483

Циник

преди 5 години

Чети бе позитанския лакей...чети!Левски щеше да налива вряло масло в охранените вратове на червените чорбаджии!

482

Циник

преди 5 години

И врякате - шумкарската плява ( пак ) за народен съд !КуРсланинова ... и другите оядени червени *** - ще са първите - дето ще ви стрелят - ако посегнете да им национализирате награбеното "народно богатство"!

481

Циник до 519

преди 5 години

"Ние сме във времето и времето е в нас"-В.Левски..."--------Левски щеше да налива - вряло масло в дебелите вратове на червените чорбаджии!

480

в странство от 1990

преди 5 години

Който е престъпил закона, трябва да отговаря. Това е положението. Факт е че ГЕРБ като партия строи пътища, прави инвестиции, жизненото положение на народа се подобрява.Аз обмислям да се върна и да правя бизнес в България.Ще изчакам изборите и ако ГЕРБ са още решаващо мнозинство ще се върна.

479

Анонимен

преди 5 години

"Ние сме във времето и времето е в нас"-В.Левски...остават 50 дена до края на ГРОБ...

478

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм против герберите,в България нямам представа за кого да гласуваме,освен за малките партии,бесепарите избутват и изхвърлят европейскоориентираните хора и не знам дали може да им се има доверие,но в европейски план трябва да се гласува за ПЕС,за да се запази Европа и крайните фашисти да не вземат надмощие.

477

Циник до 513

преди 5 години

Как пък все на вас - шумкарските унуки ви отпускат кредити?Вече забравихме масовите банкови фалити от времето на Жан Виденов - с долар сутринта 2000лв....вечерта - 3500!Гиди и шумкарските унукиИ тези милионери потулихте вече!

476

Анонимен

преди 5 години

Грозната стара мома не я мисли. Тя е потомствена социалистка. Завършила е с отличие в Масква. Не е само КТБ дето и дава милионите.

475

Циник

преди 5 години

БСП - Без Съвест Погромаджии .... изкупихте всичко което си струваше у нас...сега точите лиrи по еврофондовете ... 10 години суша - драмата е голяма!

474

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникОтговаряме - не е престъпление човек да е богат. Осъдете я. Обаче не е престъпление човек да тегли банков кредит. Виж ако лихвата на герберите явни като Вежди и тайни като другите в тая герберска банка на депозитите е над кредитните лихви, тогава ВЕЧЕ Е ДОСТА НЕМОРАЛНО, АКО НЕ И ПРЕСТЪПНО, НЕ МИСЛИТЕ ЛИ? Наистина цинично не виждате огромната далавера сред ГЕРБ а сте тръгнали да лаете по две жени - опозиция без власт от 10 години.

473

Анонимен

преди 5 години

Цецо ме нае като техен ***,но сега ме е срам,че предадох хората от народа,виждайки истинското лице на ГЕРБ - ка-ти-ли-те Би-ков и Гър-нев-ски...ще поискам прошка от всевишния и ще се опитам да изкупя вината си като гласувам за БСП-аз и моето семейство...и всеки може да внесе своя дан в унищожаването на тази шайка...

472

хем си плащаш хем

преди 5 години

Ограбиха КТБ за да имат на разположение за подкупи.Като си помисли човек при толкова милиарди от КТБ какво са някакви си 30 милиона за да си купи главатарското място в Позитанската Престъпна Организация.

471

бсп

преди 5 години

Призовавам с преференции да изритаме от европарламента единствения за Истанбулската конвенция. В ГЕРБ всички са за тая конвенция а има и един където е истински съргей.

470

Циник

преди 5 години

И другарката Елена Йончева - попитайте - как една джypналистка ...стана милионерка?Нали тя ви е водач в евролистите!

469

Анонимен

преди 5 години

На ГЕРБ не им трябват мислещи избиратели. Затова се борят да се повишава неграмотността в страната и ухажват вождовете на махалите. ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО НА ИЗБОРИТЕ. РАЗБИРА СЕ АКО ТРИ ПЪТИ СТЕ ГЛАСУВАЛИ СРЕЩУ ГЕРБ А ПАТЕРИЧИТЕ ПАРТИИ СНА ВИ КРАЛИ ГЛАСА И СА ГО ДАВАЛИ НА ГЕРБ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАЗИ ПО КОЯТО ПЛЮЯТ И КОЯТО КАТАСТРОФИРА ДВА ПЪТИ. ТЯ НЯМА ДА ПРЕДАДЕ ВОЛЯТА ВИ ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ШАЙКАТА. КАТО ИЗЧЕЗНЕ ГРОБ ЩЕ СИ ГЛАСУВАМЕ ЗА ПАРТИИ КОИТО ИСКАМЕ.

468

Циник

преди 5 години

Чета и предните коментари ... някакъв шумкарски унук - иска да връща СърГей СтанаШеф от Брюксел и Швейцария....ааааахаха...апартаментгейт - що не го попитате - него - човека без един ден трудов стаж - откъде извади милионите евро за вилата в престижен швейцарски квартал

467

Анонимен

преди 5 години

БСП са десетки пъти по-малко зло от ГЕРБ, че и със СДС, които от крадене изчезнаха от политиката. При тая дилема БСП или ГЕРБ със СДС изборът на по-малкото зло е безпорен БСП. Коалицията е за да може да се оправдае поредната шашма на евроизборите. От тая коалиция ГЕРБ ще загубят сто хиляди реални гласа а ще спечелят пет.

466

Анонимен

преди 5 години

как успя тази млада синя активистка да извърши приватизация на "Техноимпекс" с доста авоариТО И АЗ ТОВА СЕ ЧУДЯ ЗА ДОСТА П Р О С ТО В А Т И ПАРЛАМЕНТАРНИ СУБЕКТИ

465

Анонимен

преди 5 години

АБВ за пореден път прави предателска услуга на ГЕРБ - регистрирали се като хаха Коалиция за България. Е това ако не е герберска патерича, здраве му кажи. БОЙКО И ЕРДОГАН УСИЛЕНО ИЗПОЛЗВАТ ПАТЕРИЧИ ПАРТИИ, И НЕСЛУЧАЙНО РУМЕН ПИКН ЯТА ОБИКОЛИ ВСИЧКИ ГЕРБЕРСКИ ОЛИГАРХО ТЕЛЕВИЗИИ.

464

Анонимен

преди 5 години

Кои крадат повече, кои са по-корумпирани - ГЕРБ червено, БСП зелено?