25

Анонимен

преди 5 години

A какво ни интересува това нас, нормалните хора

24

....

преди 5 години

Крият нещо. При почистване е невъзможно да стане, ако не си тотална нула в главата.

23

да

преди 5 години

И как го допуснахте бе, ***.....Колко народ трябва да си е проспал задълженията за да се случи такова нещо.

22

Анонимен

преди 5 години

А ако знаете само за колко още инциденти не се е разчуло по медиите.........

21

Анонимен

преди 5 години

Спомням си как един майор, преподавател там (няма да казвам името, те някои от училите там сами ще го разпознаят), даваше акъл на младите как трябвало да се държат и да се отнасят с околните. И даваше за пример себе си колко зaдници бил oлизaл за да стигне до там да го направят майор. Казваше, че така трябва да правят и те, ако искат да успеят в тоя живот. Е...... После се чудим защо армията ни е в окаяно състояние. Никой в нея не е по заслуги, ами стават работите с връзкарства и лизанe.

20

На жената

преди 5 години

е отредено да върти черпака и метлата,да си гледа дома,мъжа и децата,а не да държи автомата!Край,точка,казах!

19

Анонимен

преди 5 години

И бокича на такива същите подобни иска да им възстановява училището в Долна Митрополия..... Да ходят да ми се лигавят там за сметка на държавата (т.е. за наша сметка). Тия същите щели да ме пазят, видиш ли...

18

Анонимен

преди 5 години

До Угo Шмaйзер:Виждал съм как пушка възпроизвежда изстрел когато човек я спуска надолу и приклада удря земята.

17

Уго Шмайзер

преди 5 години

:-)

16

Анонимен

преди 5 години

До Уго ШмайзерЕ, разбрахме, че знаеш последователността, и кво?А, да, и добре, че ни каза, че тряа се внимава.

15

Анонимен

преди 5 години

То даже не е ясно как изобщо е останал патрон в цевта.Ако е била на стрелба е имала точен брой патрони.Стреляш докато свършат.Ако е била карул,пак има примерно 2 пълнителя пълни,който се връщат в карулното под точна бройка.Чистиш автомата после.Не съм сигурен дали и първите два патрона не са им халосни,че чак тогава влиза боен.Работата намирисва,пак се е окъкал някой ***

14

Уго Шмайзер

преди 5 години

Нема как брат. При стъпка едно пушката сочи напред, а не към гърдите. Остава варианта да е нарочно.

13

Анонимен

преди 5 години

"Това с почистването май не е много истина. При почистване на АК има последователност, която с времето се автоматизира. Първо се сваля пълнителят"Кво пречи да се е гръмнала на Стъпка 1...

12

Анонимен

преди 5 години

В това училище преподавателите масово са пълни кpетени. Има само един по математика, който става и една по английски език. И също и хората които искат да отидат да учат там, масово са пълни кpeтени. Има и свестни, но са много голяма рядкост. 90% са ***, които за нищо не стават и затова родителите им се чудят как да ги запишат да учат там. На приемен изпит ходят с родител. На преглеждане на оценките пак ходят с родител. Сами явно не могат на тая възраст. Нивото е много ниско. МНОГО! Не учат!

11

Уго Шмайзер

преди 5 години

Това с почистването май не е много истина. При почистване на АК има последователност, която с времето се автоматизира. Първо се сваля пълнителят, после предпазителят, зарежда се и се прави контролен изстрел в безопасна посока. Вероятността да е останал заклинил се патрон в цевта след стрелби е доста, доста малко възможна/ дефектен патрон и счупен затвор/. Но... к'во да се прави. Трябва да се внимава повече - това не е играчка.

10

Анонимен

преди 5 години

Случват се такива неща. Казармен живот, какво да се прави.

9

до 98

преди 5 години

И си прав и не си -- /ак-м / и следващите модели 5/45 ли бяха ....

8

Кратун

преди 5 години

Най-вероятно опит за самоубийство. Автоматът е срсвнително дълго оръжие и е почти невъзможно да го насочиш към себе си и да натиснеш спусъка без да искаш. С автомат по невнимание можеш да простреляш нвкого стоящ стеще тебе, но себе се - трудно. Едно време се самоубиваха като ги сложат часови.... като им дадат истински патрони и ги оставят сами в тъмното.

7

Анонимен

преди 5 години

Последователка е била на амазонката ***

6

Анонимен

преди 5 години

Мястото на жената е до печката вкъщи, да готви маждички и да си гледа децата. Безпаричието и криворазбраната еманципация водят до ето такива неща.