104

предистория

преди 5 години

Хайде сега да ви обясня откъде идва смехът на Захарова. Да не мислите, че Русия не е била под робство? Била е. Монголо-татарско. Защо нито монголци, нито татари днес заплашват Русия? Защото Русия много мръсно се е разправила с тях. Четете Толстой. "После бала". Ето така трябва да се разправи всяка държава с поробителите си. Преди да даде права на татарите, Русия ги е унищожавала. Преди да дадеш права на руснака, унищожи го.

103

Анонимен

преди 5 години

До БобиЗа това ще минем през Керченския мост.Него го построиха холандски фирми и ще издържи.

102

Боби

преди 5 години

До Крим не е руски"Време е да организираме едно танково рали и да участват страните от НАТОс маршрут Урал - Владивосток и да видим кой и за колко дена ще прегазитази варварска територия."ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВВсеки един Абрамс/Леопард/Чаленджер тежи над 70т мостовете в целия ЕХ СССР просто няма да го издържатА какъв логистичесн кошмар е всеки от тези танкове - Абрамса си хапва над 4л КЕРОСИН за 1км - да гориво за самолети - резервоара е 1500лТа за какво танково Рали става дума?

101

Анонимен

преди 5 години

Има един, направо си стигна до там с танковете...

100

Обонго

преди 5 години

Ох,завалията.Да вземе да мине оттука,че има бая мераклии да влизат в Москва с танкове,ама ще ги връщат в ковчези...

99

Ха ха

преди 5 години

До ???Ти какво ?Търсиш си повод да извъртиш темата ли ? Не ти ли се ходи да "трепеш" рашки ? Сигурно няколко клавиатури си изтъркал да пишеш как ги мразиш.Форумен юначага с огромни познания за арпаджика.Ха ха. Хайде, щом вече си го засадил , и ти е останало свободно време -ДАВАЙ, не се бави.В Украйна имат нужда от тебе .Превърни огромната си омраза към Рашките в дела.Похвали ни се тук след някой година как сте влезли с танковете в Москва .Или нещо те стяга чепика/уф, дано не си и обущар ..

98

авс

преди 5 години

ще ви издържи ли смелоста да влезете в границите на русия а за москва не искам да пишаа сега вижте кои е агресор русия или украйна.руснаците ако искат само за няколко часа украйна ще стане русия.като на естонците и поляците ще превземат русия само 24 ч.гладна кокошка просо сънува-------------- смешници

97

Армата

преди 5 години

Преди да влезеш, първо помисли как ще излезеш. Примери в историята колко щеш. Ами да си мислил бре, ама като нема с какво.......................... Ама както викат шопите: "Най мразим га мислим".

96

???

преди 5 години

До Ха хаАрпаджика няма кой да прекопае====Опитваш се да се правиш на "градски", но си забравил че баба ти и дядо ти са на село. От какъв височайши произход си? Престанрaтe да се гразданеете, панелни мишки. И да те сетна - арпаджик не се копае. Сади се семето, арпаджикът сетне се слага в земята да се произведе лук!

95

Скептик

преди 5 години

Поляците са куквите на Европа.

94

Трол-Гей

преди 5 години

Аз и Армията на НАТО ще прегазим Путин .п.с. : Ама не днес и без мене, щото мама ми е казала да не излизам като е студено за да не настина .

93

Казак

преди 5 години

До Крим не е рускиТи ще участваш ли ? Или по удобно е да пишеш геройски коментари скрит удобно зад клавиатурата , мишок.

92

Крим не е руски

преди 5 години

Време е да организираме едно танково рали и да участват страните от НАТО с маршрут Урал - Владивосток и да видим кой и за колко дена ще прегази тази варварска територия.

91

Майкоуууу

преди 5 години

Тоя с кво се друса!

90

Ха ха

преди 5 години

До форумните страшници заканващи се да "влязат в Москва". - Ами хайде, тръгвайте , не се бавете. Ще "освободите света от едно зло" . какво само се натискате пред клавиатурите като някакви мишки. Омръзна ми само да ви чета заканите. Хайде, стягайте торбичката с храна за 3 дена и тръгвайте ..... или както обикновенно ще го отложите за някой друг ден ...... По-важна работа сте имали.... арпаджика нямало кой да прекопае...обещали сте на мама да не се биете... мързи ви ... що пък точно днес ...

89

Komentar

преди 5 години

Naistina li e minister ili samp go vodqt takuv.?

88

Боил

преди 5 години

Този да се скрие някъде, че да не се върнем 200 хиляди мъже на коне да си върнем заграбените земи на Велика България! В област Украйна се намират гробовете на двама от най-великите ни владетели- кана сюбиги Кубрат и сина му Аспарух! За каква Москва ми се е разприказвала тази гнида? Връщайте ни обратно земите на българите!

87

Изкупвачна скрап

преди 5 години

Превземете ми двора с танковете.Кислород и газ има. И резациима.

86

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

"Украински министър: Да влезем в Москва с танкове!"Значително по-лесно ще влезете там откъдето сте излязъл, г-н министър.

85

Анонимен

преди 5 години

Да влезем в Москва с танкове!ТОВА Е ДОБРА ИДЕЯ