12

AcOrP

преди 5 години

И каква им е драмата ? Сигурно,че не е имало табела 24ч. Видео наблюдение... Това е нормална практика всеки които си дава апартамента на чужди хора би желал да знае какво се случва.

11

Анонимен

преди 5 години

Сетих се за многодетно българско или румънско семейство *** братчеди,дето демонтират всичко от покъщнината включително и камерата.Оня воайор после да се жалва на който си иска.

10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

До ГoшуНадявам се да пратят обитателя живеещ под моста Хърбър Бридж(теб) да бъде пратен на 74 удара с камшик в Иран заради незаконно придобиване на БитиКоне в Перу

9

Гoшу

преди 5 години

същия случай тук в Авст ралия миналата година, проверете по всички новини го даваха, човека викнал телевизии журналисти, и собственика сега обсъжда с прокурора колко стотин хиляди да изплати обещетение, защото сумичките които спрягат са от порядъка на половин милион. Така е в истинската цивилизация тук, законите не са майтапят

8

Анонимен

преди 5 години

6 членно семейство(според заглавието) - Натали, съпругът й и петте деца(идва някъде малко над 6. По - близо е до 7 май). Това някакъв тест ли трябва да е или Автора е автор? На снимката се виждат 7 човека. Иначе пича кефи - да си направи семейно селфи със скритата камера ;))) Даже е успял да пробие паролата и ;)))

7

Анонимен

преди 5 години

E че кво, супер и за профила материали има!!!

6

До 6

преди 5 години

Тъй вече има закон и е добре написан.

5

а

преди 5 години

Това със снимането наистина е проблем, би следвало да се въведат някакви закони (в бг де, в останалите държави вече има).

4

Анонимен

преди 5 години

В Хамстер-а e пълно с видеа от къщи на Airbnb, вие си правете сметката...

3

Az

преди 5 години

Поредния *** който снима гостите как правят секс...

2

Nightborn

преди 5 години

до просотоИскат да ти кажат, че живеем в един голям "Биг брадър". демократическите държави, борещи се за морал допускат навлизане в интимното пространство на хората. Дори го излъчват на живо за пари. Ама инак ако доближиш някого на 45 см може да идеш в затвора, понеже си му нарушил личното пространство ( и това за пари се прави)

1

ПроСоТо

преди 5 години

мамка му!!!..Знаете ли,тук има неколко тролчета,които постоянно се опитват да ме изкарат "***"...Но да ви споделя на ухо:-Три пъти прочетох статията ,но така и не разбрах какво искат да ни кажат с нея.....та:-Други "***" има ли,или съм само аз?