиста, не знаел каква му е работата, не знаел какво му е менталното състояние, дали се замислят какво му е на този обикновен човек, който всеки ден се блъска за парите си, който се прибира вкъщи го чакат 1-2 деца, които деца трябва да са облечени, нахранени, спретнати, изучени, възпитани, отделно идва момент, в който родител се разболява и се почва тичане по болници и лекари. Най-лесно е да посегнеш към пиенето и дроггата и някой да те съжали. RIP.

36

Само питам

преди 5 години

Nightborn твоите приятели знаят ли го тони стораро? Или наско ментата?А с Тодор Колев някой филм знаят ли?