10

анонимна

преди 5 години

За тези, които питат коя е - същата, която беше излязла на червения килим без *** и с рокля с цепка до кръста. :)) Обясняваше как не се срамува и даже правеше реклама на салона за епилация, който посещава. :))

9

65

преди 5 години

Като чета коментарите се убеждавам за стотен път че си ги пишат хора от ДНЕС.БГ.Едва ли мъж ще пише коментар.Всичко е лъжа.

8

no Name

преди 5 години

До Ерджан Роко Връщай се при вярната ти приятелка Мара Шепова щото Криси Тейгън никога, ама никога няма дори и да се досети за съществуването ти , та камо ли дори и да си помисли да използва "услугите" ти . Личи си че отскоро *** , каквито ги приказваш. Хилти бил ..... хахахаха .

7

Анонимен

преди 5 години

Браво на нея, но сега уточнете коя е тая и защо трябва да знаеме това?

6

Ерджан Роко

преди 5 години

Не бе госпожо аз съм си Ерджан Роко,и ако на мъжа ти е мек ,при мен няма празно обещавам ти,че веднъж и ще ме помниш цял живот може и да вземеш да виеш от кеф аз ако ти харесва ще муча няма проблем всичко правя

5

ДО Ерджан Роко

преди 5 години

Звучиш (да се чете мучиш) подобно на Минко 45 годиншния ерген. Да не сте рода? Или си същия индивид под различен ник?

4

Ерджан Роко

преди 5 години

Мога да и стопя лагерите, гарантирам и,че ще отслабне поне с 10кг след моята терапия за 1 месец,като хилти съм пи 3-пъти на ден като я опъвам не ще отслабне ами направо фиданка ще стане.Ако има желаещи да пишат шилото ми е 22 санта много работливо на третия път дупчи около 1час и 30 минути без да спира сещайте се чакам желаещи

3

аз

преди 5 години

Как коя? Някаква дебеланка!

2

Анонимен

преди 5 години

А аз съм се приготил да бодна доматите.

1

House M.D.

преди 5 години

Коя е Криси Тейгън?Фактът, че е нечия съпруга, основание ли е да четем за нея?Защо тази новина повлече NASDAQ надолу?