Снимка: Instagram

"Не започнах да гладувам, защото твърде много обичам храната. Примирих се, че това е фигурата ми в момента, моето ново "нормално", след като толкова дълго време тялото ми е такова". Това написа Криси Тейгън в Twitter. Моделът уточни, че е с 10 килограма по-тежка отколкото преди да роди второто си дете, но не ѝ пука.

Съпругата на Джон Леджънд сподели с феновете си в социалната мрежа, че не може да се лиши от удоволствието, което й доставя вкусната храна. По думите ѝ, тя непрекъснато се изкушава и няма нищо лошо в няколко прегрешения с любими храни.

Тейгън коментира още, че нагласите на обществото карат хората да гладуват и да се подлагат на драстични диети. Тя е категорична, че няма нужда да се мъчи само защото хората очакват, че като модел трябва да е слаба.

Криси роди второто си дете – Майлс, в средата на май миналата година. След това тя започна да качва снимки на фигурата си и да говори открито за следродилната депресия. Звездата насърчи много майки да не се срамуват от телата си след като са създали живот и спечели хиляди симпатии.

Докато красавицата коментира това, че не се срамува от излишните килограми, съпругът ѝ обяви пред "E! News", че двамата са готови и ще се справят с отглеждането на трето дете.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase