99

Анонимен

преди 5 години

Прав е нямаме капацитет. Навремето имаше военно училище, но имахме авиация. Сега за 5 самолета какво ще прави това училище...ще бълва безработни пилоти ли? На какво ще летят?

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен102 Точно,тозиидиот не се умори да плюе българската история и да провокира с тъпотиите си.Това е,"Анонимен 92,88,86,83,79,75..."

97

Анонимен

преди 5 години

До Тошо Полупроводника106 Да,ще открием и ще купим няколко десетки нови,натовски,бойни самолета в следващите години.Нашите съюзници в НАТО имат по няколко десетки такива.

96

Анонимен

преди 5 години

Ама Цветанов нали трябва да вземе книжка за хеликоптер,за да кажа на покрива на апартамента...

95

Тошо Полупроводника

преди 5 години

Тая година ще открием полуУчилище а догодина цяло.....Ето в този момент Ученика от Банкя надмина учителя си . Ама с много го надмина .

94

ognyanz

преди 5 години

На Бойко му беше необходимо да закрие военното училище в Долна Митрополия, за да може след това да го открие отново. Предизборно.

93

Анонимен

преди 5 години

Ще дадем ресурс за полувоенно училище, а после за цяло училище. Социализмът построи военни училища, капитализмът ги закри. Сега има сгради за безплатно откриване на военно училище.

92

Анонимен

преди 5 години

Безсмислено е да се дава ресурс за цяло военно училище.ХОДИ СЕ СКРИИ БЕ

91

Скептик

преди 5 години

Напротив, вместо скапаните таралясници Ф16 е по-добре да имаме военно училище, разбира се и да излезем от агресивния блок на ционистите и империалистите - НАТО.

90

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен94 О,не драги ми "учителю"!Ти с итози,който говори за неща,които нито са написани тук,нито някой иска да го направи.Например,за Св.Кирил и Методий,или за Солун...все твои провокации.Нормално за тъпитесеверомакедонци изповядващи антибългаризма и македоницма,диктувани от Белград.Дали си заработил днес за една плескавица?

89

Анонимен

преди 5 години

България предсои да закупи десетки нови,натовски,бойни самолети в годините пред нас.Защото има за съсед сепаратистична Сърбия,която гледа в българските земи от създаването си,и която скоро няма да влезе в ЕС.Защото Русия е заплаха за България,защото Турция се намесва във вътрешните ни работи,защото Гърция се стреми към доминация в региона и защото от юг ни дебнат нови предизвикателства.

88

Анонимен

преди 5 години

Анонимен 94О,да!На тебе нещата,които не ти изнасят,не са предмет на разговора.Нали си голяяям историк,защо да не научиш нещо ново.Иначе северномакедонската ти история,още не се е очистила от сърбоманската фалшификация и македонизма.

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен О,да!На тебе нещата,които не ти изнасят,не са предмет на разговора.Нали си голяяям историк,защо да не научиш нещо ново.Иначе северномакедонската ти история,още не се е очистила от сърбоманската фалшификация и македонизма.

86

Анонимен

преди 5 години

Македонската нация и език са създадени от Коминтерна 1945 г.и това го знае всяко дете.Доботот е,че след края на Велика Сърбия,маскирана,като Югославия,българската област Македония стана държава-през 1992.Неотдавна,сърбите,подктрекавани,както винаги от руснаците,извършиха пуч в македонския парламент и биха сегашния премиер Зоран Заев,с цел,да попречат на евроатлантическото бъдеще,на тази нова държава на Балканите.

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен90 През Балканската война сърбите получават помощ от великите сили и даром,бълргарски земи,след краят й.Открадват цялата ни налична бойна техника,включително и първите самолети,които сме имали тогава.България плаща огромни репарации на сръбските сепаратисти.Сърбия и до днес не може да живее сама,защото е свикнала други народи да работят за неяКакто по времето и на Велика Сърбия,маскирана,като Югославия.Затова квазидържавата се разпадна с гръм и трясък.Сърбите същисаха света с клането

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен90 Сърбия гледа към българските земи още от самото си създаване през 13 век.Сръбската държава е създадено с помоща на българите.Български патриарх го коронясва.Сръбският цар Стефан-Душан,чиито майка и баба са бъгарски аристократки,не съумява да запази голямата държава,която получава с помоща на българи и гърци,въпреки доброто наследство от българските заре-законник от Крум,администрация от Симеон и почее и така турците нахлуват на Балканския полуостров и започва одманското робство.

83

Анонимен

преди 5 години

До 92Ама чи как биле е разбира се не знаеш ли или се правиш на от дарен учини ти са *** доказали

82

Анонимен

преди 5 години

Отдавна не бях чувал, че "сърбите ни забиват нож в гърба в 1-ва Балканска война"... :))) Днес го чух! Браво!

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен89 Ти си болен,горкият!Северномакедонец-сърбоман.Не ти е мястото в този сайт.Скоро ще почнат да отнемат българските паспорти на сърбоманите от Северна Македония.Твоите писания в нета остават,като доказателства.

80

Анонимен

преди 5 години

Знаем ги такива,които сами се хвалят,че знаят "МНОГО" историята.Грандоманията е присъща на сърбоманите в Северна Македония.Но, будят само смях и съжаление.И мъдреците не казват,че всичко знаят."Голям камък хвърли,голяма дума не казвай!"Всичко знаят самоглупаците.